Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenibosna safa hastahanesi Semra çarpar ı öneririmArkadaşlar merhaba ☺Turkiye Hastanesine gidiyorum.Doktorumdan çok memnunum ama orda dogum yapamicam.Fiyat biraz pahali geldii. Avrupa yakasinda takip ve insallah sonrasinda dogum yapicam bi hastane istiyorum.Onerilerinizi paylasirmisinz ☺☺☺
Bende yeni gebeyim özgür hanımda randevü aldım ama hakkında hiçbir fikrim yok demek siz memnun kaldınız ben daha gitmedim o hastahanede yeniymiş tavsiye ediyorsunuz cep telini veriyor mu suratsız mı açıklama yapıyor değil miTürkiye hastanesi dr özgür çetineri öneriyorum. Doktor gerçekten çok önemli beni geçen hafta kanama nedeniyle acile gittiğim hastanede erken doğuma alacaklardı Türkiye hastanesınede görünmek istedıgımı söyledim eşime ve hiçbir sorun olmadığı bebegın eşinin biraz aşağıda olmasından kaynaklı kanama olduğu söylendi ve yatak ıstırahati verildi. işi ticarete dökmemiş hastane ve doktor bulmak gerçekten çok zor
Ben Günseli hanıma gidiyorum çok memnunum kendisinden tavsiye ederimMedipol Megada gittiğiniz doktorlar var mı?
Maşallah Allah sana ve bebeğine sağlık versin inşallah çok değişik Bi duygu Allah isteyen herkese tattırsınMerhaba kızlar... Bugün detaylı ultrasona girdim. Bebegimizle tanıstık :) elini yuzune kapamıs pek poz vermese de ikinci fotografta tam suratını gösterdi :)) her sey normal ve güzel bir gebelik geçiriyorsunuz dedi doktor tüm detay bilgileri verdikten sonra. Cok memnun kaldım. Raporu yazdı fotograf ve cd verdi ayrılırken.
Sonrasında bir kaç hastane gezdik. İlk Florance şişli idi. Sgk ile anlaşması yok ve dısarıdan doktor getiriseniz normal fiyat 2950 sezeryan bin tl daha fazla. Özel saglık sigortası varsa fiyatlar 5000 üzeri oluyor. 800 tl tahlil için alıyorlar bir de.
Medipol mega ssk normal dogum 950, sezeryan 1950 . Dısarıdan doktor ile normal 2000 tl dedi. Saglık taramaları dahil.
Acıbadem atakent son durak ve tatmin edici paketler ile tercih konusu oldu benim için :)
Sgk normal dogum Dıs doktor ile 2 , Hastane dr ile 4 bin tl .. sezeryan 2500 hastane dr ile 4500. Avrupa konutlarında oturanlara %25 indirim varmıs ondan da yararlandıgımızda fiyat düşmüş oluyor. Paket içeriğinde tek kişilik özel oda, anne bebek bakımı, bebek il dogum muayenesi, poliklinik muayenesi,tarama testi, işitme testi, 1 gece normal dogum 2 gece sezeryan yatış, refakatçi ve 3 öğün yemeği, bebeğe ait fotograf, anne babaya özel kutlama yemeği, kuaför hizmeti,Yaşam boyu bebek indirim imkanı...
ayrıntılı ultasyonu nerde yaptırdınız memnun kaldınız mı ve ucret nedır ?Merhaba kızlar... Bugün detaylı ultrasona girdim. Bebegimizle tanıstık :) elini yuzune kapamıs pek poz vermese de ikinci fotografta tam suratını gösterdi :)) her sey normal ve güzel bir gebelik geçiriyorsunuz dedi doktor tüm detay bilgileri verdikten sonra. Cok memnun kaldım. Raporu yazdı fotograf ve cd verdi ayrılırken.
Sonrasında bir kaç hastane gezdik. İlk Florance şişli idi. Sgk ile anlaşması yok ve dısarıdan doktor getiriseniz normal fiyat 2950 sezeryan bin tl daha fazla. Özel saglık sigortası varsa fiyatlar 5000 üzeri oluyor. 800 tl tahlil için alıyorlar bir de.
Medipol mega ssk normal dogum 950, sezeryan 1950 . Dısarıdan doktor ile normal 2000 tl dedi. Saglık taramaları dahil.
Acıbadem atakent son durak ve tatmin edici paketler ile tercih konusu oldu benim için :)
Sgk normal dogum Dıs doktor ile 2 , Hastane dr ile 4 bin tl .. sezeryan 2500 hastane dr ile 4500. Avrupa konutlarında oturanlara %25 indirim varmıs ondan da yararlandıgımızda fiyat düşmüş oluyor. Paket içeriğinde tek kişilik özel oda, anne bebek bakımı, bebek il dogum muayenesi, poliklinik muayenesi,tarama testi, işitme testi, 1 gece normal dogum 2 gece sezeryan yatış, refakatçi ve 3 öğün yemeği, bebeğe ait fotograf, anne babaya özel kutlama yemeği, kuaför hizmeti,Yaşam boyu bebek indirim imkanı...
Avcılar Anadolu hastanesinde 240 liraya yaptırdım cd 2 renki resim ve 7-8taneydi galiba siyah beyaz resim bi de 2 sayfa sonuç kağıdı verdi memnun kaldımayrıntılı ultasyonu nerde yaptırdınız memnun kaldınız mı ve ucret nedır ?
ayrıntılı ultasyonu nerde yaptırdınız memnun kaldınız mı ve ucret nedır ?
Merhaba, ben de doğum için hastane bakıyorum. Şu an özel levent hastanesinde şebnem hanıma gidiyorum kontroller için. Fakat doğumu orada düşünmüyorum. Odalar çok küçükmüş. Az önce İstanbul florence nightingale hastanesinden doğum fiyatlarını almak için aradım. Normal doğum 3650tl dedi, sezeryan 6050tl dedi. Önerebileceğiniz başka hastane var mı? Sarıyer de oturduğum için yakın bir hastane arayışındayım. Sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah.
bende sarıyer de oturuyorum bulduğunuz bir hastane olursa bende haberdar olmak isterim. :)
:) hastane gezmelerine ait bilgileri yazmıştım okumadınız sanırım :) büyük ihtimal Acıbadem Atakent olacak tercihim. Oturduğum sitenin içinde çünkü :) evime yakın hastane istiyorum . İstanbul şartlarında yolda doğurmak gibi riski Göze almamak Lazım :)))