E o zaman kinadigin icin basina gelmis otur ye dayagini. Babani polisi niye karistiriyorsun?Kınamayın başınıza geliyo çünkü bende birilerini kınadım çok ağır konştm ama yaşamak çok farklı inanım bana
Keşke korunsaydın ..Bu açtgm kaçıncı konu kaçıncı karar kaçıncı baba evine dönmem boşanmak istyrö ama aptal gbi her seferinde yine dönüyorum neyse konuya gieyim evlndgm günden beri görmdgm exiyet kalmadı hem eşim hem ailesinden hem sözlü hem fiziki şiddet yaşadm hala da yaşyrm ama artk eşim olcak pislik haddini aştı öncrlikle şunu sormak istyrm çok ağır olaylar yaşadım gözümün korneası yırtıldı doktpra gttgmde doktor bile şok oldu darp raporu almadım fakat gözümün resmi var tarihi ile birlikte aptaşlık ettim almdgm için bunu nasıl kanıtlarım dudagmı kafamı patlattı babamn evne gittm ailem yine aldrmadı onlara cok kızgnm 3 yaşında kızıö var kotunmama ragmen hamilr kaldım aldrmak istedim izin vermedi 2 bucuk aylık hamileyim dün yine dövdü tekme attı sıry üstü düştüm kanamam oldu dr götrmdi ailemi arasydm yine dayak yiycktim o yzdn dt gidemedim belim morardı bacagım elma kadar morardı resimleti var bunlar kanıt sayılırmı birde cocugumu o pislige göstetmek istemiyorum ne karnmdkni ne kızımı bunun bir imkanı varmı cnkü kızımada surekli bagryo asaglyo annesinin üstne atacak cocugu aldgnda anneside tam bir yılan cocgmu ne zaman bıraksam başına bit olay geldi yeni doğacak cocuk uzerinde hakkı varmı son olarak bizim bütün mal mülkümüz babasının ve şirket üzerine bilerek yapmadılar otrdgmz evi bile bunu kanıtlma şansm varmı lütfn bana yardö edin ona göre bir adım atcam
Dün dövdüyse morluklar hemen geçmemiştir,raporu alırsınız.dün yine dövdü tekme attı sıry üstü düştüm kanamam oldu dr götrmdi ailemi arasydm yine dayak yiycktim o yzdn dt gidemedim belim morardı bacagım elma kadar morardı resimleti var bunlar kanıt sayılırmı birde
Seninle ugrasacak durumda degilim suanda yoksa verrdm cevabını bendr cahil salak bi kadın değilim ama bazı seyler yaşanmandan bilinmiyo diyorum sana destek yada yardımvı olmycaksan köstekte olma bu duruödaki insanlaraE o zaman kinadigin icin basina gelmis otur ye dayagini. Babani polisi niye karistiriyorsun?
Yeter ki guvende ol sonra istedigin kadar cevap ver bana. Basina gelmeyen anlamaz bikbikbik. Biz de dayak yemeni istemiyoruz zaten. Olmeyi bekleme polise git diyoruz daha nasil yardimci olalim? Babanlar kac kere geri gondermis hala once babamlara gidecegim diyorsun. Mantikli mi sence? Bana gosterdigin cevvalligi biraz da ailene ve kocana goster ve hem kendini hem cocugu kurtar. Ne yaptin aradin mi polisi?Seninle ugrasacak durumda degilim suanda yoksa verrdm cevabını bendr cahil salak bi kadın değilim ama bazı seyler yaşanmandan bilinmiyo diyorum sana destek yada yardımvı olmycaksan köstekte olma bu duruödaki insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?