Avrupa Yakası - Atv

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.117
31.169
1.123
61
Konya
Avrupa Yakası, ait olmak istediği havalı Nişantaşı hayatı, çalıştığı moda dergisi, tam bir beyaz Türk olan aşık olduğu erkek ve bu dünyanın tam zıttı hayat görüşüne sahip ailesi arasında kalmış genç bir kadını konu alıyor.

Dizinin yapımını Plato Film-Sinan Çetin, yönetmenliğini Jale Atabey Özberk üstleniyor. Senaryosunu, başrolünü de oynayan Gülse Birsel yazıyor. Gülse Birsel’in canlandırdığı “Aslı” karakterinin babasını Gazanfer Özcan, annesini Hümeyra, kardeşi Volkan’ı ise Ata Demirer oynuyor.

Dergi ekibinde Levent Üzümcü (Cem), Şenay Gürler (Fatoş), Bülent Polat (Şesu), Hale Caneroğlu (Yaprak), Yıldırım Öcek (Patron), Evrim Akın (Selin) yeralıyor. Veysel Diker (Tacettin), DJ Yavuz (Sertaç) ve Vural Çelik (Kubilay) diğer rolleri paylaşıyor

Burayı ne ara açtınız :roflol::roflol:
Her açılan konuya atlıyosunuz kitleniyo zatetatlicadiarzu

sen TcA ben Kuzuma akıl mı veriyosuunn!!!
bu sitebenim bebeğim yaaaaaa....
koca göbeğinle benim lafımın üstüne laf mı söylüyosun sennn
çöööüüüüşşşşş
yyaaaa senin karşında türkiyenin 14. zengini duruyoo TcA
ben seni, senin SİTENİ, senin holgingini, holdinginin bulunduğu mahalleyi satın alırım beeeoooööö
sonradan görme, kart zamparaaa,, saçaklı, piiintiiiiiii
aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuaaaaaaaaa
kalitemi bozdurttun yine bana beee
yaaaa salon kadını çizgimden kayıverdim birdenbiree!!!
(İLONYA) ilona, sen yerleş odana bebeğimm....
tCaya biii durdun sen yaaa..
senin parnn zatreeknmiiii???
hı?
ZÖÖÖNNKKKK,,, aa ,,aaaahahahaa, aaaaahahaha ahahahaaahhaaa
ayyy, hemen sen de bozulma be iş başka dostluk başkaa Fortçuya selamlaaaaaarr:

e bennn kaçayım Arzum Seni Seviyorum özledim valla bir yerlerden ulaşayım dedim kuzum affolaaa:roflol:

muhahahahaha :roflol:

allah muhabbetinizi arttırsın kızlarrrrrrrrrr. dağılın ülennnnnnnnnnnn.dağıtmayın konuyu bakemmmmmm.

Burhan Altıntop kendisinden başka dergideki herkese şirketlerden müthiş yılbaşı hediyeleri geldiğini fark eder. Oysa en çok çalışan ve en yetkili kendisidir! Bunun üzerine hediyelere ufaktan el koymaya başlar. Ancak foyası eninde sonunda ortaya çıkacak ve ofis ekibinin intikamı acı olacaktır!

Aslı ve Cem'in boşanma duruşması gelip çatmıştır. Ancak şiddetli geçimsizliğin var olduğunu söyleyecek iki şahit lazımdır. Cem kendine şahit olarak Kubilay'ı, Aslı ise Burhan'ı seçer!

Tanrıverdi Fatoş'a evlenme teklif etmeye karar verir! Fatoş bunu duyar ve panikler. Evlenme teklifine uygun ortam yaşamamak için elinden geleni yapmaya çalışır!

Sacit gittikçe Şahika'ya karşı bir zaaf hissetmektedir. Sertaç'ın Şahika'ya olan nefreti ise günden güne büyür. Sacit, Şahika ve Tacettin bir arkadaş grubu haline gelip Sertaç da dışarıda kalınca, hemen bir plan yapar....

Tahsin Bey, Aslı'nın Osman'la çıkmaya başlaması fikrine sıcak bakmaz çünkü Aslı hala evli bir kadındır. Mahkemeye kadar Aslı'nın evden çıkmasını yasaklar. Ancak İfo, Şahika ve Makbule binbir numarayla Aslı ve Osman'ı buluşturmaya kararlıdırlar!

26 Aralık 2007 Çarşamba Saat: 20.00

alıntıdır

yılbaşı bölümünde bir sürü ünlü var :sm_cool: güzel bölüme benziyor :sm_cool:

02 Ocak Çarşamba günü tekrar bölüm yayınlanacaktır.

bi dedikoduyu sizle paylaşmak istiorm..
gürgen diziden ayrılıcakmışş(piyangodan cıkan parayla)
ata diziye geri döncekmiş:icecream:
ne kadar dğru bilemem:sm_confused:

Geçen yıl yediğiniz hurmalar,..............nızı tırmalar:roflol::roflol::roflol:

bi dedikoduyu sizle paylaşmak istiorm..
gürgen diziden ayrılıcakmışş(piyangodan cıkan parayla)
ata diziye geri döncekmiş:icecream:
ne kadar dğru bilemem:sm_confused:

evet bende duydum ama atanın gelişiyle süpriz bi isim daha ayrılcakmış diziden. gürgenin haricinde. umarım burhan deildir. belki hümeyradır kendisiyle tartışma sebebıyle

evet gürgen zaten çıktı...son bölümde hiç yoktu farkındaysanız....
ata geri mi dönüyomuş,,,şaşırdım yaaa...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ata demirerle yapılan bi röpörtajda diziye dönmeyeceğini ama istenirse son bölümde oynayabileceğini dinledim. yani ata geri dönmüyo... benneyaptımki

ya burhanın son bölümü falan mı?
gerçekten gidicek mi son bölümümü mü?
ay biri yardım etsinn bilen var mı?
ya gtmesin dizi biter onsuz senağlama

ay kalıyormuş gitmio bi yere :icecream: :dance: :teytey:

bir diziyi uzatmak adına ben başarılıyım Kötü Kazen egosuyla sadece gürültü kalabalığı karakterlerle bunu gerçekleştirmek bundan iki sene önceki gerçek başarılı avrupa yakasına haksızlık

bu dizinin tadı çoktan kaçtı volkan selin şesu gittikten sonra yine burhan altıntop ilk geldiğnde iyiydi oda sıktı.bencede sadece gürültü kalabalığı niye uzatırlarki.zaten onun gecesinde yaprak dökümü ve dudaktan kalbe var.

ben avrupa yakasını tek geçerim
Türkiyede yapılmış en iyi sitcom :hooray:

bende bayılıyorum şahikaya, volkan gelsin artık askerden yetti gari nolur onsuz dizide bir eksiklik var sanki ama diğer karakterlerde değişmesin artık avrupa yakası değil yaprak dokümü olacak dizinin adı en sonunda dizeye giren çıkan belli değil

maç oldugu gunler uyus oluyorum arası uzuyor resmen tadı kalmıyor

kızlar fragmanlarını gördünüz mü? burhan bu bölümde var mısın yok musunda yarışacak?
eminim çok komik bir bölüm olacak!

Back
X