Avrupa Yakası-Perinatoloji, Kadındogum Uzmanı

Bournemount

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
668
656
33
32
Merhaba, İstanbul Avrupa yakasında onerebilecegınız doktor var mi acaba?
rısklı gebelık katagorısındeyim.bunu göz önünde bulundurup yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, İstanbul Avrupa yakasında onerebilecegınız doktor var mi acaba?
rısklı gebelık katagorısındeyim.bunu göz önünde bulundurup yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 3 lu tarama testimde biyokimyasalim yani bhcg asiri yuksek ciktigi icin amniyosentez yapilmasiadina haseki den kanuni sultan suleyman hastanesine sevk edildim.ve bu anlamda cok iyi olduklarini duydum.4 gun once amniyosentez yaptirdim dr adini hatirlamiyorum fakat konustuklarimin hepai harika ve isinde profesyonel doktorlardi bir gebeyi bukadar rahatlatan sakin ve iyi dr lar inanilmazlar

Canım onerın ıcın cok teşekkür ederım Recep beye gıttım cok memnun kaldım.
Mrb
Bende 8 haftalık hamileyim ama riskli gebelik benimde erken Doğum oldu geçen sene şimdi biraz endişelerim var doktordan da emin olamiyorum sizin gittiğiniz doktor ne gibi önlemler aldı yada tavsiyeler verdi size

Mrb
Bende 8 haftalık hamileyim ama riskli gebelik benimde erken Doğum oldu geçen sene şimdi biraz endişelerim var doktordan da emin olamiyorum sizin gittiğiniz doktor ne gibi önlemler aldı yada tavsiyeler verdi size
Ben hamıle kalmadan tüm tahlillerımı yaptırmıştım onları götürdüm.erken doğum hıkayemı anlattım.ve detaylı utrasyon ıle baktı erken doğumumun sebebının tekrarlayacak bısey olmayacagını soyledı sadece şanssızlık olduğunu soyledı.ama senın ıcın erken 12 13.haftaları bekle gıt.

Ben hamıle kalmadan tüm tahlillerımı yaptırmıştım onları götürdüm.erken doğum hıkayemı anlattım.ve detaylı utrasyon ıle baktı erken doğumumun sebebının tekrarlayacak bısey olmayacagını soyledı sadece şanssızlık olduğunu soyledı.ama senın ıcın erken 12 13.haftaları bekle gıt.
Bende öncesinde birkaç doktora gittim bana da aynı şeyleri söylediler ama tabi insan yine de içi rahatlamıyor hiç bi doktora güvenemiyorum sanki çok acı bi tecrübe oldu çünkü erken Doğum ve bebeğimi kaybetmek oyüzden şimdiden nasıl önlemler alınır onu düşünüyorum
Evet şuan erken gibi biraz daha bekleyip gidebilirim perinotoğa peki normal kontrol yaptırdığınız doktorunuz nasıl güven veriyor mu

Bende öncesinde birkaç doktora gittim bana da aynı şeyleri söylediler ama tabi insan yine de içi rahatlamıyor hiç bi doktora güvenemiyorum sanki çok acı bi tecrübe oldu çünkü erken Doğum ve bebeğimi kaybetmek oyüzden şimdiden nasıl önlemler alınır onu düşünüyorum
Evet şuan erken gibi biraz daha bekleyip gidebilirim perinotoğa peki normal kontrol yaptırdığınız doktorunuz nasıl güven veriyor mu
Canım tüm doktorlar bır kere oldu dıye bır daha olacak dıye bısey yok dıyor .rahım ağzım 2 hafta da bır kontrol edılıyor.problemı rahım Ağzı yetmezlıgı görmüyorlar ama ben önlem olsun dıye yınede muayene olmak ıstedım.ben yurt dışında yaşıyorum ıkı tane erken doğumun olmadan önlem alınmıyor ama ben bıraz kendı çabalarımda doktor kontrolünü sıklaştırdım.

hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah.cok zor günler yaşadık.allah ınsallah yüzümüze bakar.saglıkla alırız.
Recep Hasın yorumlarını oku ılk olarak sonra enınım sende memnun kalacaksın canım

Back
X