- 12 Nisan 2007
- 817
- 815
- 628
Ürünü getiren firma belli ama degilmi?
Ürün getiren de yok geri odeyende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ürün getiren de yok geri odeyende
Ürünü getiren 2 ürün getirdi 2 üründe bozuk.sozlesmede de ürün değiştirilir yazıyormuş iş yerine para iadesi olmuyormuş devlete.baska üründe yok ellerinde amerikan geliyor zaten ordaki firma ürün yok uretilmiyecek diyor 2 üründe bozuk kaldik
Firma belli ürün belli ancak ürün kalmamış yok.elde olanlar bozuk.yani devlet bozuk bu ürüne bile bile 120 bin ödemiş oluyor.ama tamamen iyi niyet guvenmis esim ne bilsin yoksa kim atar imza ne çıkarı olsunki
Işte firma değiştirilir dedi ama laf olarak sözde yani.esim sağlam diye imza atmış.simdide ürün yok esim tek parasını vermeye razı.yoksa devleti kandırmak gibi suç oluyormuş off
Bi kez daha anladım babamın oğlu olsa guvenmiycem artık hiç bi konuda kimseye
evet olan birşeyi almış ama kontrol ettim ürün sağlam diye imza atmış.Ben dava açılsada sanma ki birşey olsun.
Eşiniz olmayan birseyi almamış ki. Gelmiş imzalamış mutlaka kanıtlarsınız bunu diye düşünüyorum. Ama o firmanın çözmesi gerekir. Devletten korkmuyordu bu firmalar ya. Bozuk ürün yollamışsın.
Jasmina hanm avukatmisiniz
evet olan birşeyi almış ama kontrol ettim ürün sağlam diye imza atmış.
sanırım sorun bu.ürün bozk ama karşı tarafın elinde sağlam teslim aldım diye konu sahibinin eşinin imzası var
Getiren adama yalvarmis abı ben zor durumdayım lütfen yeni getirin diye hem suçlular hem gucly
demiş ama sadece demiş.karşı tarafta imza var,bu tarafta da sadece konu sahibinin eşine söylenen söz.Haklisiniz ama çalıştıkları firmadan gelen kişi şimdi böyle alın degistiririzde demis.