- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
Uzlasmaya evet dedık bız arayan kısıye. Vaktımız olmaması adınaBir üst mahkemede kararı yerinde bulur üzülme.
Itiraz etmesi sizi haksız kılmaz son şansını denemiş işte.
Anlıyorum cok acıklayıcı olmus tesekkur ederım.Verilmiş bir karar var ve karşı tarafta itiraz etmiş. Bunun sizin haklılık veya haksızlığınızla alakası yok.
Karşı taraf kanuni tüm yolları tüketmek istemiş. Yani eski davanın devamı niteliğinde.
İtiraz etmesinin sizi suçlu duruma soktuğu da yok. Ayrıca uzlaşma talebine niye evet diyorsunuz ki. Bunu itirazında belirtebilir.
Haklıysanız ki ilk derece mahkemesi de zaten sizin lehinize karar vermiş, sorun edecek bir şey de yok ortada.
Karsılıklı oldugu için ugrasmak istemedık acıkcası amaKeike karşı dava açsaydınız. Ben olsam uzlaşma yoluna gitmem. Darp var çünkü.
Nr ılgısı var ne kadr komplekslı ınsanlarsınız ya.Kaç tonluk jeepiniz var madem, bi zahmet gidip avukata danışacak paranız da olsun
İnsan önce şikayet edip sonra neden uzlaşmak ister ki ,para tabiki .. oltaya gelmeyin ,adam fırsatçı ..Uzlasmaya evet dedık bız arayan kısıye. Vaktımız olmaması adına
Mahkeme davaya teskıl edecek bır durum olmadıgını soyledı ve bıze dava acabılır dedı. Karsı tarafa ıse bahsedılen durumun olmadıgını delillerle belirlendiği ifade edılmiş kararda.Karara itiraz etmek icin bir gerekce yazmayadabilir ,,karari yerinde bulmuyorum,,,demesi bile yeterli
Suan ne asmada olay
Itiraz icin incelemede mi dosya
Biraz karisk yazmissin canim
Uzlasma icin gec kalmadiniz mahkeme karar ermediyse henuz
Bu sefer kendisine ulasip uzlasabilirsiniz ama
Sizden maddi.bir talebi olabilir bunun karsiliginda uzlasbilir
Adam karsı dava acmıs yahu uzlasmamıs kıİnsan önce şikayet edip sonra neden uzlaşmak ister ki ,para tabiki .. oltaya gelmeyin ,adam fırsatçı ..
Nr ılgısı var ne kadr komplekslı ınsanlarsınız ya.
Jeep arac kaç tonluk derken bırının ayagından gecse muhakkak yurıyemezdı yada o an bırbhasar olurdu anlamında vurguladım. Kötüsünüz kötü!
Sen demedin mi uzlaşmak için aradılar diye ? İnsan ne sebeple yumruk attığı biriyle uzlaşmak ister ?Adam karsı dava acmıs yahu uzlasmamıs kı
Sen demedin mi uzlaşmak için aradılar diye ? İnsan ne sebeple yumruk attığı biriyle uzlaşmak ister ?
Uzlasmak için onlar degıl mahkemeden gorevli bırı arıyorSen demedin mi uzlaşmak için aradılar diye ? İnsan ne sebeple yumruk attığı biriyle uzlaşmak ister ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?