• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

kizlar öyle kötü bir durumla karsilastimki bugün dokunsalar aglicam nerdeyse o haldeyim :14::14:

ben 3senedir universitenin yaninda aileme yük olmamak icin part time biryerde calisiyorum bugün bir kadin geldi kadinida cocuklugumdan beri tanirim oda beni / bizi tanir. Alisverisi yapti gitti sonra telefon acmis bizim yöneticiye 20€ eksik felan diye kasayi saydik dogru cikti 20€ kasada degildi yani kadin sonra demiski yöneticiye ya bilmiyorum ama sonucta kasadaki bir yabanciydi bizim yöneticide acik konusun ne demek istiyorsunuz demis kadinda "ya iste yabanciydi bence kesin cebine atti parayi bi bakin" demis. Bizim yönetici de kizmis siz ne bicim konusuyorsunuz öyle diye ... almancada bir tabir vardir "ich lege meine hand ins feuer" diye (yani elimi atese sokarim demek) kadina öyle demis ben bir elimi degil iki elimide atese sokarimki o kiz öyle birsey asla yapmaz demis kadinda bagirmis dikkat edinde eliniz yanmasin ozaman o kiz bir yabanci nerde biliyorsun yapmiyacagini bal gibide cebine atti iste parami demis kapatmis. Bana bunu önce söylemedi sonra bir is arkadasim geldi üzülme ama sana birsey söylicem biz biliyoruz sen yapmassin ama bak böyle birsey oldu dedi ben sok oldum aglicaktim nerdeyse. Sonra bir kac saat gecti o kadin geldi baktim gülüyor siritiyor ya dedi kusura bakma 20€yu buldum ceketimin cebindeymis özür dilerim yinede dedi bende asla kabul etmiyorum özürünüzü dedim beni yabanci oldugum icin busekilde suclayamazsiniz diye bagirdim kadina sonra yöneticiyle patronun kizi geldi ikiside biz senin arkandayiz bu kadin bidaha giremez buraya dediler yasak koydular kadina...offf okadar kötü oldumki valla iyiki bulundu para

ay cok kotu durum olsa gerek, sikma canini bunlar böyle iste kendilerini bisey zannederler ama hepsi ayni degil tabiiki iyileri de var arada, böyle seyler heryerde rastlanir bir durum, güclu dur hayata karsi

ben dil sinavindan pek korkmuyorum (ummadik tas bas yarar derler ama öyle olmaz insaallah :9:sözlüm lisede almanca görmüs ön bilgisi var bide 2sene business english yapti yani iyi ingilizce biliyor herhalde kolaylikla gecer diye düsünüyorum ama iste ne bileyim gelir sorarlar ev sorarlar diyolar bazilari bende kendi kendime panik yapiyorum ya yetmesse diye :25: sen alman vatandasimisin canim? Kimisi alman vatandasi olunca daha kolay diyorda ben hala türküm

ben alman vatandasiyim cnm belkide o yüzden hic sorun yasamadim, ama türk vatandasina maas ve ev soruyorlar onu biliyorum.
42 metre kare üzeri evin ve 1200den fazla maasin olmasi lazim sanirim.

kizlar öyle kötü bir durumla karsilastimki bugün dokunsalar aglicam nerdeyse o haldeyim :14::14:

ben 3senedir universitenin yaninda aileme yük olmamak icin part time biryerde calisiyorum bugün bir kadin geldi kadinida cocuklugumdan beri tanirim oda beni / bizi tanir. Alisverisi yapti gitti sonra telefon acmis bizim yöneticiye 20€ eksik felan diye kasayi saydik dogru cikti 20€ kasada degildi yani kadin sonra demiski yöneticiye ya bilmiyorum ama sonucta kasadaki bir yabanciydi bizim yöneticide acik konusun ne demek istiyorsunuz demis kadinda "ya iste yabanciydi bence kesin cebine atti parayi bi bakin" demis. Bizim yönetici de kizmis siz ne bicim konusuyorsunuz öyle diye ... almancada bir tabir vardir "ich lege meine hand ins feuer" diye (yani elimi atese sokarim demek) kadina öyle demis ben bir elimi degil iki elimide atese sokarimki o kiz öyle birsey asla yapmaz demis kadinda bagirmis dikkat edinde eliniz yanmasin ozaman o kiz bir yabanci nerde biliyorsun yapmiyacagini bal gibide cebine atti iste parami demis kapatmis. Bana bunu önce söylemedi sonra bir is arkadasim geldi üzülme ama sana birsey söylicem biz biliyoruz sen yapmassin ama bak böyle birsey oldu dedi ben sok oldum aglicaktim nerdeyse. Sonra bir kac saat gecti o kadin geldi baktim gülüyor siritiyor ya dedi kusura bakma 20€yu buldum ceketimin cebindeymis özür dilerim yinede dedi bende asla kabul etmiyorum özürünüzü dedim beni yabanci oldugum icin busekilde suclayamazsiniz diye bagirdim kadina sonra yöneticiyle patronun kizi geldi ikiside biz senin arkandayiz bu kadin bidaha giremez buraya dediler yasak koydular kadina...offf okadar kötü oldumki valla iyiki bulundu para

gerizekali, üzme canim kendini degmez böyle insanlara.
senelerdir tanimasina mi yanarsin, yoksa yabanci diye böyle iftira atmasina mi.
saysaymis kasada parasini cok biliyorsa, sonradan insanlara iftara atmak cok kolay...

