Avukat arkadaşlar, ben bu konunun içinden senelerce çıkamadım, babam, vefatından beş yıl önce mal varlığının yarısını bir erkek kardeşimize satmış, yani mal kaçırmış, Biz üç kız kardeş, babamın ölümünden bu yana ( beş yıldır) babamın kalan mallarını paylaşamadık.Çünkü, annem bir oğlunun tarafını tutup, kızların daha az mal alması ise baskı yaptı.Dairelerin kiralarını da annemle birlikte abim aldılar.Kız evladını, Baba evinden mal olmaz olarak görüyorlardı.Annem bir yıl önce vefat etti ve abim annemin vefatından yirmi gün sonra, kaçırdığı malı, kayın babasına satmış.Kızların mahkemeye vermesinden korktuğu için...Babam beş yıl önce öldü.Biz üç kız kardeş babamın mal beyannamesine imza atmadık, abim sahte imza vermiş.Benim sorum biz tabu iptali davası açsak, zaman aşımından kaybedermiyiz, Mahkeme yolu ile alacağımız malın 1/4 'ünü mahkeme alırmış, doğru mu? Ben tek başıma mahkemeye versem, kızkardeşlerim de bundan yararlanıp, kaçırılan mallardan, haklarını alırlar mı? lütfen bana yardımcı olun, ne yapacağımı bilmiyorum.ÇOk şaşkınım.Şimdiden teşekkür ediyorum...