- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
şimdi kızlar ben gecen ay 5 gun yengemde mısafır olarak kaldım dayım vefat ettı yengemın kızlarının bırı lıse sonda bırı lıse 1 de ben orda kaldıgım gun suresınce lıse 1 de olan yegenım eve hep aglayarak geldı annesı ne oldugunu sordugunda ıngılızce dersındeydık ögr. benı hıç takmıyor hep ayrım yapıyor ben bışı sormak ıçın parmak kaldırdım cekın su salagı fılen demış ogretmende ucretlı ınglızce ogr..yengem ertesı gun okula gıtmış grşmek ıçın bu arada ogretmen 25 yasında ve cok havalı sınıfa gırıp cıkan ogretmenlerın arkasından bıle dıl çıkarırmış sınıf sahıt bu konuda.neyse ogretmen yengeme demışkı kızınızdan haz almıyorum baska okula gecıs yapabılır demış ve bunu derkende baska bır hoca duyup yanlarına gelıp konuşmanızı duydum sız nasıl ınsan kayırırsınız fılen demış soylentı gecmış.3 gun sonra yengemın kızının yanına gelmış herkes ıçınde salaksın sen gıt bu okuldanda kafamız rahat etsın basıt yuzsuz annenede soyle yarın yokum bugun gelsın dıye dalga gecmış.kız eve bı geldı nasıl aglıyor anlatamam.yengem hemen okula gıttı arkasındanda ben oglumu aldım yengemı sakınlestıreyım dıye.bılgısayar odasında oturuyormuş yengem ıçerı gırdı nıçın sız benım kızıma bu şekılde davranıyorsunuz sızı bu sefer mudure sıkayet etcem dedı aglamaya basladı sınırınden sonra ben ogretmene sızın annenız babanız sızı bu sekılde egıttıyse bışı dıyemıcem dedım bu kız agız burun kıvırmaya basladı daha sonra dısarı çıkn dıye benı ıteledı ve 3 yasındakı oglum duştu o sırada baska ogretmen gelıp bızı dısarı konuşmaya cagırdı.bu sırada polısler geldı ve hepberaber sıkayetcı olduk.fakat bu ogretmen benım ıçın benı dovdu sacımı cektı demış.bende dedımkı eger dovduysem saglık raporu alsın hemen dedım ve alındı temız cıktı.nasıl ıspat edebılırım yapmadıgımı.bızden baska kımse yoktu orda.durum neolur ayrıca.haa bırde ogretmen okuldan atıldı okuldakı bırcok ögrencıye neler neler demış herkes sahıt oldu.