cooook üzücü bi durum INSALLAH bu kötü olayi en kisa zamanda atlatirsin :14:

iyi geceelr hanimlar

bana kim yazmi$ti cevabi unuttum,n kusura bakamsin
kim avukat ve hem$ire merka ettim parmak kaldirinn :)
okuyan kizlara bayiliuyorum hele yurtdi$indakilere bitiyorum :))
in$alalh benim kizimda okur :)

iyi geceelr hanimlar

hosgeldin

ben avukar hemsire degilim ama kizim INSALLAH olur :1:

almanyadani katiliyorsun ?

hosgeldin canim nasilsin ? ben pinekliyorum evde :9: cumartesi günleri pek evde durmazdik pineklemek zor geldi :27:

ayni canim, atesler icindeyim :17:
bi ara atesim düstü reale bomba almaya gittik :9:

iyi geceelr hanimlar

ben hemsireyim :nazar: kafanereyebizorayada hemsire
kisir yapan arkadas bögürtlen onunda misafiri varmis giremiyor bu ara.

tsk ederim iyiyim, cekirdek citliyorum bi yandan face, öbür yandan burasi :)

face demisken hala kendini belli etmedin, merakta birakma beni :1:

kızlar hepınıze selamlar ıyı akşamlar :nazar:

türkıyeden mısafırler geldı onlara gıttık anca eve gelebıldım yoruldum baya bu akşam

Sevdığım, çok sınır bozucu bı olay ya
ben olsam yolardım o kadını, böyle almanlardan nefret edıyorummm

bızımde bıkere bı hasta var, zencı bı ış arkadaşım var
kadına serumu takcaktı, kadın bas bas bağrıyor bana dokunmasın dıye
bı gırdım odaya arkadaşa ettığı bütün lafları tek tek boğazına dızdım
bızım statıonda bıtane bıle alman yok şuan, eğer beğenmıyorsan gıt dedım :32: sustu tabı

bıde benım tıpım tam alman gıbı hahah sarışınım benı hep alman sanıyorlar
sonra türküm dıyınce hemen şaşırıyorlar pıslerrrr

thityfour en sevdigim meslek hem$irelik ondan aklimda kalmi$ herhlade geçen gun :)
ben kari$tirdim hasta olan hanginizdi , geçmi$ olsun
rabua kar$iligina ne istiyorsun kiz :)
bende kendim yapar yerim , tirnagin varsa ba$ini ka$iycakmi$in :27:

kızlar hepınıze selamlar ıyı akşamlar :nazar:

türkıyeden mısafırler geldı onlara gıttık anca eve gelebıldım yoruldum baya bu akşam

Sevdığım, çok sınır bozucu bı olay ya
ben olsam yolardım o kadını, böyle almanlardan nefret edıyorummm

bızımde bıkere bı hasta var, zencı bı ış arkadaşım var
kadına serumu takcaktı, kadın bas bas bağrıyor bana dokunmasın dıye
bı gırdım odaya arkadaşa ettığı bütün lafları tek tek boğazına dızdım
bızım statıonda bıtane bıle alman yok şuan, eğer beğenmıyorsan gıt dedım :32: sustu tabı

bıde benım tıpım tam alman gıbı hahah sarışınım benı hep alman sanıyorlar
sonra türküm dıyınce hemen şaşırıyorlar pıslerrrr

hosgeldin canim :16:

bugün yorulmussun fazla yormiyim seni dün gibi :9::9:

öyle ayirimci insanlara fena sinir oluyorum

thityfour en sevdigim meslek hem$irelik ondan aklimda kalmi$ herhlade geçen gun :)
ben kari$tirdim hasta olan hanginizdi , geçmi$ olsun
rabua kar$iligina ne istiyorsun kiz :)
bende kendim yapar yerim , tirnagin varsa ba$ini ka$iycakmi$in :27:

fazla birsey istemiyorum kiz eve temizlige yardima gelceksin :9::9: bukadarcik :9:

kiz azcik cekirdek uzativer ordan :9:

olur bebegim sen buranin gülüsün, cekirdek fabrikasini da getiririm sana :) ama bana is yaptirma olurmu

kisir yaparim manti yaparim sarma sararim ama karsiliksiz degil :23::23: burdaki kizlar beni iyi tanir :9::9::9:

hemde cok iyi taniyoz :1:

ayni canim, atesler icindeyim :17:
bi ara atesim düstü reale bomba almaya gittik :9:

ben hemsireyim :nazar: kafanereyebizorayada hemsire
kisir yapan arkadas bögürtlen onunda misafiri varmis giremiyor bu ara.

face demisken hala kendini belli etmedin, merakta birakma beni :1:

bizde bombalardan doldurduk eve :1:

bend emuhasebe islerine bakiyorum :3:

tamam bitanem sana yazacagim hemen face ten

Back
X