Avukat arkadaşlar yardım !!!!!

yahu ne dediginizi siz bile bilmiyorsunuz :) Polis diyorum, Polisin memelerin buyuk kiskanmis olabilirler sozunu yazdigimi konunun neresinden cikartiniz bir aciklik getiremediniz gevelediniz gitti, sozu bulup bi kopyalar misiniz lutfen. Siber polisleri burayi umarim okuyorlardir.

(Bunu özellikle belirtiyorum çünkü başıma gelen olay kıyafetim vücudum sebebiyleymiş polislere göre)

Konuyu 37 dakika önce düzenlemişsiniz memeler kısmını silerek ehehe. Tabi ki çıkartmam mümkün değil, yoksa burada her yazanın memelere takılması herhalde herkesin şizofren olmasından kaynaklanmıyordur. Acaba herkes memelerinizin ne kadar büyük olduğunu cep telefonları başından görerek kıskanmış olabilirler de herkes ona takılmış olabilir mi, hmm... Siber polisler nesini okuyacak sizin yazdığınız şey açık, sizin yazdığınıza göre yorum yapıyor burada insanlar. Dalga geçmeyin insanların aklıyla, ayıp. Mune hanıma konuyu bildirdim, eski halini geri getirsinler ona göre nereden çıkarttığımı tekrar yazarım.

Konuyu 37 dakika önce düzenlemişsiniz memeler kısmını silerek ehehe. Tabi ki çıkartmam mümkün değil, yoksa burada her yazanın memelere takılması herhalde herkesin şizofren olmasından kaynaklanmıyordur. Acaba herkes memelerinizin ne kadar büyük olduğunu cep telefonları başından görerek kıskanmış olabilirler de herkes ona takılmış olabilir mi, hmm... Siber polisler nesini okuyacak sizin yazdığınız şey açık, sizin yazdığınıza göre yorum yapıyor burada insanlar. Dalga geçmeyin insanların aklıyla, ayıp. Mune hanıma konuyu bildirdim, eski halini geri getirsinler ona göre nereden çıkarttığımı tekrar yazarım.
Ben yazim hatalarimi duzenledim ilk mesajlardan konumu paylasan arkadaslarla kiyas edin. Yahu sen meslegini birak bence yanina gelip sana dert yananlara cok aciyorum anlamadan dinlemeden yorum yapma emi

Hahahaha tamam siz dediğiniz için hemen diplomamı yırtıyorum.
E hadi yazim hatalarini duzenlemeden onceki arkadaslarinda paylasip mesaj attigi konulardan hala o mesaji alip ornekleme yapamadin. bos ver sil bastan mektep oku yahu sen

E hadi yazim hatalarini duzenlemeden onceki arkadaslarinda paylasip mesaj attigi konulardan hala o mesaji alip ornekleme yapamadin. bos ver sil bastan mektep oku yahu sen

Kimse sizin ilk mesajınızı alıntılamamış. Ayrıca ilk mesajlarda herkes göğüslerinizle kıskançlığın alakasını çözememiş bir ben değilim yani okuduğum şeyin gayet de farkındayım. Hoş böyle dediğiniz için mesajın eski haline getirilmesini talep ettim. Hadsizlik etmenin lüzumu yok mesleğimle kendinizce beni vurmaya çalışmanız çok kötü.

Son düzenleme:
Kimse sizin ilk mesajınızı alıntılamamış. Ayrıca ilk mesajlarda herkes göğüslerinizle kıskançlığın alakasını çözememiş bir ben değilim yani okuduğum şeyin gayet de farkındayım. Hoş böyle dediğiniz için mesajın eski haline getirilmesini talep ettim. Hadsizlik etmenin lüzumu yok mesleğimle kendinizce beni vurmaya çalışmanız çok kötü.
aynen eski yazi getirilsin. burayi vatan ve millet aleyhinde polislere iftira noktasina geldigi icin Turk Polisine sikayet ettim. askerime ve polisime uzanan diller kopsun! onlar zaten kendisini benim yerime savunacaktir!

