Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en sevdiğim dizi ya
eskiden bu modda
ŞAŞIFELEK ÇIKMAZI
YEDıTEPE ISTANBUL
SULTAN MAKAMI
nı falan izlerdim
şimdi bir bu kaldı
buda teklemeye başladı
bu sezonda bitse artık tadında kalsa guzel hatırlasak
çünkü karekterler tıkandı
aynı ekiple yeni proje diyorum
aslı ile volkan çok tekduze kaldı
ayrıca
müşfik hoca hakkaten yakıooooooo
seviyorum ben bu adamı!
Avrupa Yakası bitiyor
Gülse Birsel Avrupa Yakası'nı haziran ayı sonunda bitirmeyi düşündüğünü açıkladı...
'Avrupa Yakası'nı 90 dakika çektiklerini söyleyen Gülse Birsel, 'Çok yoruldum, biraz dinlenmek istiyorum' diyerek dizinin hayranlarını üzecek şu açıklamayı yaptı: 'Haziran ayı sonunda diziyi bitirmeyi düşünüyorum.'
evet arkadaşlar avrupa yakası 7 bölüm sonra bitiyormuşsenağlama
burhana bayılıyorum,özelikle o bölüm varya--laelaelaelaelae ben yohum,ben tamamen senin hayal ürünüyüm--sırnaşık şey adama diyor ya,ben o bölümü kaydettim ve hep izliyorum,çok güzel,dilber de --aay tıhandım--sırnaşık şey diyor ya,eşimin babası adanalı,o lafı duyünca nasıl küfrediyor:roflol:,tıhanmış,:roflol:şimdı ferahlatırım diyor,ben gülmekten kriz geçiriyorum:roflol::roflol:
bitmesin dizi gülecek bir dizimiz vardı onuda bitiriyorlar zaten tatile girecekler güzlse birsel yardımcı olarak yazar arkadaşlar alsa yanına diziyi bitirmeseler yazr olarak hem dinlenir hemde dizi bitmez
Ya bencede bitmesin ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bu akşamki bölümde çok güzeldi Aslı ile cem de barıştı ne güzel off yaaa kötükedihüsokötükedihüso
yaa bitmesiiiin(( adam gibi güzel bi tane komedi dizimiz vardı onu da bitirmesinler( bu biterse neyi seyredip de gülücez benim annem bir melek'i mi bööö