Avrupa Yakası - Atv

kizlar yarin yeni bolum vericekler mi yoksa yine haftayi mi bekliycez acep bilgisi olan var mi?

artık bu awrupa yakası cok olmaya basladı ıne aynı bolumu tekrar ettıler
canım avrupa yakasının bir suçu yokki kanallar krizi bahane edip dizileri çekmiyolar yada yayından kaldırıyolar eski bölüm verip haftaya yeni bölüm veriyolar bence krizin yüzde ellisinden medya sorumlu fırsatçılar :oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

bugun yeni bolum var mi peki gazetede Ahmet cakarin yarismasi var ayni saatte kesin bu haftada yok yetti ama artik 2haftada bir mi seyredicez kaldirsinlar tamamen kurtulalim beklemekten

arkadaşlar şenay gürler vardı saba tümerde orda söyledi gazanfer özcan çok hastaymış yoğun bakımda yatıyomuş çok üzüldüm geçen bölümde babaları yoktu farkındaysanız gazanfer özcanın ailesi gönül ülkü özcana geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum inşallah en yakın zamanda iyileşirde ekranlara döner tahsin beysiz avrupa yakası da olmaz

arkadaşlar şenay gürler vardı saba tümerde orda söyledi gazanfer özcan çok hastaymış yoğun bakımda yatıyomuş çok üzüldüm geçen bölümde babaları yoktu farkındaysanız gazanfer özcanın ailesi gönül ülkü özcana geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum inşallah en yakın zamanda iyileşirde ekranlara döner tahsin beysiz avrupa yakası da olmaz

yaa ewet ööleymiş allahım acil şifa versin:Saruboceq:

tahsin amcamız, severek izlediğim saygı duyduğum sevgili GAZANFER ÖZCAN yaşamını yitirdi. şuan çok üzgünüm. hepimizin başı sağolsun. güle güle tahsin amca....

Sevdigim tek dizi cok uzuldum Allah rahmet eylesin Gazanfer Ozcana cok degerli bir tiyatrocuyu kaybettik artik boyle degerler yetismiyor basimiz sagolsun

ay cok üzüldüm ya
mekani cennet topragida bol olur insallah
allahim yakinlarina ve sevenlerine sabir versin

47f2b30937fa71a4cf30e1bd54f86555ed0c1138m.jpg

seni hiç unutmayacağız Tahsin baba :a015:

yaaa dünyadan bi haber kalmışım tamam hastaydı ama ne zaman öldü...mekanı cennet olsun...

Back
X