Avukat arkadaşlar böyle birşey olabilir mi?

idildil

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
726
1.188
313
İçel Mersin
Ben bir süre önce anlaşmalı olarak boşandım. Hatta tek celsede boşandım ve gerekçeli karar o duruşmada çıktı, kimliğimi bile değiştirdim.
Şimdi kızımın babası boşanmanın iptali davası açmaya hazırlanıyormuş, aklımı yitireceğim artık😔
Böyle birşey olabilir mi? Sağlık problemini öne sürerse bunun imkanı var mı? Az önce duydum bu durumu, Sabah ilk işim bir avukata danışmak olacak ama uyuyamıyorum, belki bilgisi olan vardır 🙏🏻

Gerekçeli kararın o duruşmada çıktığına emin misiniz? Size orda verilen normal duruşma zaptı mı yoksa gerekceli karar evrakı mı yazıyor üzerinde?

Ben bir süre önce anlaşmalı olarak boşandım. Hatta tek celsede boşandım ve gerekçeli karar o duruşmada çıktı, kimliğimi bile değiştirdim.
Şimdi kızımın babası boşanmanın iptali davası açmaya hazırlanıyormuş, aklımı yitireceğim artık😔
Böyle birşey olabilir mi? Sağlık problemini öne sürerse bunun imkanı var mı? Az önce duydum bu durumu, Sabah ilk işim bir avukata danışmak olacak ama uyuyamıyorum, belki bilgisi olan vardır 🙏🏻
Böyle bir şey mümkün değil katiplik yaptım boşandıysanız bitti gitti artık

Karar kesinleştiyse mümkünü yok.🤣

Şu adamı acilen hastaneye kaldırsınlar, resmen serseri mayın gibi geziyor etrafta.

gerekçeli kararı elden aldım diye imzaladınız o zaman. Ben onun gerekçeli karar olduğundan şüpheliyim, isimlerinizi karalayarak isterseniz özelden atabilir misiniz?

Bu adam manyamış gerçekten deli mi ne

Bitmiş gitmiş artık saçmalıyor ordan

Bence mesaj yazın kendir oldun yapıştın usandım bıktım senden yeter kaçacak yer arıyorum yazın

gerekçeli kararı elden aldım diye imzaladınız o zaman. Ben onun gerekçeli karar olduğundan şüpheliyim, isimlerinizi karalayarak isterseniz özelden atabilir misiniz?
Evet kaleme gittim , Gerekçeli kararı imzalayarak aldık ikimizde, hatta yatırdığım paranın bir kısmını iade ettiler, gerekçeli kararı elden aldığım için

Evet kaleme gittim , Gerekçeli kararı imzalayarak aldık ikimizde, hatta yatırdığım paranın bir kısmını iade ettiler, gerekçeli kararı elden aldığım için
o zaman saçmalıyor, bırakın saçmalasın, tamam ne istiyorsan yap deyip geçin. Yapamaz öyle bir şey tabi ki.

Dur müsadenle az daha gülecem. Ahahahahahhahahahahahahahahah

Ben çok zor şeyler yaşadım , tam hersey yoluna girdi diyorum, çıkıyor bir yerden. O kadar hassaslaştım ki bazen böyle saçma birseye bile takılıyorum.

Engelleyin her yerden

Daha da kendir olursa alin ekran goruntulerini sosyal medyada ifsalayin bu adam hasta manyak kurtulamadim bir turlu yazin. Buraya da link atin destek oluruz valla hepimiz sahidiz

Back
X