En korktgm konu ise çocgmdan ayrılmak velayetinin ona verilme ihtmli varmı kızım olmadan nefes alamam ölürm sırf bu yüzden katlndm herseyeBu açtgm kaçıncı konu kaçıncı karar kaçıncı baba evine dönmem boşanmak istyrö ama aptal gbi her seferinde yine dönüyorum neyse konuya gieyim evlndgm günden beri görmdgm exiyet kalmadı hem eşim hem ailesinden hem sözlü hem fiziki şiddet yaşadm hala da yaşyrm ama artk eşim olcak pislik haddini aştı öncrlikle şunu sormak istyrm çok ağır olaylar yaşadım gözümün korneası yırtıldı doktpra gttgmde doktor bile şok oldu darp raporu almadım fakat gözümün resmi var tarihi ile birlikte aptaşlık ettim almdgm için bunu nasıl kanıtlarım dudagmı kafamı patlattı babamn evne gittm ailem yine aldrmadı onlara cok kızgnm 3 yaşında kızıö var kotunmama ragmen hamilr kaldım aldrmak istedim izin vermedi 2 bucuk aylık hamileyim dün yine dövdü tekme attı sıry üstü düştüm kanamam oldu dr götrmdi ailemi arasydm yine dayak yiycktim o yzdn dt gidemedim belim morardı bacagım elma kadar morardı resimleti var bunlar kanıt sayılırmı birde cocugumu o pislige göstetmek istemiyorum ne karnmdkni ne kızımı bunun bir imkanı varmı cnkü kızımada surekli bagryo asaglyo annesinin üstne atacak cocugu aldgnda anneside tam bir yılan cocgmu ne zaman bıraksam başına bit olay geldi yeni doğacak cocuk uzerinde hakkı varmı son olarak bizim bütün mal mülkümüz babasının ve şirket üzerine bilerek yapmadılar otrdgmz evi bile bunu kanıtlma şansm varmı lütfn bana yardö edin ona göre bir adım atcam
Yarın sabah o.işe gttgnde bnde babamlara gdcm hastaneye gdp rapor alcm bu defaSimdi hemen 155'i ara ve telefondaki kisiye bunlari anlat. Lutfen olmeyi bekleme.
Vicdanım el verse inanın hiç istemiyorum bu bebegi ama onum ne sucu var diyorum kendme oda artk bnm yavrum hem bunca seyin vebalini bebektem cıkarırsam bnm ondan ne farkım kalacakki yinede gitgeller yasıyorum ama günahHanımefendi acilen boşanın
Sizin yerinizde olsam ikinci çocuğu bu şartlarda dünyaya getirmezdim yine de sizin seçiminiz tabi
Dgru söylysnz ben bilr kendme anlam veremiyorum eski bem olsam ne ahkamlar keserdim karsımdakine cocukmuş insanı bağlayan ama diyorum ya som dayak gözümü açtıDarp raporunu olay olduktan hemen sonra verirler diye biliyorum. Sen o an doktora gittiğinde almadıysan darp olduğunu kanıtlayacak bir şey olmadığından vermezler.
Onun dışında bildiğin bir manyakla evlenmişsin.
Seni orada tutan ailen de ayrı bir manyak.
üstüne defalarca geri dönen sen de de sıkıntı var.
Yarın sabah o.işe gttgnde bnde babamlara gdcm hastaneye gdp rapor alcm bu defa
Kınamayın başınıza geliyo çünkü bende birilerini kınadım çok ağır konştm ama yaşamak çok farklı inanım banaPolis cagir eve
Gelsinler alsinlar o pisligi
Uzaklastirma verdir
Istiyorum de en az 1 ay yanina yaklasamaz
Ama gecimini essek gibi saglamak zorunda ..
Hem dayak yiyip agiz yuz patlatip hem nasil sevisiyosunuz bu adamlarla ya !
Akil yok sizde de ha ..
Madiidyat umrmda degil bnm durumum iyi sadece onun canı parası giderse yanar canı yansın istyrm hemde cocgmn hakkını o pisliklere yedirmemek.istyrö derdim buKıyamam ya vicdansız merhametsiz yarın bir gün çocuklar büyünce onlara da aynı davranacak bu karaktersiz adam daha dogmamış cocugundan ne istiyor aldırmaya gerek yok böyle bir şey yapmazsanız zaten babası olacak o adi adam öldürür daha dogmadan.Ispat lazım darp raporunu alın gerisi gelir çocuck küçük kimseye vermezler merak etme maddiyatı boşver şimdilik kaç kendini kurtar avukatlar yardımcı olur size nafaka talep edin ayrıca da uzaklaştırma alın size yaklaşamasın.Allah yardımcınız olsun çocuklarınızı düşünüyorsanız bir an önce bırakın bu adamı.
Şiddetli geçimsizliği göstererek direkt boşanma davası ac , darp raporu almalısın ..Bu açtgm kaçıncı konu kaçıncı karar kaçıncı baba evine dönmem boşanmak istyrö ama aptal gbi her seferinde yine dönüyorum neyse konuya gieyim evlndgm günden beri görmdgm exiyet kalmadı hem eşim hem ailesinden hem sözlü hem fiziki şiddet yaşadm hala da yaşyrm ama artk eşim olcak pislik haddini aştı öncrlikle şunu sormak istyrm çok ağır olaylar yaşadım gözümün korneası yırtıldı doktpra gttgmde doktor bile şok oldu darp raporu almadım fakat gözümün resmi var tarihi ile birlikte aptaşlık ettim almdgm için bunu nasıl kanıtlarım dudagmı kafamı patlattı babamn evne gittm ailem yine aldrmadı onlara cok kızgnm 3 yaşında kızıö var kotunmama ragmen hamilr kaldım aldrmak istedim izin vermedi 2 bucuk aylık hamileyim dün yine dövdü tekme attı sıry üstü düştüm kanamam oldu dr götrmdi ailemi arasydm yine dayak yiycktim o yzdn dt gidemedim belim morardı bacagım elma kadar morardı resimleti var bunlar kanıt sayılırmı birde cocugumu o pislige göstetmek istemiyorum ne karnmdkni ne kızımı bunun bir imkanı varmı cnkü kızımada surekli bagryo asaglyo annesinin üstne atacak cocugu aldgnda anneside tam bir yılan cocgmu ne zaman bıraksam başına bit olay geldi yeni doğacak cocuk uzerinde hakkı varmı son olarak bizim bütün mal mülkümüz babasının ve şirket üzerine bilerek yapmadılar otrdgmz evi bile bunu kanıtlma şansm varmı lütfn bana yardö edin ona göre bir adım atcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?