Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya hakkaten noluyo atv demi kanald ye döndü kanald yi kriz vurmuş gittii gidecek diyorlar ..bilmiyorum artık ben lafımı ortaya korum beğenen alır geder beğenmeyen bırahır gaçar... ömür boyu çıksa seyrederim avrupa yakasını ..tirledim haaa....
gulse birsel in yazisi okudum krizle ilgimiz yok onumuzdeki hafta basliyoruz normalde ocak ayina 3parca cekerdik bu ocak ayi icin 2parca cektik demis iki ay falan degil yani
moralimizi düzelten bir dizimiz vardı izlediğimiz onu da izleyemiyoruz bu hafta çok moralim bozuldu avrupa yakası avrupa yakası burhan bey burhan bey niye çıkmıyonuz yayına makbule nerde mutfakta yemek mi yapıyo size yağlı yağlı yemekler aslı osamanla barıştımı volkanla şahika nın aşkları nasıl tam birbirlerine uygun ikili oldular bence dilber hala napıyo tahsin beyi yine sıkıştırıyormu yoksa evin annesi döndümü bence başka birini soksalar hümeyranın yerine ne iyi olur annesizde olmuyo yani ve diğer oyuncular hepside güzel rol yapıyolar bu hafta bekliyoruz yayınlarlar inşallah