Avukat arkadaşlar bakabilir misiniz?

Evimize dönerken araba kiralasak fatura etsek, mahkemede bunun masrafını da alabilir miyiz? Ya biz açıkçası kızı biraz süründürüp bir daha aynı şeyi yapmasını istiyoruz. O yüzden üzerine gitmek istiyoruz hem onun hem ailesinin. Bebeklerime ya da babalarına bir şey olsaydı ne yapardım? Araba kaliteli sağlam bir şey olmasa bu kadar kolay çıkamazdılar içinden. Araba tuzla buz oldu ya aklıma geldikçe kahroluyorum ya ölüm olsaydı... Bu kadar kolay olmamalı , can bu ya bir sorumsuz anne baba bir şımarık kız yüzünden insanlar canından, malından olmamalı
Çok çok geçmiş olsun .

Kaskonuz yok mu??

Eğer varsa kasko size ikame araç verir.Araç bedelini de 40 günde öder.Karşıdaki haklıda olsa ehliyeti olmadığı

için tam kusurlu sayılır.

Benim oğlum arabayı pert etti.Tek taraflı bir kazaydı.Karşı taraf yoktu.Ehliyeti de vardı.Sigorta araç bedelini

güncel değerden ödedi.
+1

Polisler elimden aldı. Ağzıma geleni saydım ama hırsımı alamadım
Aptal kız. Neyse ilerde bir gün büyüyecek bu pis velet. Belki anne olacak. İnsan hayatının önemini bir gün anlar nasıl olsa.

Tekrardan çok geçmiş olsun. Siz iyisiniz ya, gerisi boş.

uğradığınız zararlar için maddi tazminat açabilirsiniz bunun içine tedavi masraflarınız,tekrar dönerken ödeyeceğiniz masraflar vs hepsi katılarak tazminat alabilirsiniz aynı zamanda uğradığınız durum için manavi tazminat da talep edebilirsiniz ancak ücreti karşılığı bir avukatla direkt danışmanız daha faydalı olur o sizi yönlendirir.çok geçmiş olsun bu arada

uğradığınız zararlar için maddi tazminat açabilirsiniz bunun içine tedavi masraflarınız,tekrar dönerken ödeyeceğiniz masraflar vs hepsi katılarak tazminat alabilirsiniz aynı zamanda uğradığınız durum için manavi tazminat da talep edebilirsiniz ancak ücreti karşılığı bir avukatla direkt danışmanız daha faydalı olur o sizi yönlendirir.çok geçmiş olsun bu arada

Teşekkür ederim. Siz avukat mısınız ? Ankarada bir avukatla birebir görüşmek istiyoruz ama hiç tanıdığımız yok
Başımıza ilk defa böyle bir durum geldi.

Illaki manevi tazminat acilabilir ama cikan karar ne yönde olur orasi belli degil. Biz baska bir olaydan gerçekten manrvi olarak zarara uğradık açtık , mahkeme verilmesine karar verdi ama temyize gidince iptal oldu. Davada 2.5 yil sürdü

Evimize dönerken araba kiralasak fatura etsek, mahkemede bunun masrafını da alabilir miyiz? Ya biz açıkçası kızı biraz süründürüp bir daha aynı şeyi yapmasını istiyoruz. O yüzden üzerine gitmek istiyoruz hem onun hem ailesinin. Bebeklerime ya da babalarına bir şey olsaydı ne yapardım? Araba kaliteli sağlam bir şey olmasa bu kadar kolay çıkamazdılar içinden. Araba tuzla buz oldu ya aklıma geldikçe kahroluyorum ya ölüm olsaydı... Bu kadar kolay olmamalı , can bu ya bir sorumsuz anne baba bir şımarık kız yüzünden insanlar canından, malından olmamalı
Bunu da maddi tazminat olarak isteyebilirsiniz. Kızın kusurlu fiilinden dolayı doğan her türlü masrafınızı tazmin edebilirsiniz.Manevi de dahil

Illaki manevi tazminat acilabilir ama cikan karar ne yönde olur orasi belli degil. Biz baska bir olaydan gerçekten manrvi olarak zarara uğradık açtık , mahkeme verilmesine karar verdi ama temyize gidince iptal oldu. Davada 2.5 yil sürdü

Sürsün benim onlardan çok para almak değil derdim, uğraştırmak. Uğraşsınlar. Arabanın parasını kaskodan alman yeterli

Anne baba 10 yıl önce ayrılmış, kız anneyle yaşıyor baba uzak bir şehirde, maddi durumu iyi, para vermeyi, küçük yaşta araba vermeyi çocuk yetiştirmek sanan tipler. İfadeleri görmedik, mahkemede artık
Bunları nerden öğrendin?

Back
X