Avrupa Yakası - Atv

azzim karekterine güldüm.....dilber süpper...kaydirigubbakcemile3

Ben evi süpürüşüne hayran kaldım,nasıl da beceriyor yaa......................................................

bende burhanın hap aldıktan sonraki hallerine koptum:lepi:!adamın mimikler süper ya!müthiş rol yapıyor!...:hooray:

Tam rolünün adamı Burhan Altıntop.Müthiş bir yetenek bence..........................................

Zaten diziyi çekemiyorlardır doğrudürüst gülmekten.Kaçkere tekrarını yapıyorlardır.........................

ya çok kısa gösteriyolar doyamıyorum izlemeye bir yaprak dökümü bir avrupa yakası ikisinide severek beğenerek izliyorum bir yanda hüzün bir yanda gülmek sevinçkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Akşam eski bölümlerden seçmeler vardı.Volkan'ın Dj Bülent'inde olduğu naynay tiplemeside
harikaydı.Ben onları seyretmemişim eskiden.Nefis tiplemelerdi hele Sertaç'ın göbeği......................

niye böyle hepsi için özel bölüm yapıyorlar anlamadım, tabi eskileri hatırlıyoruz ama önce saat 8de diziyi verseler de bunları sonraya koysalar daha iyi değil mi

Evet çok geç başlıyor dizi artık..............................................
Belkide eskileri hatırlamamız için veriyorlardır.Mesela akşamkileri ben seyretmemiştim.........................

Recep ıvedik, Avrupa Yakası'ndaydı! Gülse Birsel fırsatı kaçırmadı...
Gülse Birsel, yine kalemini konuşturmuş ve Recep ıvedik'i diziye zekice dahil etmiş.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; ünlü bir piyanist olarak dizinin bu haftaki bölümünde yer alan Selimcan isimli karakter karşısında kızlar ezilip büzüldü. Şahika'nın yeni flörtü klasik piyanist olan Selimcan'ın entellektüel birikimi karşısında altta kalmak istemeyen kızlar bir hayli çaba harcadılar.

Selimcan'ın varlığı en çok Cem ve babasının hoşuna gitmişti. Nihayet kendi dillerinden konuşan batılı bir arkadaşla iyi vakit geçirmek isteyen baba-oğulun verdiği küçük davette Selimcan'ın kişiliği ortaya çıktı.

Kızların karşısında entellektüel birikimi, konuşmaları, tarzıyla bir hayli puan toplayan Selimcan, erkek erkeğe oturdukları akşam maç izlemek istedi. Sonrası ise çorap söküğü gibi geldi.

Ayakkabılarını çıkaran Selimcan içtikçe coştu, coştukça soyundu, gelsin içkiler, gitsin kebaplar derken o entellektüel adam gitti, bildiğimiz Türk erkeği geliverdi.

Selimcan da "Harika çocuklar diye bizi gönderdiler gurbete. Tamam piyano çalıyoruz ama o benim işim. Ben bu topraklardan geliyorum" deyince Tanrıverdi ve Osman'ı aldı bir kahkaha.

Bol bol biplenen Selimcan'ın sözleri, maç izleyen bir çok Türk erkeğinin ortak tavrının da bir göstergesi olan küfürlü konuşmaları işaret ediyordu. Öyle küfürler ediyordu ki Tanrıverdi ve Osman'ın gözleri bile faltaşı gibi açılıyordu.

ıyice rahatlayan Selimcan'ın bu durumunu Cem "ıçinden 'Recep ıvedik' çıktı" şeklinde yorumlarken Selimcan "Tam 6 kez izledim, çok güldüm" dedi. Osman ise "Eee gülünecek yerleri var tabi" diyerek Recep ıvedik filmine de atıfta bulunmuş oldu.

ben çok yakıştırdım gönül ülkü özcanla müşfik kenteri diziye

Bilmiyorum ki.Ama bir bölüm bile olsa akılda kalıcı bir tip olup,Avrupa Yakası'na yakışmalı
bence.............................................

Back
X