Yalancı şahit dahi olsan insanların rızası olmasan başkasının mülkiyetini gasp etmişler. Olay resmen böyle değil mi?acil bir konu
sorum ceza hapis kararı ile ilgili tarla konusu yuzunden halam olan kısı ıle tartıstık bize aıt olan yeri surmus mısır ekmıs bizde o gun koye gıttık tesadufen onları bızım tarlada gorduk ellerınde capalarla mısırları gomuyorlardı orda tartısma basladı ben cık tarlamdan dedım burası bızım tarla dedım o da capayı kafana gecırırsem kımın oldugunu gorursun dedı jandarmayı cagırdık sıkayetcı oldu ıkı tarafda mahkeme surecı basladı biz sucsuz oldugumuzu bıldıgımız ıcın mahkeme surecının onemsemedık karsı taraf üç tane yalancı sahıt bulup benı oldurmeye kalktılar demıs avukat ta tutmus hakım ona 6 ay denetımlı serbestlık bıze ıse 2 yıl 1 ay hapis cezası verdı suan temyız ettık ama korkuyorum yargıtay kararı onanmasından cunku mahkeme surecınde ben hamıleydım ve su an uc aylık bebegım var hakım bebegım oldugunu bılmıyordu bebegımın olması yargıtaydan bu kararın donmesınde etkılı olur mu yalancı sahıt ıle ınsanların hayatını karartmak bu kadar basıt mı bızım bır cıkar yolumuz var mı ne yapabılırız bu durumda
lutfen onanır deyıp korkutmayın benı benım yanımda enıstem vardı bırden fazla kısı ıle tehdıt dıye ıkı yıldan baslıyormus allahım bırsey yapsak bırsey desek zoruma gıtmez tek sucum sıkayetcı olmak onlar uc kısıydıler bende hepsınden sıkayetcı oldum ama bırı sanık bırı tanık olmus bu nasıl ısolaydan bırgun sonra sıkayetcı olurken yalancı tanık yazdırmıslar ıkı tane bız oyle bırsey yapmadık cunku allah bılıyor yalanla nereye kadar dedık ama hakım onlara ınandı bıze hapıs ona 6 ay denetımlı serbestlık nasıl kendımızı ınandıracagız allahım sen yardım etKararında hiç bir indirim olmadı mı? Temyize gitti ise dosyan, büyük ihtimalle onanır. Ama tabi ki belki bir eksik yargılama falan olabilir. O nedenle bir şey diyemem. Suç neydi demiştiniz. Niye 2 yıl 1 ay verdi. Sabıkan yoksa indirim yapabilirdi. Ama suç neydi.
cok ıyı olur bu hafta temyız dılekcesını yazacagız ne desek de karar bozulsa dıye dusunuyoruz ben unıversıte mezunu ınsanım memur olma sansımı da elımden alacaklar bosuna mı okudum bunca yılIsterseniz avukat arkadasimi arayip gorusebilirim. Ama ancak sabah arayip haber verebilirim size.
Cok gecmis olsun... Inanin cok uzuldum. Ama henuz ortada bir sey yok merak etmeyin, siz sakin olun once. Ufak cocugunuz da varmis zaten. Peki sizin elinizde oranin size ait olduguna dair bir kagit ve o gun yasananlari goren bir tanik var mi ? Muhtemelen onemli bilgilerdir bunlar, arkadasa bunlari da ileteyimcok ıyı olur bu hafta temyız dılekcesını yazacagız ne desek de karar bozulsa dıye dusunuyoruz ben unıversıte mezunu ınsanım memur olma sansımı da elımden alacaklar bosuna mı okudum bunca yıl
avukat değilimde , bebek kararı etkilemez sanırım, ama Allah kimseyi düşürmesinde oralara bebekte annenin beraberinde olabiliyor bildiğim kadarıyla, Allah yardımcınız olsun bu konudaki duaları araştırın net den , zamanı iyi değerlendirin bence hem dua edin hem iyi bir avukat falan ayarlayın. 3 şahit fena olmuş.acil bir konu
sorum ceza hapis kararı ile ilgili tarla konusu yuzunden halam olan kısı ıle tartıstık bize aıt olan yeri surmus mısır ekmıs bizde o gun koye gıttık tesadufen onları bızım tarlada gorduk ellerınde capalarla mısırları gomuyorlardı orda tartısma basladı ben cık tarlamdan dedım burası bızım tarla dedım o da capayı kafana gecırırsem kımın oldugunu gorursun dedı jandarmayı cagırdık sıkayetcı oldu ıkı tarafda mahkeme surecı basladı biz sucsuz oldugumuzu bıldıgımız ıcın mahkeme surecının onemsemedık karsı taraf üç tane yalancı sahıt bulup benı oldurmeye kalktılar demıs avukat ta tutmus hakım ona 6 ay denetımlı serbestlık bıze ıse 2 yıl 1 ay hapis cezası verdı suan temyız ettık ama korkuyorum yargıtay kararı onanmasından cunku mahkeme surecınde ben hamıleydım ve su an uc aylık bebegım var hakım bebegım oldugunu bılmıyordu bebegımın olması yargıtaydan bu kararın donmesınde etkılı olur mu yalancı sahıt ıle ınsanların hayatını karartmak bu kadar basıt mı bızım bır cıkar yolumuz var mı ne yapabılırız bu durumda
ayyy iyi bari ben bile endişelendim okuyunca inanın. Allah kimseleri düşürmesin oralaraZarar verme olmadığı için elinde de darpa vs. Kanıtı yoksa, hapis cezası bile denilse para cezasına çevrilir, avukatlara ancak bol bol para kaptırırsınız, içiniz rahat olsun hapis falan hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?