Avukat Arkadaşlardan Yardim rica ediyorum.

Sevgili Kazen Kazen ,oncelikle tesekkur ederim.konumu tasidiniz.ben bir cok bilgi sahibi arkadastan,bilgi aldim.fakat,sanki sorguda gibi,oradan buradan cekip,farkli yerlere cekenler var.tartismanin buyumemesi adina,konunun kapatilmasini rica ediyorum.

Yokmu hanimefendi.bu sekilde para alan.sizin aileniz icide arastirilsa mutlaka vardir.ben ihtiyactan alan hic kimseye kizmiyorum.kizilacak,haksiz kazanc alan milyonlarca insan varken.
Bu kadar uye arasinda,uzerinize tek siz alindiniZ.amaciniz haksizliga karsi durumu degil.
Benim ailemde o şekilde para alan kimse yok. İhtiyacı olabilir ama burda size söylenen, ısrarla birlikte değiller, asla öyle şey yapmaz diyorsunuz ama düğünlere, hastaneye birlikte gidiyorlardı diyorsunuz. Kim boşandığı eşi ile birlikte düğüne katılır? Eşi İl dışında çalışıyor ama izinlerde birlikte kalıyorlar demek ki bu çok açık.

Benim ailemde o şekilde para alan kimse yok. İhtiyacı olabilir ama burda size söylenen, ısrarla birlikte değiller, asla öyle şey yapmaz diyorsunuz ama düğünlere, hastaneye birlikte gidiyorlardı diyorsunuz. Kim boşandığı eşi ile birlikte düğüne katılır? Eşi İl dışında çalışıyor ama izinlerde birlikte kalıyorlar demek ki bu çok açık.

Ne kadar buyuk konusuyorsun.bu sozlerini unutma!!!belki sende bir gun bosanip,cocugun bir araya gelmek zorunda kalabilirsin.bu arada kime ne anlatiyorum.ordan,burdan cimbizla cekip,konuyu.nerelere getirdin. kendini Muge Anli sandin galiba.

Ne kadar buyuk konusuyorsun.bu sozlerini unutma!!!belki sende bir gun bosanip,cocugun bir araya gelmek zorunda kalabilirsin.bu arada kime ne anlatiyorum.ordan,burdan cimbizla cekip,konuyu.nerelere getirdin. kendini Muge Anli sandin galiba.
Çocuk için bir araya gelmek ayrı şey, boşandığımın eşimin akrabasının düğününe gitmem ayrı şey! Sağlam deliller var ki ellerinde kesmişler parasını. İstemediğin yorumları kaldıramayacaksan yazma buraya. Herkes sana ah canım cicim haklısın demek zorunda değil.

Çocuk için bir araya gelmek ayrı şey, boşandığımın eşimin akrabasının düğününe gitmem ayrı şey! Sağlam deliller var ki ellerinde kesmişler parasını. İstemediğin yorumları kaldıramayacaksan yazma buraya. Herkes sana ah canım cicim haklısın demek zorunda değil.

Seviyeye bak..Seviye yerlerde.yazma.sana burada kimse yorum yap dedi mi?!!!!!Avukat arkadaslardan,bilgisi olanlardan rica ediyorum denildi.

Ahhhh...konu actiğima pisman ettiler.seviyesi yerler'de olan arkadaslarda yorum yaziyor.Yazmayin arkadaslar,size kim dedi birini yargilayin,oradan buradan,kırpin farkli yerlere cekin.bu konuda,Avukat arkadaslardan,yardim rica edildi.tecrubesi,yani bilgisi olan,(daha once basina gelmis,yada bu sektorde calisan)lar'dan yardim,bilgi rica edildi
Ama gelin gorun ki,klavye sovelyeleri,yargilamaya,iftiraya,suclamaya kadar gitti.iclerine girsen kesin ailelerinde vardir..

