Avukat arkadaşlar böyle birşey olabilir mi?

Ben eksik anlattım galiba , arkadaşlar gerekçeli karar çıktımı deyince, kesin karar çıktı, eski soyadımı geri aldım anlamında yazdım.
12 yıl evli kaldık ortak tanıdıklarımın olması çok normal, bana söyleyen kişi kötü niyetli değildi aslında.
sımdı anladım asla endıselenmeyın oyle sacma sey yapamaz ugrassın dursun kendınce elıne bırsey gecmez onun

aslında ıyı nıyetlı dedıgınız tanıdıgınızda ıyı nıyetlı falan degıl benım bır akrabam veya arkadasım ayrıldıgında asla tekrar dene demem arkadasım kurtulmus buna sevınırım tekrar basını belaya sokmasını ıstemem arada 3894984948 tane cocukda olsa hem arkadasımın hem cocugunun mutlulugu ıcın
tekrar deneyebılecek olsanız denerdınız zaten sankı kendısı cok bılırmıs gıbı akıl vermıs

Ben hep şükrettim , en azından işim vardı mecbur kalmadım diye😔çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca, kızımda babasını görmek istemiyor.
Canım sadece işle bitmiyor ki, erkekler manyak; öldürüyorlar, dövüyorlar ceza almıyorlar. Allah korusun. İstemez tabii, çocuklar küçükken de anlıyorlar her şeyi. Ben annemle babam ayrıldıklarında 10 yaşındaydım ve evdeki tüm gerilimi, hareketleri, olayları çok iyi anlıyordum. Küçükler, tecrübesizler ama aptal değiller.

Kimlik tamamen değişmiyor ki, kadın babasının soyadını alıyor sadece. Tanık koruma programı gibi bişey olmuyor yani 😀. Adamın kafa gitmiş, hastaneye yatması lazım.
es sıddetınden kımlıgını hatta yuzunu degıstırenler varya oyle zannettım kımlıgımı degıstırttım dedıgınde
eskı soyadıma döndüm degılde kımlıgımı degıstırttım dedıgı ıcın ılk etapda oyle anladım yanı
dedıgınız gıbı ılk etapda tanık koruma sandım

Evet soyadımı söylemek istedim, eksik anlattım galiba
yok maalesef benım aklıma ılk kotusu geldı eskı soyadıma döndüm degılde kımlıgımı degıstırttım dedınız ya bır an urperdım ,kocanız sıkıntılı bırı oldugu ıcın sıddetden can guvenlıgınden kımlıgınızı degıstırdınız sandım ,normal bosanan ...karısını rahat bırakan... namusuyla serefıyle bıtırmesını bılen erkek o kadar az kı ...aklıma o yuzden o sekılde geldı hatta sız tanık koruma seklınde kımlıgınızı degıstırdınız akrabalarınızdan bırı de sıze boyle haber ulastırıyor adam sıze ulasamadıgı ıcın ortaya cıkın dıye blof yapıyor sandım en kotu senorya geldı aklıma bu tarz konularda hep cok kotu seyler duymaya alısık oldugumuz ıcın :(

son zamanlarda bu sekılde olay o kadar cok kı aklıma kotusunu getıren erkekler utansın maalesef ...

Ben bir süre önce anlaşmalı olarak boşandım. Hatta tek celsede boşandım ve gerekçeli karar o duruşmada çıktı, kimliğimi bile değiştirdim.
Şimdi kızımın babası boşanmanın iptali davası açmaya hazırlanıyormuş, aklımı yitireceğim artık😔
Böyle birşey olabilir mi? Sağlık problemini öne sürerse bunun imkanı var mı? Az önce duydum bu durumu, Sabah ilk işim bir avukata danışmak olacak ama uyuyamıyorum, belki bilgisi olan vardır 🙏🏻
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir, yanlış biliyorsam veya kanunda değişim olduysa bilemiyorum lakin bildiğim kadarıyla boşanma davalarında kararı bir üst mahkemeye taşımak için gerekçeli kararın tebliğinden sonra 2 hafta içinde itiraz hakkınız var, gerekçeli karar tebliğ edilmiş, durum nüfusa bildirilmiş ve siz boşanalı 2 ay geçmiş.
Bu durumda itiraz süresi çoktan dolmuş görünüyor, bir şey çıkmaz bence o yüzden sıkmayın canınızı😌

Back
X