Avrupa Yakası - Atv

dilber hala diyoduki ona dipçik gibisin maşallah nerde içten içe hastaymış meğer tahsin babayı kaybettik allah sevenlerine vede ailesine sabır versin

mekanı cennet olsun.dün akşam kanal gezerken gördüm bende şok geçirdim.hasta olduğunuda duymamıştım.allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.senağlama

gazanfer ündüz hakkın rahmetıne kavuştu...
allah rahmet eylesin....

felc olmauş bundan 1 ayönce felçli yasamaktan bböylesi hayırlıymışşş...

karısı çok üzgünmüş... fenalaşmış yaşlı flan işte hayat arkadaşı onun... insan üzülüyo...

Annem söyledi simdi bana sok oldum gercekten.. Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin, unutmayacagiz seni Gazanfer Özcan. :çok üzgünüm:

Bende çok üzüldüm duyunca eşimle şok olduk donduk kaldık öylece artık avrupa yakasının tadı tuzu kalmayacak.
Nurlar içinde yat Gazanfer Özcan...

kendi ailemden birini kaybetmiş kadar üzüldüm..Allah rahmet eylesin..nur içine yatsın..

sanirim o yuzden bu aksamki yayindan kalkmis bakalim tahsin amcanin yoklugu nasil senaryoya uyarlanicak

NE ÇOK SEVERDİM YA ALLAH RAHMET EYLESİN.senağlamaAİLESİNE SABIR VERSİN..TON TON AMCAMIZ MEKANIN CENNET OLSUN:Saruboceq::Saruboceq:

Duydugumda cok üzüldüm ya, son bölümde olmayinca baya huylanmistim zaten, düsüncelerim yanlis cikmadi...
adam ömrünün son günlerine kadar calisti ve büyük aski oyunculuktan vazgecmedi düsünsenize...

dizi ne olacak tahmin edemiyorum, yerine baska biri getirilir herhalde... o giderse dilber halanin kalmasininda bi anlami olmaz, rolü tahsin baba üzerine dönüyordu cnkü

hasta yatağında yatarken gülse birsel ile dilber hala gitmiş yanına
dilber hala dipçik gibisin maşallah demiş
tahsin baba da sahi öylemiyim demiş çok sevinmiş
orda kısa bir oyun oynamışlar acayip moral olmuş kendisine
onu avrupa yakasında görememek büyük eksiklik olacak bizim için
gülse nasıl bir yol izliycek merak ediyorum

gazanfer ozcana ALLAH tan rahmet yakınlarına bas saglıgı dılıyorum tahsın beyın olmamısı cok uzucu bende merak edıyorum gulse brsel nasıl bır yol ızlıycek ama tahsın beysız de kotu olcak yaaa:a015:

bugün mynetten okudum eşi gönül ülküde oynayacakmış avrupa yakasında makbulenin annesi rolünde birde müşfik kentere teklif gitmiş makbulenin babasını oynaması için bakalım dizimiz nasıl devam edecek

kızalr bende okudum gönül ülkü ve müşvik kenter makbulenın annesi ve babası olarak diziye katılcaklarmışşş..........

Dizi ve tiyatro dünyası çok büyük bir kayıp yaşadı.Allah rahmet eylesin.Dilber halayla olan diyologlarına bayılıyordum.çok büyük bir kayıp.dizi nasıl devam edecek nasıl yön verilecek çok merak ediyorum ama kimse Tahsin babişin yerini tutamaz.herkesin başı sağolsun.

Back
X