Avukat arkadaşlar böyle birşey olabilir mi?

Ben çok zor şeyler yaşadım , tam hersey yoluna girdi diyorum, çıkıyor bir yerden. O kadar hassaslaştım ki bazen böyle saçma birseye bile takılıyorum.
Ben güldüm sen de gül. 🤣 Ahah sen de nafaka artırımı davası aç kız, para çok gelmiş avukata yediriyor.

Gerekçeli karar size tebliğ edildi mi? Kesinleşme şerhi yapıldı mı?
Evet , mahkemede taşkınlık yaptı, kapı yumrukladı 😔
Hakime hanımda bizi hemen boşadı, büyük ihtimalle eşimin bu tavırlarından dolayı kesin kararlıysan gerekçeli kararı çıkarabilirim dedi, bende olur dedim, eşime de sordu o da mecbur kaldı evet dedi.

Engelleyin her yerden

Daha da kendir olursa alin ekran goruntulerini sosyal medyada ifsalayin bu adam hasta manyak kurtulamadim bir turlu yazin. Buraya da link atin destek oluruz valla hepimiz sahidiz
Heryerden engelli , ilk işim engellemek oldu, resmî işler bitene kadar adresimi bile değiştirmedim.

Hakime hanımda bizi hemen boşadı, büyük ihtimalle eşimin bu tavırlarından dolayı kesin kararlıysan gerekçeli kararı çıkarabilirim dedi, bende olur dedim, eşime de sordu o da mecbur kaldı evet dedi.
Kadın anlamış ya arızayı, jet hızı ile kurtarmış seni.

Gerekçeli kararı elden teslim aldığınız için 2 haftalık istinaf süresi de o tarihten itibaren işlemeye başladı. Zaten 2 ay olmuş boşanalı süreler çoktan geçmiş evlilik kayıtları bile düzeltilmiş gözünüzü korkutmaya çalışıyor anlaşılan içiniz rahat olsun.

Gerekçeli kararı elden teslim aldığınız için 2 haftalık istinaf süresi de o tarihten itibaren işlemeye başladı. Zaten 2 ay olmuş boşanalı süreler çoktan geçmiş evlilik kayıtları bile düzeltilmiş gözünüzü korkutmaya çalışıyor anlaşılan içiniz rahat olsun.
Bu arada trajikomik olan ilk o beni terketti, o benden boşanmak istedi, düzelmesi için herseyi yaptım.. Bunca yılın hatrı dedim, tek bir kötü kelime etmedim, edebimle bekledim ama olmadı.. Davayı ben açtım sonrada olanlar bunlar, yokuşa sürmeye başladı herseyi.. İnsanlar nasıl çileden çıkıyor, nasıl katil olunuyor anladım ben 😔

Bu arada trajikomik olan ilk o beni terketti, o benden boşanmak istedi, düzelmesi için herseyi yaptım.. Bunca yılın hatrı dedim, tek bir kötü kelime etmedim, edebimle bekledim ama olmadı.. Davayı ben açtım sonrada olanlar bunlar, yokuşa sürmeye başladı herseyi.. İnsanlar nasıl çileden çıkıyor, nasıl katil olunuyor anladım ben 😔
Sen onun kurbanısın..

Sana ulaşıp mı söyledi bunu ? Geri barışalım falan diye. :( Çevresine mi söylemiş yoksa.

Akıllı ve nahif bir kadınsın. 🤗 Bir de bu herif kökten uçsa gitse her şey mükemmel olacak aslında. :KK45:
Hiç kabalaşmadım kızımın hatrına, boşandıktan sonra aradı beni, güzelce anlattım, sebebi yada sonucu ne olursa olsun biz eş olmayı beceremedik ama çocuğumuz için anne baba olabiliriz dedim, bunca sağlık sorunundan sonra belki birdaha çocuğun bile olmayacak, bir tek evladımız var ona sahip çıkalım dedim ama olmuyor, adam sanki çocuktan boşandı, derdi gücü ben oldu.

Ben bir süre önce anlaşmalı olarak boşandım. Hatta tek celsede boşandım ve gerekçeli karar o duruşmada çıktı, kimliğimi bile değiştirdim.
Şimdi kızımın babası boşanmanın iptali davası açmaya hazırlanıyormuş, aklımı yitireceğim artık😔
Böyle birşey olabilir mi? Sağlık problemini öne sürerse bunun imkanı var mı? Az önce duydum bu durumu, Sabah ilk işim bir avukata danışmak olacak ama uyuyamıyorum, belki bilgisi olan vardır 🙏🏻
Kimliğinizi bile değiştirmişseniz karar kesinleşmiştir. Kesinleşen karara itiraz yolu olağan yoldan kapalıdır. Olağanüstü yolları düşünebiliriz belki. Kanun yararına bozma veya yargılamanın yenilenmesi olabilir. Bu durumlar da olağanüstü olduğu için kanunda açık açık hangi hallerde bu yollara başvurulabileceği yazıyor. Eski eşinizin hangi sebeple başvurmayı hedeflediğini bilmiyorum siz kanun hükmüne bir göz atın isterseniz.

Kimliğinizi bile değiştirmişseniz karar kesinleşmiştir. Kesinleşen karara itiraz yolu olağan yoldan kapalıdır. Olağanüstü yolları düşünebiliriz belki. Kanun yararına bozma veya yargılamanın yenilenmesi olabilir. Bu durumlar da olağanüstü olduğu için kanunda açık açık hangi hallerde bu yollara başvurulabileceği yazıyor. Eski eşinizin hangi sebeple başvurmayı hedeflediğini bilmiyorum siz kanun hükmüne bir göz atın isterseniz.
Sağlık problemlerinden dolayı karar verirken hata yaptığını söylemekmiş

Back
X