- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
-
neyapıcagımı bilmiyorum kafam allak bullak hala daha kandırılıyorum mahkeme cok uzun sürüyormusMuhakkak yasal yollarla hakkını ara canım. Ve bu konuda ilgili olan emlakçı veya ev sahibi kimse onlara çok net ve katı dur. Hakkını arayacağını ve bu durumu asla kabul etmeyeceğini belirt. Ev satıp yenisini vereceğim ne demek, hala gitmedin mı yasal hakkını aramaya? Bence yarın ilk işin gitmek olsun. Sen git. Zaten onlar sana gitmen ve yapman gerekenleri tek tek gösterip bizden daha iyi yardımcı olurlar.
Zaman aşımı var , adamların topuklayıp gitme ihtimali var. Kısa ya da uzun, bir an evvel başvur.neyapıcagımı bilmiyorum kafam allak bullak hala daha kandırılıyorum mahkeme cok uzun sürüyormus
tesekkur ederim cnımmmZaman aşımı var , adamların topuklayıp gitme ihtimali var. Kısa ya da uzun, bir an evvel başvur.
Sen ev kredisi çekmedin mi? Hemen bir avukata git görüş derim kendi başına bu adamlarin lafları ile daha fazla iş yapmaneyapıcagımı bilmiyorum kafam allak bullak hala daha kandırılıyorum mahkeme cok uzun sürüyormus
gercekten ya. toplanıp adamı dövmeye gidelim baribu kadar mi basiretiniz baglandi?
onceki konunuzda da insanlar gidin bi avukat bulup islem baslatin dedi size
burdan ne bekliyorsunuz? kk kadinlari olarak toplasip gelip emlakciyi mi dovelim?
ulke avukat kayniyor , gidin bir avukata anlatin derdinizi dava acin emlakciya
zatrn sizin avukat emlakciyi arayinca o tutusup sorunu cozer hemen
ayrica banka kredi vermeden once eksper gonderirİyi de banka sana değil ev sahibine ödeme yapıyor sen nasıl parayı alıp adamlara teslim ettin anlamadım. İşin içinde banka varsa çok titizler siz tapuda devir yaptıktan sonra para ödenir. Tapuda devir yapılırken farketmediniz mi bilgileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?