Canım geçmiş olsun bu özel kurumlar öyle garipki bazen sorun yapmıyorlar bazen yapıyorlar, ben de ingilizce kursu yüzünden aynı şeyi yaşamıştım, gittim sözleşme imzalamıştım ama devam edemeyeceğim dedim, planlarım değişti dedim, yurtdışına çıkacağım,( sanıyorum TOEFL için, son kura yazılmıştım+TOEFL vardı). Müdür çağırdı oturduk konuştuk, sonunda ikna oldu iptal ettiler, ama dediğin gibi O CANIM CİCİM diyen insanların suratları nasıl değişti ...
Kaç gece uyuyamadım ne olacak diye, bana önce belgele yurtdışına çıkacağını dediler, ben de yani nasıl belgeleyeyim, daha henüz evrakları ayarlama aşamasındayım dedim kem küm ettim işte, aldım sonunda
Ama bazen de çok sert oluyorlar bu konuda, özellikle de büyük şirketler, küçük kurslarla anlaşması sanki daha kolay oluyor. Amerikan Kültür de büyük bir firma. Bence Tüketici Hakları çok iyi bir çıkış noktası, şikayet edeceğim demek işe yarayabilir.
Benim babam onların sayesinde bir çok davayı kazandı. Üstüne hediyeler almıştık

Sen araştırmaya devam et, ne kadar donanımlı olursan ve karşı atak yaparsan, bu onları o kadar çabuk pes ettirir aman uğraşmayalım derler sonunda.
Dilerim daha fazla sorun çıkmadan halledersin