• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat Arkadaşlar Yardima Ihtiyacim Var.

NERXIXMAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
81
2
86
Antalya
Merhaba Ben eşimle yaklaşık 2 aydır ayrı yaşıyorum annemdeyim birtanede 8 yaşında oğlum var eşim avukat tutmuş ama ben henüz avukat tutmadım benim isteğim sadece çocuğumun velayetini almak ve nafaka ödemesi bunun için benimde avukat tutmam şartmı
yardımınıza ihtiyacım var lütfen acil

Ben avukat değilim ama bildiğim kadarıyla erkek çocuğun velayetini anneye veriyorlar.Kız çocuklarınkini ise babaya.Bence de bir avukat tutun.Çünkü erkekler boşanma arifesinde kişilik değiştiriyorlar.Hiç tahmin edemiyeceğiniz şeyler yapıyorlar.Ama yine de siz bilirsiniz..Umarım herşey istediğiniz gibi olur...

Merhaba Ben eşimle yaklaşık 2 aydır ayrı yaşıyorum annemdeyim birtanede 8 yaşında oğlum var eşim avukat tutmuş ama ben henüz avukat tutmadım benim isteğim sadece çocuğumun velayetini almak ve nafaka ödemesi bunun için benimde avukat tutmam şartmı
yardımınıza ihtiyacım var lütfen acil

canım avukat tutman şart değil ama tutmanda fayda var hak kaybına uğramaman için avukat tutmanı tavsiye ederim.Eğer maddi yönden tutamam diyorsan baroya müraacat et.Adli yardımdan faydalanırsın.Dilerim yoluna girer herşey.

avukat tutmasan bile bir avukata danışman ve onunla konuşman gerek mutlaka

Back
X