Yokmu hanimefendi.bu sekilde para alan.sizin aileniz icide arastirilsa mutlaka vardir.ben ihtiyactan alan hic kimseye kizmiyorum.kizilacak,haksiz kazanc alan milyonlarca insan varken.
Bu kadar uye arasinda,uzerinize tek siz alindiniZ.amaciniz haksizliga karsi durumu degil.
Usulsuzlugun kılıfı olmaz. İhtiyacı olan alsın demek kanunsuzluga kılıf uydurmaktir.
Kanunu delmek için yapılan her usulsüzlük cezalandırılmalıdir.
Sözlerim sizin olayıniz için değil düşünceniz için.
Haksız kazanç alanları azaltmaya çalışacağız. Ama siz onlar yapıyorsa başkasında yapsın diyorsunuz.
Yarın da başkası çıkıp "diğerleri de soygun yapıyor benim ihtiyacım var bende soyacagim" derse ne olacak. Veya öldüreceğim derse.
İsrarla usulsuzluge bulduğunuz kılıfla savunma yapıyorsunuz.
Tanıdığınız haklı veya haksız bilemem ama siz düşünceniz de sonuna kadar haksizsiniz.

Usulsuzlugun kılıfı olmaz. İhtiyacı olan alsın demek kanunsuzluga kılıf uydurmaktir.
Kanunu delmek için yapılan her usulsüzlük cezalandırılmalıdir.
Sözlerim sizin olayıniz için değil düşünceniz için.
Haksız kazanç alanları azaltmaya çalışacağız. Ama siz onlar yapıyorsa başkasında yapsın diyorsunuz.
Yarın da başkası çıkıp "diğerleri de soygun yapıyor benim ihtiyacım var bende soyacagim" derse ne olacak. Veya öldüreceğim derse.
İsrarla usulsuzluge bulduğunuz kılıfla savunma yapıyorsunuz.
Tanıdığınız haklı veya haksız bilemem ama siz düşünceniz de sonuna kadar haksizsiniz.

Alla alla,ne kotü bir zihniyet..ihtiyaci olan alsin ne demek!!!!
Lafi nereden cekiyorsunuz.adi ustunde,esinden.bosanmissa.bir meslegi yoksa!!!cagresizse alsin tabi..😡

Asla inanmadım bu konuya.sgk birinin şikayetiyle maaşı kesmez.buldular gorduler demek ki gerçeği.çok da iyi olmuş.yillarca haram yemişler şimdi tutuşma zamanı.oh olsun

Alla alla,ne kotü bir zihniyet..ihtiyaci olan alsin ne demek!!!!
Lafi nereden cekiyorsunuz.adi ustunde,esinden.bosanmissa.bir meslegi yoksa!!!cagresizse alsin tabi..😡
Lafinizi çevirmeyin.
Herkes yapıyor, ihtiyacı olan alsın dediniz. Şimdi de bosanmissa diyorsunuz. Zaten boşanan (gerçek anlamda) yasal olarak alır. Buna kimsenin lafı yok.
Siz anlaşmalı boşanmalar için söylediniz.
Bunca millet yanlış mı anladı. Tepki gelince sözünüzü değiştirdiniz.

Lafinizi çevirmeyin.
Herkes yapıyor, ihtiyacı olan alsın dediniz. Şimdi de bosanmissa diyorsunuz. Zaten boşanan (gerçek anlamda) yasal olarak alır. Buna kimsenin lafı yok.
Siz anlaşmalı boşanmalar için söylediniz.
Bunca millet yanlış mı anladı. Tepki gelince sözünüzü değiştirdiniz.

Tüh sizin gibileri inandiramadik.ne yapacagiz simdi.ben ne niyetle soylediğimi cok iyi biliyorum.

Tüh..sizi inandiramadik mi?ne yapicagiz simdi.Insallah basiniza gelmez.

siz kendinizi bosa uzuyorsunuz bence. eğer anneniz kızkardeşiniz vs gibi bir yakınlıkta değilse o kişinin size doğruyu söylememe ihtimali yüksek.

neyiniz oluyor. aynı şehirde bile değilsiniz. önce gerçekten boşanıp sonra barismis olabilir.

size bu konuda dürüst olsa hem sizin desteğinizi alamaz hem gerçek iyice yayılır. boş yere iyice gerilmeyin. delilsiz maaş kesilmez. ard arda muayeneye kesilmez. zaytung haberi mi bu. onlara o şekilde soylemislerdir ama illa ki ele ele vs bir başka görüntü vardir.

