- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
merhaba
Benim bir anneannem var
Şuanda 77 yasında
Annemi 6 aylık bebekken soğaka bırakmıs ve annem 18 yasına gelince ben senin annenin diye karsısına cıkmıs.
Annem geçmişi silip kucak acmıs ama benim anneannem geçinsiz basınabuyruk huysuz bir kadındi
Annemi zamanında çok üzdü ayrı gecen yılları telafi adına birsey yapmaması yanında anneme keske karsıma hiç çıkmasaydın bile dedirtebilecek bir kadın.
Anneannem hayatında bir tek insani bile evinde istemeyen bir kadındı.
Kimse ile iletişimi yoktu.
Ciddi anlamda mal varlıgı var, şuanda yaslandı 77 yasında ve annemle anneannemin arasının açık olmasını fırsat bilen alakalı alakasız kac derece aşağıdan akrabalar bile akbaba olarak anneannemin etrafında beklemedelermiş.
Annem sırf bu insanlara kızgınlıgından dolayı anneannemin tüm varlıgına el koydurmak istiyor( nasıl olur bilmiyorum)
Şuanda akrabalardan anneannemin evlernden kendi üzerlerine ev isteyenler varmıs
Parasına sahip cıkmak isteyenler varmıs
Annem kızı olarak hukuki
Yoldan bunun nasıl önüne gecer.
Not: anneannem hastaneden herhangi bir rapor alımına yanasmaz
Benim bir anneannem var
Şuanda 77 yasında
Annemi 6 aylık bebekken soğaka bırakmıs ve annem 18 yasına gelince ben senin annenin diye karsısına cıkmıs.
Annem geçmişi silip kucak acmıs ama benim anneannem geçinsiz basınabuyruk huysuz bir kadındi
Annemi zamanında çok üzdü ayrı gecen yılları telafi adına birsey yapmaması yanında anneme keske karsıma hiç çıkmasaydın bile dedirtebilecek bir kadın.
Anneannem hayatında bir tek insani bile evinde istemeyen bir kadındı.
Kimse ile iletişimi yoktu.
Ciddi anlamda mal varlıgı var, şuanda yaslandı 77 yasında ve annemle anneannemin arasının açık olmasını fırsat bilen alakalı alakasız kac derece aşağıdan akrabalar bile akbaba olarak anneannemin etrafında beklemedelermiş.
Annem sırf bu insanlara kızgınlıgından dolayı anneannemin tüm varlıgına el koydurmak istiyor( nasıl olur bilmiyorum)
Şuanda akrabalardan anneannemin evlernden kendi üzerlerine ev isteyenler varmıs
Parasına sahip cıkmak isteyenler varmıs
Annem kızı olarak hukuki
Yoldan bunun nasıl önüne gecer.
Not: anneannem hastaneden herhangi bir rapor alımına yanasmaz