- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Eşim öfke kontrolü olmayan biri. Bugun 1,5 yaşındaki oğlumu odadan çıkarırken bağırarak çıkardı ve çocuk göğsünden gelen bir feryatla yerde ağlıyordu. Eşimin huyunu bildiğim için vurmuş olmasından korktum ve sen bu çocuğa ne yaptın dedim. Bişey yapmadım diyerek bağırdı ve salak, beyinsiz gibi hakaretler etti. Ardından ona öfke kontrolü problemi olduğu için korktuğumu filan söyledim bir süre tartışma yaşandı sonra benim videomu çekmeye başladı. Çekerken de ‘ yanımdan gider misin bana saldırıyosun’ tarzı şeyler söyledi. Ben ne yapacağımı bilemeyip telefonu almaya çalıştım. Gücüm yetmediği için videoda daha bi rezil görüntü oluştu. Bana dava açacakmış, kendisi de avukat. Ardından diğer odadan mesajlar ile bana hiçbir zaman vurmadığını söyledi ve vücudundan kızarıklık resimleri attı. Geçmişte bana şiddet uyguladı burada da paylaştım ama raporum yok. Ben şimdi ne yapacağım çocuğumu da almaya çalışcak. Ben evden gitmeyeceğimi söyledim ptesi kendisi gidecek. Hiçbir gelirim yok. Kira, doğal gaz vs ödeyemem. Onları geçtim bana dava ile zarar verebilir mi