Tüh sizin gibileri inandiramadik.ne yapacagiz simdi.ben ne niyetle soylediğimi cok iyi biliyorum.
Biz müneccim miyiz de düşüncelerinizi bilelim. Yazdiklarinizdan anlaşılan kanunsuz bir yolu hosgordugunuzdur.
Beni inandırmak için bir şey yapmayın. Kendinizi yormayın. Tüh bak gene inandiramadiniz beni.

Arkadaşlar büyük konuşmayın, Allah yutturur bu lafları, eşi bu konuyla ilgili çalışan biri olarak söyleyeyim, sgk bu aralar şikayet gelirse, en ufak şüphede maaşı keselim, itirazı varsa dava açsın gerçek ortaya çıkar nasılsa kafasında. Burayı bir dünya insan okuyor, kötü niyetlinin biri sizi ya da sevdiğiniz birini yalandan şikayet eder haksız yere maaş alıyor diye, derdinizi anlatana kadar 2 sene sürünürsünüz, yapmayın.
Mesela bir doktor arkadaşın baktığı hasta terörist olduğu(bombalı eylem yapmış) ve hastayla randevu günü verecek diye mesajlaştığı için (polis tıbbi içerikli olduğu için mesajlaşmaları anlamayıp, şifreli konuşma sanmış) 2 sene tutuklu kaldı, benim bombalı saldırıyla ilgim yok sadece adama randevu verdim diye derdini anlatana kadar 22 ay hücrede kaldı. Tanımadığınız etmediğiniz insanlar için hırsız falan demeyin. Konu sahibi ihtiyacı olan bilgiyi aldı, uzatmayın artık.

Arkadaşlar büyük konuşmayın, Allah yutturur bu lafları, eşi bu konuyla ilgili çalışan biri olarak söyleyeyim, sgk bu aralar şikayet gelirse, en ufak şüphede maaşı keselim, itirazı varsa dava açsın gerçek ortaya çıkar nasılsa kafasında. Burayı bir dünya insan okuyor, kötü niyetlinin biri sizi ya da sevdiğiniz birini yalandan şikayet eder haksız yere maaş alıyor diye, derdinizi anlatana kadar 2 sene sürünürsünüz, yapmayın.
Mesela bir doktor arkadaşın baktığı hasta terörist olduğu(bombalı eylem yapmış) ve hastayla randevu günü verecek diye mesajlaştığı için (polis tıbbi içerikli olduğu için mesajlaşmaları anlamayıp, şifreli konuşma sanmış) 2 sene tutuklu kaldı, benim bombalı saldırıyla ilgim yok sadece adama randevu verdim diye derdini anlatana kadar 22 ay hücrede kaldı. Tanımadığınız etmediğiniz insanlar için hırsız falan demeyin. Konu sahibi ihtiyacı olan bilgiyi aldı, uzatmayın artık.

Çok tesekkur ederim. İyikiiii ,sizin gibi,güzel yürekli insanlar var.🙏

Kusura bakmayın da maaşı kesilen kişiye kimsenin laf ettiği yok. İtirazlar konu sahibinin ihtiyacı olanın bu parayı almasının doğruluğuna inanmasına geldi.
35 yıldır kamu çalışanıyım. Yasalara uymayan her olaya müdahil olurum.
Konu sahibi yanlış bir düşüncedeydi.
Diğer kişi ise ispatlar ise ve haklıysa zaten kanun her zaman yanında olur.

Kusura bakmayın da maaşı kesilen kişiye kimsenin laf ettiği yok. İtirazlar konu sahibinin ihtiyacı olanın bu parayı almasının doğruluğuna inanmasına geldi.
35 yıldır kamu çalışanıyım. Yasalara uymayan her olaya müdahil olurum.
Konu sahibi yanlış bir düşüncedeydi.
Diğer kişi ise ispatlar ise ve haklıysa zaten kanun her zaman yanında olur.

Sanirim ,kisiler anlamak istediği gibi anladi.çok cuzzi bir para.ihtiyaci olan zaten alir.meslegi,bir geliri yoksa,esinden de ayriysa alir.hala soylediğimin arkasindayim.

Back
X