Avukat arkadaşlar nolur yardım edin :(((((

Keşke korunsaydın ..
sağlık ocakları bu konuda yardımcı oluyor ..
Yapman gereken belli bu saatten sonra şakın donme
Her kadın sevilmeyi hakediyor yazık değil mi sana .. annen baban sahip çıkmıyorsa da ayaklarının üstünde dur , durmak zorundasın ..

Yarını beklemeyin, polisi arayın.
Polisler gelince ailenize haber verirsiniz.

Dün dövdüyse morluklar hemen geçmemiştir,raporu alırsınız.
Alın o raporu,o raporu alın,

E o zaman kinadigin icin basina gelmis otur ye dayagini. Babani polisi niye karistiriyorsun?
Seninle ugrasacak durumda degilim suanda yoksa verrdm cevabını bendr cahil salak bi kadın değilim ama bazı seyler yaşanmandan bilinmiyo diyorum sana destek yada yardımvı olmycaksan köstekte olma bu duruödaki insanlara

Adam sizi öldürecek mal mülk düşünmenin sırası mı? Kaçın önce kızınızı ve kendi canınızı kurtarın sonrasına sonra bakarsınız.

Darp raporunu olay anında almaniz ve 6 ay icinde boşanma davasi acmaniz lazim. Yoksa zaman aşımı gibi oluyor. Affetmis sayiliyorsunuz. Darp raporu yoksa dayak resimleri çok fazla bir işe yaramaz aslında.
Çocuğun velayetini alma ihtimali hic yok. Ama mutlaka hakim görme hakkı verir.
Dayak için şahit varsa mahkemede konuşmaya ikna edin.
Şirket üstüne ev bi anlam ifade etmez

Evden gidemiyorsaniz polisi arayın, onlar size refakat eder. Dove dove oldurecek deyin, sizi evden alirlar, darp raporuna gotururler hastaneye. Hem de bebeğiniz kontrol altina alinir. Cok gecmis olsun

Seninle ugrasacak durumda degilim suanda yoksa verrdm cevabını bendr cahil salak bi kadın değilim ama bazı seyler yaşanmandan bilinmiyo diyorum sana destek yada yardımvı olmycaksan köstekte olma bu duruödaki insanlara
Yeter ki guvende ol sonra istedigin kadar cevap ver bana. Basina gelmeyen anlamaz bikbikbik. Biz de dayak yemeni istemiyoruz zaten. Olmeyi bekleme polise git diyoruz daha nasil yardimci olalim? Babanlar kac kere geri gondermis hala once babamlara gidecegim diyorsun. Mantikli mi sence? Bana gosterdigin cevvalligi biraz da ailene ve kocana goster ve hem kendini hem cocugu kurtar. Ne yaptin aradin mi polisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…