Merhaba herkese. Halen şoktayım. Kurstan çıkmış markete elimde erzaklarımla gidiyordum koştura koştura. Üzerimde sıfırkol siyah bir bluz, kot pantolonum vardı gayet normal bir kıyafet, biraz göğüslerim iri göze çarpıyor. (Bunu özellikle belirtiyorum çünkü başıma gelen olay kıyafetim vücudum sebebiyleymiş polislere göre) Kadın sürücünün biri yanındaki kıza gülerek beni gösterdi sonrasında sola kırıp önüme park etti , ben park ettiğinden emin olunca geçmek istedim geçincede kasıtlı geri geri sürdü ve camı açmıştı park ederken içeriden gülme sesleri geliyordu. Resmen araba üstüne sürdü sarsıldım son anda ayağım tekerliğin altında kalacakken kurtardım. Konuşma aynen şöyle :
Ben : Napıyorsun ablacım?! Eziliyordum!
kadın: görmedim(içeride ikisi gülüyor)
Ben: hayır halen normal davranmıyorsun bilerek yaptın!!
Kadın: görmedim diyorum çingenelik yapma! (Bu arada üstüme yürüyor) ve gaza basıp gitti gülerek. O olayın şokuyla aldım plakasını ve şikayete gittim. Polisler seni kıskanmış olabilir dediler ki ben de öyle düşünüyordum. Kızlar yardımcı olun şikayetçi olucam ceza alır mı??
Allah Allah kıskanmak mı?
Ne alaka, anlatımınızdan anladığım kadarıyla kıskanmak değil dalga geçmişler sizinle.
Bence polislerin dikkatini çekmiş göğüsleriniz.
Kamera ile tespitiniz varsa bi avukatla görüşün.

aynen eski yazi getirilsin. burayi vatan ve millet aleyhinde polislere iftiraya kadar noktaya geldigi icin sikayet ettim.

Kimse polislere iftira atmadı. Göğüslerim iri polisler de buna dikkat çekerek kıskanılıyor olabileceğimi söyledi gibi bir içerik anlaşılıyor yazınızdan, herkes de öyle anladı. Haliyle öyle bir durum varsa polisleri şikayet edebilirsiniz dendi. Siz ne yazıyorsanız onun üzerinden yorum yapıyor insanlar, hemen saldırganlaşarak beni mesleğimden vurmaya kalktınız hiç hoş olmayan şeyler bunlar. Şikayet etseniz dahi sizin mesajınız üzerinden gideceklerdir. Sizinle de daha fazla polemiğe girmem artık zira size yeterince saygılı bir şekilde davranmama rağmen aşırı saygısız mesajlarınızla karşılaştım. Haliyle muhatap olmak istemiyorum.

Mune Mune konu kapatilsin bazilari iyice sacmaladi eski duzenlenmemis konuda getirilirse cok sevinirim ben de

Kimse polislere iftira atmadı. Göğüslerim iri polisler de buna dikkat çekerek kıskanılıyor olabileceğimi söyledi gibi bir içerik anlaşılıyor yazınızdan, herkes de öyle anladı. Haliyle öyle bir durum varsa polisleri şikayet edebilirsiniz dendi. Siz ne yazıyorsanız onun üzerinden yorum yapıyor insanlar, hemen saldırganlaşarak beni mesleğimden vurmaya kalktınız hiç hoş olmayan şeyler bunlar. Şikayet etseniz dahi sizin mesajınız üzerinden gideceklerdir. Sizinle de daha fazla polemiğe girmem artık zira size yeterince saygılı bir şekilde davranmama rağmen aşırı saygısız mesajlarınızla karşılaştım. Haliyle muhatap olmak istemiyorum.
sikayetim uzerine Tacizci diye asagiladiginiz hakkina girdiginiz o insanlar sizinle muhattap olacaklardir emin olun.

sikayetim uzerine Tacizci diye asagiladiginiz hakkina girdiginiz o insanlar sizinle muhattap olacaklardir emin olun.

Kimseyi tacizci diye aşağılamadığım için bir sorun yok. Burada insanlar ne yazdıysanız onun üzerinden yorum yazdılar. İftira attıysanız da bizi değil sizi bağlıyor.

biraz göğüslerim iri göze çarpıyor. (Bunu özellikle belirtiyorum çünkü başıma gelen olay kıyafetim vücudum sebebiyleymiş polislere göre

Polisler seni kıskanmış olabilir dediler ki ben de öyle düşünüyordum.

Konu sahibi,anlatacagim ama ikna olur musunuz bilemiyorum. Polise gore arabayi uzerinize surenler memelerinizi ve kiyafetinizi kiskanmis oluyor. Ustteki alintilardan anlasilan bu.

Bunu bu sekilde dile getirdilerse ya da ima ettilerse o polisleri sikayet edin diyoruz. Ama sanirim anlamiyorsunuz. Neyse. Eger yanlis anlattiysaniz mesajinizi duzenleyebilir ve uyelere saldirmayi birakabilirsiniz

Benimkiler 85 E, trafik kazasina davetiye demekki:halay:

"Onlar seni kiskamis" yorumunu bi arkadasiniz yapsa anlarim ama bu yorumu yapan bir POLIS yahut POLISLER.

Polisleri de sikayet edin mutlaka! Bu ne bicim üslup, siz polizsiniz diyemediniz mi o an! :oha:

Konu sahibi,anlatacagim ama ikna olur musunuz bilemiyorum. Polise gore arabayi uzerinize surenler memelerinizi ve kiyafetinizi kiskanmis oluyor. Ustteki alintilardan anlasilan bu.

