Avrupa yakası Hastane ve doktor önerisi

elif6192

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
428
212
18
Selam arkadaşlar, bugün tam 4+1 oldum. Henüz doktora gitmedim hamile kalana kadar Beylikdüzü medicanada doktora gidiyordum ama çok içime sinmedi orası. Hastane için iyi yorumlar yok. Böyle içten samimi sıcak her zaman çekinmeden soru sorabildiğimiz iyi bir doktorum olsun istiyorum. Hastane ve doktor önerisi olan tecrübeli arkadaşlarımdan cevap bekliyorum lütfen 🙏

Merhabalar, ben de 4+3 deyim ben de doktora araştırıyorum. Paket almayı düşünüyorum Gaziosmanpaşa Medical park en makul fiyatı verdi 115.000 tl dendi diğer heryer daha da pahalı. Azeri bir doktor var yorumları çok iyi ben de hala araştırıyorum ama sanırım oraya gideceğim. Siz hiç doktora gittiniz mi ben kan testi verdim ama doktora gitmek için beta değerimin biraz yükselmesini bekliyoruz size de hayırlı olsun

Selam arkadaşlar, bugün tam 4+1 oldum. Henüz doktora gitmedim hamile kalana kadar Beylikdüzü medicanada doktora gidiyordum ama çok içime sinmedi orası. Hastane için iyi yorumlar yok. Böyle içten samimi sıcak her zaman çekinmeden soru sorabildiğimiz iyi bir doktorum olsun istiyorum. Hastane ve doktor önerisi olan tecrübeli arkadaşlarımdan cevap bekliyorum lütfen 🙏
Bir de biz görüşürken bize de şöyle söylendi. Hem doktorun hem asistanın telefon numarası paylaşılıyormuş ve her an iletişime geçebiliyormuşuz ayrıca doğuma saat kaç olursa olsun kendi doktorumuz katılıyormui

Bir de biz görüşürken bize de şöyle söylendi. Hem doktorun hem asistanın telefon numarası paylaşılıyormuş ve her an iletişime geçebiliyormuşuz ayrıca doğuma saat kaç olursa olsun kendi doktorumuz katılıyormui
Selam canım, bende çok erken aşamada olduğum için kendim beta takibi yapıyorum 5. Haftaya girince gitmeyi düşünüyorum doktora aslında 6.haftada gitmek istiyordum ama sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilinde tiroid ve demir değerlerim iyi çıkmadı o yüzden riske atmıyayım gideyim dedim. Bahsettiğin hastaneyi burdada okudum iyi bir hastane sanırım ama ben avcılarda oturuyorum bana biraz uzak. Bende liv hospital bahçeşehir de deniz hanım diye bir doktor buldum baya iyi yorumlar var onu deneyeceğim. Benim tamamlayıcı sağlık sigortam var ama sana verilen paket fiyatı gayet iyi bence bir git muayene ol beğenirsen devam edersin

Back
X