Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka kursa yazıldım demesi işe yaramıyor. tabi kursuna göre değişir. ben bunuda söylemiştim başka kursa gideceğim diye ama hiç bir işe yaramadı daha büyük tepki verdiler hatta![]()
orası büyük bir kurs oldugu için kabul ederler bence canım. benım dedıgım kurs ondan daha küçük bir kurstu ve hemen kabul ettıler,hatta kursun bıtımıne 3 hafta kala bıle ayrılan arkadasım oldu,düşün artık. bence sorun cıkmaz,orada meramını anlatırken ezik de durma pek,tabi giderken içinden dua et yıne de:) bol şans. bize bildir.Kızlar Amerikan Kültür'e kayıtlıyım. Babamla konuştum şimdi "kızmadan dinle" diye durumu açıkladım. Sen demiştin yetişemezsin diye dinlemedim ama yürütemiyorum baba dedim.
Kızmadan "kızım dinlemiyorsunuz ki ben zaten merak ediyodum ne kadar götürmeye çabalayacaksın bu şekilde" dedi.
Sonra beni karıştırma ben oraya gidip durumu izah edip, indirim istedim okadar beni yüzgöz etme kendin hallet 22 yaşına geldin, sorumluluğunu al dedi. Olmadı annenle git konuş dedi.
Çözüm olarakta "babamı işten çıkarıyolar bende işe gireceğim, girmek zorundayım" de, iş için belge buluruz tanıdıkların işyerlerinlerinden dedi.
Tabii bu aralarda haklı olarak sürekli "ben sana demiştim, büyük sözü dinlemiyorsunuz, sanki ben kötülüğüne yetişemezsin dedim sana" deyip durdu. Ben zaten napıcam diye bunalmıştım, yaşlar süzüldü tabii.
Sağolsun "kızım parasında da değilim, yetişemiyorsan senden değerli değil ama beni yüzgöz etme annenle hallet" olmadı tüketici haklarına gideriz dedi. Cuma annemle gidicez konuşmaya bakalım nolucak:18:
Çok sağolun kızlar![]()
orası büyük bir kurs oldugu için kabul ederler bence canım. benım dedıgım kurs ondan daha küçük bir kurstu ve hemen kabul ettıler,hatta kursun bıtımıne 3 hafta kala bıle ayrılan arkadasım oldu,düşün artık. bence sorun cıkmaz,orada meramını anlatırken ezik de durma pek,tabi giderken içinden dua et yıne de:) bol şans. bize bildir.
Kızlar Şikayetim Var'da temsilci şunu yazmış birine cevap olarak:
"Sözleşmenizin 8. Maddesi olan Sözleşmenin Feshi maddesinde belirtildiği üzere, eğitim iptal talebiniz ilk kurunuzun, ilk 16 ders saatlik süresi içerisinde geçerlidir. Bu süre sonrasında yapılan iptal talepleri Özel Öğretim Kurumları Öğrenci Ücretleri Tespit ve Tahsil Yönetmeliği’nin 10. Maddesi gereğince değerlendirilmiş olup. İptal talebinizde belirttiğiniz durumun eğitim aldığınız programı etkilemeyecek olması nedeni ile iptal talebiniz red edilmiştir.
Bu ahvalde kurum olarak tarafınıza eğitim hakkınızı 1 Yıl süreli dondurma yada eğitimlere devam etmek istememeniz halinde kur haklarınızı başka bir kişiye devir hakkı sunulmuştur. Konu hususunda bilgilerinizi rica ederiz."
Ben birinci kurumdayım daha, 16 ders süremde yarın doluyor. Cuma günü hemen görüşmeye gideceğim, olur değil mi?:26:
tam da
yarın doluyor
keşke bir gün daha olsaydı
belkı olabilir canım, şansını dene![]()
En iyisi ben yarın bi'dile getireyim. Dilekçe vs.veriliyorsa vereyim sonra bi'günden yola çıkıp süre dolmuş der bunlar![]()
bence de
denemekte fayda var :)
boş şans canım![]()
Son bi'şey soracağım 16 ders saati derken 16 saatten bahsetmiyor di mi? Bi'şikayette bi'öğrenci öyle demişte. Ben kursa ayın 5inde başlamıştım haftanın 4 günü olmak üzere. Şuan beynim okadar doldu ki okuduğumu anlamıyorum:26:
1 kur 16 hafta sürüyor
ve 1.kur bittiğinde 128 saatlık sürecini dolduruyorsun ve sertifikanı alıyorsun.
emın olamadım ben
kafam karıştı![]()
Bizim 6 hafta sürüyor. Dün 2 haftanız kaldı dedi:44:
hm,, hafta da kaç gün kaç saat
gidiyordun?
5 Kasım'da başladı. Pazartesiden perşembeye olmak üzere 4 gün. 12-23 Kasım vize dönemi için dilekçe verdim gitmedim 2 hafta. Yani toplamda 7 gün gitmiş oluyorum.
Telafi dersi verilecek dediler, ayarlayacağız dediler ben öyle bir haftayla sınava girdim bi'de:44:
7güne 800 civarı ücret ödedim şuan.
Saat 10'dan 1'e kadar.bir dersi kaç saat görüyordun?
Saat 10'dan 1'e kadar.
her saat arası 10/15 dakika ara ve çarşamba, perşembe 12:50 çıkış:44:
Hesaplamaya göre ben 24 saat almış oluyorum ya.:26:
umarım haftadan bahsedıyorlardır
çünkü benımde kafam karıstı.
eğer saatten bahsedıyorsalar
bu iş yaş.
..ne kadar kısa sürüyormuş yaabir şeyler öğrenebıldın mı peki?
Yani şuan derdimi anlatacak kadar biliyorum ama genel olarak herkes çok hızlı gittiğinden şikayetçi. Daha bir konu oturmadan süre az kaldı diye hoop başka konuya geçiliyor:44:
Evet dilekçe yazıyorum şuan 24 saat ders aldım şu şu sebeplerden sözleşmenin feshini istiyorum diye. Bakalım dersten önce konuşayım da saat eklenmesin. İki günde yaşlandım resmen zoraki gitmek kadar iğrenç bi'şey yok
Yarın yazarım buraya aldığım cevabı![]()