Bunu bu sekilde dile getirdilerse ya da ima ettilerse o polisleri sikayet edin diyoruz. Ama sanirim anlamiyorsunuz. Neyse. Eger yanlis anlattiysaniz mesajinizi duzenleyebilir ve uyelere saldirmayi birakabilirsiniz

Bir de bir tek bana saldırıyor sanki bir tek ben böyle anlamışım gibi, bütün mesajlardan herkesin anladığı bu. Hadi yanlış anlattı diyelim, özür dilerim yanlış aksettirmişim deyip mesajı düzenlemek çok zor bir şey değil. Yok tacizci dediniz de şikayet ederim de, kendisi ne yazdıysa onun üzerinden gidiyor insanlar. Yani kendisi nasıl aksettirirse durumu insanlar ona göre yorum yapacaktır, durduk yere kimse herhangi bir polisin taciz ettiğini söylemez, bunu ima eden kendisi oldu. Ona bakarsak bana yığınla hakaret içerikli mesajı var ben de onlar için karşı dava açayım madem. "Diplomanı yırt, sen mesleğini yapma" falan bunlar bildiğin hakaret.

Benimkiler 85 E, trafik kazasina davetiye demekki:halay:

"Onlar seni kiskamis" yorumunu bi arkadasiniz yapsa anlarim ama bu yorumu yapan bir POLIS yahut POLISLER.

Polisleri de sikayet edin mutlaka! Bu ne bicim üslup, siz polizsiniz diyemediniz mi o an! :oha:

Bunu diyenleri konu sahibi polislere iftira atmakla, tacizci demekle suçladı.

Bir de bir tek bana saldırıyor sanki bir tek ben böyle anlamışım gibi, bütün mesajlardan herkesin anladığı bu. Hadi yanlış anlattı diyelim, özür dilerim yanlış aksettirmişim deyip mesajı düzenlemek çok zor bir şey değil. Yok tacizci dediniz de şikayet ederim de, kendisi ne yazdıysa onun üzerinden gidiyor insanlar. Yani kendisi nasıl aksettirirse durumu insanlar ona göre yorum yapacaktır, durduk yere kimse herhangi bir polisin taciz ettiğini söylemez, bunu ima eden kendisi oldu. Ona bakarsak bana yığınla hakaret içerikli mesajı var ben de onlar için karşı dava açayım madem. "Diplomanı yırt, sen mesleğini yapma" falan bunlar bildiğin hakaret.
Valla ben de aynen oyle anladim. Sanirim bir tur rahatsizlik,uzmani sensin hayatim daha iyi anlarsin aslinda. Yanlis anladiysak da duzeltsin. Polis demis,kendisi de polise kizmamis cunku onlarla ayni fikirde,sorun yok o zaman.

Bütün yorumlarda aşağı yukarı aynı sözler yazılmış, ama tek bir üyeyi hedef almanız ve onun sanırım ki mesleği üzerinden yorum yapmanız hiç hoş değil.

Burada konu açıyorsanız, herkesin sizin fikrinizde olması da gerekmiyor, istemediğiniz yorumlar geldiğinde insanları ve mesleklerine yönelik rencide etmeniz ayrıca hiç hoş değil.

Valla ben de aynen oyle anladim. Sanirim bir tur rahatsizlik,uzmani sensin hayatim daha iyi anlarsin aslinda. Yanlis anladiysak da duzeltsin. Polis demis,kendisi de polise kizmamis cunku onlarla ayni fikirde,sorun yok o zaman.

Ben yeterince saygılı davrandım kendisine yönelik bir tane hakaret içerikli mesajım yok ama kendisinin bana yönelik hakaret içerikli bir sürü mesajıyla karşılaştım; gerekli merciilerde de hakkımı aramayı ciddi ciddi düşünüyorum. "Diplomanı yırt, sen mesleğini yapma, sen ne biçim psikologsun" ne demek ya, anonim olmak kafanıza göre istediğiniz hakareti edebilme hakkını veriyor mu size, ne münasebet? "Aaa evet seni kıskanmış o kadınlar bence" desem ne ala, ama demeyince pu kaka. Buradaki herkesi de şikayet edebilir, kimse hakaret etmediği için bir şey çıkmaz ama oklar yanlış beyan verdiği için kendisine dönebilir. Zira burada herkesin yaptığı çıkarım o, bu konuda da suçlanacak olan üyeler değil, yanlış aksettirdiği için kendisi olacaktır.

Ayrıca hangi polis kalkıp ta böyle bir vaka için, yazdığınız türde bir yorum yapar Allah aşkına?
Askerime, polisime uzanan diller kopsun demek ne alaka bir mesaj?
Ben bu konuda kimsenin dil uzattığını ve ya asker polis düşmanlığı yaptığını okumadım doğrusu.
Bu ülkede adet haline geldi, birilerini vatan hainliği veya asker polis düşmanlığı ile alakasızca yaftalamak!
İnsanların günahına girmeyin.

Back
X