Avrupa yakası doktor tavsiyeleri.......

canım benim çok geçmiş olsun.....malesef sağlık konusunda çok ihmalkarım ama artık şikayetlerimle başedemiyorum.....sen tavsiye edince netten de baktım ...
meral hanım çok içime sindi.....

Sana da anneciğinede şifalar diliyorum canım....hipoglisemi için ilaç kullanıyor musun....

İlaç kullanmıyorum. Yediklerime dikkat etmem gerekiyor, liste veriyorlar zaten.

canım meral hanım aynı zamanda endokrinoloji uzmanı sanırım.....

Hasan Bey de öyle, bu yönden daha iyi tabii ki.

canım yardımın için tekrar teşekkür ederim sana.....

randevu almaya çalıştım Meral hanımdan ama sanırım endokrinoloji bölümünde olduğu için netten alınmıyor....dahiliye doktorları içindede adı yok....

sanırım önce dahiliyeye gidip onun yönlendirmesi gerekiyor....senin öylemi oldu.... çok rahatsız ettim seni

Olur mu öyle şey? Beni hiç rahatsız etmedin. Onu unut.

Ben şu anda MHRS'den girdim. Hastaneyi seçtim. Endokrinoloji bölümünü de seçtim. Dr. MERAL MERT'i görüyorum. Fakat şu anda randevu yok.

Ben aldığım zaman; evet dediğin gibi olmuştu. Dahiliyeden yönlendirilmiştim. MERAL HANIM'ı tanımıyordum. Tesadüfen geldi. Çok da iyi oldu.

Gene soracağın bir şey olursa yaz. Lütfen çekinme. Ben birilerine faydam dokunursa çok mutlu oluyorum.

c
anım benim birde MHRS'e mi girdin....iyiki varsın....peki canım dahiliyeden yönlendirilirken soruyorlar mı hangi doktoru istediğini....açıkcası meral hanım için

gitmek istiyorum ben.....eğer seçemiyorsak üzücü tabi......zatem endokrinoloji bölümünde 3 doktor var....

çok sağol prensescim...

Evet, söylersin. Zaten direkt olarak Meral Hanım'ı dahiliyeye aldığında da ...

Evet, söylersin. Zaten direkt olarak Meral Hanım'ı dahiliyeye aldığında da ...

tamam çok sevindim öyleyse......

ben dahiliye bölümünden MHRS den randevu alacağım....ismi çıkan doktorlardan....hastanede yönlendirme sırasında Meral Hanımı seçerim.....

çok sağol canım forumda yardımsever senin gibi melek gönüllü insanlar olduğu sürece insanın yaşam enerjisi yerine geliyor....

çok teşekkür ederim arkadaşım.....Allahım bir ömür sağlıkla,huzurla donaltsın seni ve sevdiklerini........

Son düzenleme:
o senin yüreğinin güzelliği, sağ ol.

merhaba arkadaşlar bu konuyu açıp tavsiye üzerine dahiliye doktoruna gittim,çok da memnun kaldım.....teşekkür ediyorum herkese.....
cilt doktoru arıyorum şimdide.......mesajımı görüp yardımcı olan olursa çok mutlu olurum........

Dahiliye için hangi doktora gittin?
Cilt için LEPRA 'da Vedat Bey varmış. Arkadaşım öve öve bitiremiyor...

Canım benim senin tavsiyenle meral hanıma gittim.....gerçekten şeker bir kadın.....şeker ilacına başladık...

insülin direncim varmış........teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun bana......

leprayı ilk defa duyuyorum canım.....

Memnun kalmandan ötürü ben de memnun oldum.
Sende hipoglisemi yok muydu?
Nasıl şeker ilacına başladınız? Belki de insülün direncindendir.

Lepra'da Bakırköy'de... Google yaz, bak!

canım bu arada site değişti ben çok yoğundum bir teşekkür bile edemedim.....ama her aklıma geldiğinde sana iyi dileklerde bulundum ve dua ettim....ve çok tuhaf meral hanımın odasının orada beklerken gördüğüm insanları acaba bu prenses olabilir mi diye bile düşündüm.....

Memnun kalmandan ötürü ben de memnun oldum.
Sende hipoglisemi yok muydu?
Nasıl şeker ilacına başladınız? Belki de insülün direncindendir.

Lepra'da Bakırköy'de... Google yaz, bak!
canım hipoglisemi başka bir tanıdığım doktorun belirtilerini bende olduğunu söylemesiyle şüphelendiğim birşeydi.....açlık tokluk bakıldı.....bide ben pkoluyum....meral hanım kullanman gerekli dedi.....3 ay sonra kontrole gideceğim.....insülin direnci teşhisi kondu,sanırım ilacı ondan verdi canım......
baktım netten canım bakırköydeymiş süpersin yine.......

......................................................................güncel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…