avukat arkadaşlar bakabilirmisiniz dolanırıldım

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
arkadaslar daha öncede bahsetmiştim tekrar bahsedicem neolur bana yardım edin bir ev satın aldım emlakcı bana bir ev gösterdi cok güzeldi begendim anlastık paramı peşin istediler kredi cektim oduyorum hala daha tapuda bana gösterdiği değil aynı apartmandan kör bir ev ile değiştirmiş müthatit..arkadaşlar neyapıcam ben emlakcı yardım edicem bu evi satıp baska ev vericemdiyor beni 3 aydır oyalıyor ..arkadaşlar mahkemeye versem neolur sonuc ne sekılde değişir basına gelen varmı neolur bana yardım edin

Muhakkak yasal yollarla hakkını ara canım. Ve bu konuda ilgili olan emlakçı veya ev sahibi kimse onlara çok net ve katı dur. Hakkını arayacağını ve bu durumu asla kabul etmeyeceğini belirt. Ev satıp yenisini vereceğim ne demek, hala gitmedin mı yasal hakkını aramaya? Bence yarın ilk işin gitmek olsun. Sen git. Zaten onlar sana gitmen ve yapman gerekenleri tek tek gösterip bizden daha iyi yardımcı olurlar.

Muhakkak yasal yollarla hakkını ara canım. Ve bu konuda ilgili olan emlakçı veya ev sahibi kimse onlara çok net ve katı dur. Hakkını arayacağını ve bu durumu asla kabul etmeyeceğini belirt. Ev satıp yenisini vereceğim ne demek, hala gitmedin mı yasal hakkını aramaya? Bence yarın ilk işin gitmek olsun. Sen git. Zaten onlar sana gitmen ve yapman gerekenleri tek tek gösterip bizden daha iyi yardımcı olurlar.
neyapıcagımı bilmiyorum kafam allak bullak hala daha kandırılıyorum mahkeme cok uzun sürüyormus

Yahu yasa var hukuk var.
Gidip avukatla konuşsana biz ne yapabiliriz.
Elinde deliller varsa git zaten kazanırsın.

bu kadar mi basiretiniz baglandi?
onceki konunuzda da insanlar gidin bi avukat bulup islem baslatin dedi size

burdan ne bekliyorsunuz? kk kadinlari olarak toplasip gelip emlakciyi mi dovelim?

ulke avukat kayniyor , gidin bir avukata anlatin derdinizi dava acin emlakciya
zatrn sizin avukat emlakciyi arayinca o tutusup sorunu cozer hemen

Tapuda imza atmadan önce okumadınız mı bilgileri? mah. apt. daire no yazmıyormuydu. ???
Zaman kaybetmeyin... biran önce yasal yollara başvurun.
Birde bu emlakcı o evi satar daha iyi bir ev mi alırız diyor ? Afedersin sıcmış sıvıyor adam

burada avukatlar var ama kimse sana net bi yardımda bulunamaz. tanıdık vs iyi bi avukat bul ve derdini anlat. boşa vakit kaybediyosun şu anda. belki yasal bi süre vardı ve sen onu geçirdin.

bu kadar mi basiretiniz baglandi?
onceki konunuzda da insanlar gidin bi avukat bulup islem baslatin dedi size

burdan ne bekliyorsunuz? kk kadinlari olarak toplasip gelip emlakciyi mi dovelim?

ulke avukat kayniyor , gidin bir avukata anlatin derdinizi dava acin emlakciya
zatrn sizin avukat emlakciyi arayinca o tutusup sorunu cozer hemen
gercekten ya. toplanıp adamı dövmeye gidelim bari

İyi de banka sana değil ev sahibine ödeme yapıyor sen nasıl parayı alıp adamlara teslim ettin anlamadım. İşin içinde banka varsa çok titizler siz tapuda devir yaptıktan sonra para ödenir. Tapuda devir yapılırken farketmediniz mi bilgileri

İyi de banka sana değil ev sahibine ödeme yapıyor sen nasıl parayı alıp adamlara teslim ettin anlamadım. İşin içinde banka varsa çok titizler siz tapuda devir yaptıktan sonra para ödenir. Tapuda devir yapılırken farketmediniz mi bilgileri
ayrica banka kredi vermeden once eksper gonderir
ekspere de mi yanlis evi gostermisler? yoksa sizin aldiginiz evi mi gostermisler?
sizin aldiginiz eve deger bicildiyse zaten o ev de o kadar kotu degil demektir
bu kadar mutsuzsaniz ve dava acacak cesaretiniz yoksa satin evi kapatin kredinizi
bizi de helak etmeyin burada

Back
X