- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
- Konu Sahibi eglencelizambak
Direk konuya giricem. Az önce -e devlet şifremle Türkiye.gov.tr ye girdim ve adalet bakanlığı kısmında hakkımda açılan tanıma tenfiz davasını gördüm. Ben yurtdışında yaşıyorum. Yaklaşık 1 sene önce burada eşimden boşandım. Tanıma tenfiz davası açıp , buradaki boşanmayı bi nevi Türk kurumlarınında tanıması gerektiğini biliyorum.
Eski eşim benim haberim olmadan bu davayı açmış. Ilk duruşma görülmüş ,
2. duruşmada bu haftaymış ve bunların hiç biri hakkında bi bilgim yoktu ta ki 5 dk öncesine kadar.Ben nasıl bi yol izlemeliyim fikir verirseniz çok sevinirim.
2 çocugum var .velayeti haftaiçi bende haftasonu babada şeklinde. Yazları 15 gün babada 15 gün bende . Açtığı tanıma tenfiz davasıyla velayet günlerini değiştire bilir mi ?
davacı avukutanın ismini gördüm.yarın numarasını bulabilirsem arayayım mı ?
devletimiz benim yurtdışında hangi adreste oturdugumu biliyor. Neden bana duruşma tarihi veya davayla ilgili herhangi bir ileti gelmedi ?
Cevap veren olursa çok sevinirim.
Eski eşim benim haberim olmadan bu davayı açmış. Ilk duruşma görülmüş ,
2. duruşmada bu haftaymış ve bunların hiç biri hakkında bi bilgim yoktu ta ki 5 dk öncesine kadar.Ben nasıl bi yol izlemeliyim fikir verirseniz çok sevinirim.
2 çocugum var .velayeti haftaiçi bende haftasonu babada şeklinde. Yazları 15 gün babada 15 gün bende . Açtığı tanıma tenfiz davasıyla velayet günlerini değiştire bilir mi ?
davacı avukutanın ismini gördüm.yarın numarasını bulabilirsem arayayım mı ?
devletimiz benim yurtdışında hangi adreste oturdugumu biliyor. Neden bana duruşma tarihi veya davayla ilgili herhangi bir ileti gelmedi ?
Cevap veren olursa çok sevinirim.