Avrupa yakası doktor tavsiyeleri.......

Lilruba

yaşamsürprizdir:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.571
2.528
398
Merhaba arkadaşlar......

Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız doktorları paylaşalımmı......

hemde herkes için yararlı bir paylaşım olur......

şu ara dahiliye doktoru arıyorum mesela........

devlete gitmek isitiyorum ama özel tavsiyelerede açığım......

Son düzenleme:
Samatya hastanesinin iyi olduğunu duymuştum.....bölüm olarak.....ama doktor önemli malum....isim olarak hangi doktor bilemiyorum.....

Yaşam hastanesi BAHÇELİEVLER
Doktor Şener Bey çok usta işinin ehli bi Dr dur anında bulur hastalığı öneririm 32 ₺ di muayene en son

Doktor Şener Bey çok usta işinin ehli bi Dr dur anında bulur hastalığı öneririm 32 ₺ di muayene en son

canım çok sağol yazdım bir kenara....

peki devlet hastanesinde varmı bildiğin......

Canim fatihte bezmialem vakif hastanesi diye geciyo sanirim vakif gurebanin ek binasi oradaki umit beydi sanirim emin degilim cok harika bi doktor.. Ben oyle bi doktor gormedim mutlaka tavsiye ederim.. İsmine bakip tekrar yazarim..

Canim fatihte bezmialem vakif hastanesi diye geciyo sanirim vakif gurebanin ek binasi oradaki umit beydi sanirim emin degilim cok harika bi doktor.. Ben oyle bi doktor gormedim mutlaka tavsiye ederim.. İsmine bakip tekrar yazarim..

canım çok sağol....ismini de yazabilirsen müsait olduğunda çok mutlu olurum.....

buarada teşekkür ediyorum.....sanırım forumun en yardımsever hatunları sizsiniz....kimseden ses çıkmadı.....hep sağlıklı günleriniz olsun inşaAllah...ömür

boyu....

buarada teşekkür ediyorum.....sanırım forumun en yardımsever hatunları sizsiniz....kimseden ses çıkmadı.....hep sağlıklı günleriniz olsun inşaAllah...ömür

boyu....
Ahh xanim ne demek allah razi olsun senden de gece gece cok guzel dua ettin..
canım çok sağol....ismini de yazabilirsen müsait olduğunda çok mutlu olurum.....

Canim isim cok alakasiz sallamisim ya kafasizim ben simdi baktim dr . bircan erden cok mukemmel öyle boyle degil ozel cep telefonunu bile verdi babama herseferinde kaybetmissindir diye tekrar yazip veriyodu.. Bu arada babam gidiyor. Allah razi olsun yani ben oyle ozel her hastasina ilgili ve bilgili bi doktor gormedim mutlaka gitmelisin...

Bu arada randevu alirken google dan bezmialem randevu alma yazip 4 secenekten fatih yazani secmen gerekiyor benddle cok zor cozmustum :) seninde zorlanmani istemem canimm.. Rabbim acil sifalar gondersin insallah.

canım çok sağol.....uzun zamandır ihmal ediyordum sağlığımı....aile hekimimde ısrarla devlet hastanesinde tetkiklerini yaptır dedi....

iyi bir doktor olduğunu bilmek beni mutlu etti.....duaların en güzeli sana olsun canım.....

Bu arada randevu alirken google dan bezmialem randevu alma yazip 4 secenekten fatih yazani secmen gerekiyor benddle cok zor cozmustum :) seninde zorlanmani istemem canimm.. Rabbim acil sifalar gondersin insallah.

kuzum Rabbim hiç dert vermesin sana....çok sağol....ailenede sevdiklerinede sanada sağlıkla,huzurla dolu ömür diliyorum........

kuzum Rabbim hiç dert vermesin sana....çok sağol....ailenede sevdiklerinede sanada sağlıkla,huzurla dolu ömür diliyorum........

Aminnnn canimmm insallahhh Allah razi olsun duan yeter.. İnsallah biz nasil memnun kaldiysak sende kalirsin ve sifani bulursun... O guzel gonlunle bana hayirli evlat sahibi olmam icinde dua edersen sevinirim Doktora gittikce .. Oyle mutlu oldum ki dualarindan dolayi. Allah bin kez razi olsun... Saglicakla kal...

bağcılar özel aile merkezin de hakan bey var canım her giden memnun kalır dua eder aklında bulunsun ücret te düşüktür.. hele sigortan varsa kesinlikle görün

Allahım tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.....çok sağol yardımın için.....

bağcılar özel aile merkezin de hakan bey var canım her giden memnun kalır dua eder aklında bulunsun ücret te düşüktür.. hele sigortan varsa kesinlikle görün

canım çok teşekkür ederim.....tüm tavsiyeleri not ediyorum......inşaAllah en yakın zamanda gideceğim.....sağlıklı bir ömrün olsun canım...

Merhaba arkadaşlar......

Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız dahiliye doktoru varmı......

öncelikli olarak devlet hastanesinde olmasını arzu ediyorum ama özele de gidebilirim......
Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Bakırköy - Dr. Meral MERT

(özel) İlgi Hastanesi / Güngören - Dr. Hasan Suat ERDEM

(İkisine de gittim. Memnun kaldım.)

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Bakırköy - Dr. Meral MERT

(özel) İlgi Hastanesi / Güngören - Dr. Hasan Suat ERDEM

(İkisine de gittim. Memnun kaldım.)

çok teşekkür ederim prenses.....

benim için doktorun anlayışlı ve hastasını dinliyor olması önemli....forumda bir doktorla yazıştım.....hipogilisemi hastası olabilir mişim....tokluk kan şekeri tahlili yaptırmam gerekiyormuş....malum anlayışsız bir doktordan tokluk kan şekerimede bakarmısınız desem pek netice alamam herhalde.....çünkü aynı şikayetlerle daha önce gitttiğim doktor gerekli görsem isterdim demişti....ama şimdi forumda yazıştığım doktor mutlaka yaptırmalısın diyor....

çok uzattım kusura bakma.....

o nedenle memnun kalınan doktorlar benim için önemli canım.....çok sağol paylaşımın için.....

ömür boyu sağlıklı günlerin olsun......

Benim hipoglisemi'yi teşhis eden doktor Hasan Suat ERDEM'dir. Daha öncesinde hipoglisemi diye bir şeyin varlığından bile haberim yoktu. Bir tanıdığın karısında FMF olduğunu teşhis eden de kendisidir. Gittikleri diğer doktorlara rağmen.

Başarılı bir doktor...

Hakeza Meral Hanım da öyle... Kendisi de benim diyet olayımı annemin kan değerlerini takip eden doktordur. Şeker gibi de bir hatun!

Sana da geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…