kizlar öyle kötü bir durumla karsilastimki bugün dokunsalar aglicam nerdeyse o haldeyim
ben 3senedir universitenin yaninda aileme yük olmamak icin part time biryerde calisiyorum bugün bir kadin geldi kadinida cocuklugumdan beri tanirim oda beni / bizi tanir. Alisverisi yapti gitti sonra telefon acmis bizim yöneticiye 20 eksik felan diye kasayi saydik dogru cikti 20 kasada degildi yani kadin sonra demiski yöneticiye ya bilmiyorum ama sonucta kasadaki bir yabanciydi bizim yöneticide acik konusun ne demek istiyorsunuz demis kadinda "ya iste yabanciydi bence kesin cebine atti parayi bi bakin" demis. Bizim yönetici de kizmis siz ne bicim konusuyorsunuz öyle diye ... almancada bir tabir vardir "ich lege meine hand ins feuer" diye (yani elimi atese sokarim demek) kadina öyle demis ben bir elimi degil iki elimide atese sokarimki o kiz öyle birsey asla yapmaz demis kadinda bagirmis dikkat edinde eliniz yanmasin ozaman o kiz bir yabanci nerde biliyorsun yapmiyacagini bal gibide cebine atti iste parami demis kapatmis. Bana bunu önce söylemedi sonra bir is arkadasim geldi üzülme ama sana birsey söylicem biz biliyoruz sen yapmassin ama bak böyle birsey oldu dedi ben sok oldum aglicaktim nerdeyse. Sonra bir kac saat gecti o kadin geldi baktim gülüyor siritiyor ya dedi kusura bakma 20yu buldum ceketimin cebindeymis özür dilerim yinede dedi bende asla kabul etmiyorum özürünüzü dedim beni yabanci oldugum icin busekilde suclayamazsiniz diye bagirdim kadina sonra yöneticiyle patronun kizi geldi ikiside biz senin arkandayiz bu kadin bidaha giremez buraya dediler yasak koydular kadina...offf okadar kötü oldumki valla iyiki bulundu para
ay cok kotu durum olsa gerek, sikma canini bunlar böyle iste kendilerini bisey zannederler ama hepsi ayni degil tabiiki iyileri de var arada, böyle seyler heryerde rastlanir bir durum, güclu dur hayata karsi