arkadaşlar meraba benim hiç sorunum bitmiyo biliyorum ama yine yardımınıza ihtiyacım var :çok üzgünüm:daha önce eşimden ayrıldığımı kızımın velayetinin bende kadığını falan yazmıştım ve bununla ilgili bi kaç soru sormuştum ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum,şimdiki sorunum ise çok farklı ayrıldığım eşim biraz piskopat ona bunca yıl nasıl tahammül ettim bilmiyorum ayrılmamıza rağmen halen beni tam anlamıyla rahat bırakmış değil sürekli tehtit ve hakaret ediyo geçen günde bana çok korkunç bi olay yaşattı sürekli seni vuracaği falan diyodu tabi ben çok ciddiye almıyodum ama geçen gün kızımı okula götürürken yolumu kesti ve silahla saldırdı kızımın ağlamaları yalvarmaları üzerine arabanın camlarını yumruklayıp gitti bende bu olay üzerine savcılığa baş vurdum onlarda ifademi alıp karakola yönlerdiler şimdilik karakoldan hiç bir haber çıkmadı bugün savcılığa sorduğumda halen karakoldan bir bilgi gelmediğini söylediler bide şöyle bir durum varmış eğer karakol tatbikatı(bunu yanlış yazmış olabilirim) geçerli durum teşkil etmezse savcılık dava bile açmayabilirmiş eski eşimin gidipte olayı kabul edeceğini sanmıyorum savcılığa sunduğum mesajları var ama bunlar geçerli olurmu bilmiyorum şimdi ne yapmam gerek çok kafam karıştı bi yandanda korkuyorum bu piskopatın ne yapacağı belli değil çünkü, bana yardım ederseniz çok sevineceğim :1no2: