Avukat arkads veya bilen varsa yardım edebilir misiniz eşimle birbirimize girdik

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Eşim öfke kontrolü olmayan biri. Bugun 1,5 yaşındaki oğlumu odadan çıkarırken bağırarak çıkardı ve çocuk göğsünden gelen bir feryatla yerde ağlıyordu. Eşimin huyunu bildiğim için vurmuş olmasından korktum ve sen bu çocuğa ne yaptın dedim. Bişey yapmadım diyerek bağırdı ve salak, beyinsiz gibi hakaretler etti. Ardından ona öfke kontrolü problemi olduğu için korktuğumu filan söyledim bir süre tartışma yaşandı sonra benim videomu çekmeye başladı. Çekerken de ‘ yanımdan gider misin bana saldırıyosun’ tarzı şeyler söyledi. Ben ne yapacağımı bilemeyip telefonu almaya çalıştım. Gücüm yetmediği için videoda daha bi rezil görüntü oluştu. Bana dava açacakmış, kendisi de avukat. Ardından diğer odadan mesajlar ile bana hiçbir zaman vurmadığını söyledi ve vücudundan kızarıklık resimleri attı. Geçmişte bana şiddet uyguladı burada da paylaştım ama raporum yok. Ben şimdi ne yapacağım çocuğumu da almaya çalışcak. Ben evden gitmeyeceğimi söyledim ptesi kendisi gidecek. Hiçbir gelirim yok. Kira, doğal gaz vs ödeyemem. Onları geçtim bana dava ile zarar verebilir mi 😞

Mantiginiz niye devre dışı kalıyor ki.
Videoyu çekerse çeksin
Niye elinden almaya çalışıyorsunuz ?
Keşke öyle yapsaydım görüntümü yaymasın diye almaya çalıştım alamadım ailesine attı sizde saklı dursun dedi

Boşanmak istemese bile sen boşan işe gir.Sana değer vermiyor. Barışsanız bile aileyi araya sokmuş bu saatten sonra bir ilişki olmaz sağlıklı. Zaten şiddette varmış.

Boşandığım adam olamadık kişi her kavgada her en ufak tartışmada gidip hemen elektriği suyu doğalgazı kestiriyordu evin ben ödüyorum artık ödemicem diye ...Kaç defa kapandı açıldı kaç defa kendının odeme talımat lıstesınden çıkartıldı hatırlamıyorum ınanın...Boşandıktan sonra telefonuma banka hesabımı kurup faturalarımı odemek ınanın ılk seferınde 10 dakıkamı aldı zaten sonrasında otomatık odemede odendıgınden haberım dahı olmuyor .... Evıne cocuklarına esıne aılesıne huzur vermedıkten sonra Cehennemin dibine olsun onların ödediği faturada yaptığı pazar markette ... Bizim ve çocuklarımızın rızkını onlar vermıyor Rabbım onları sadece aracı olarak kullanıyor ayrılsanızda o rızkınız sıze farklı aracı ıle ulasacak bundan emın olun .Avukat olmuş ama adam olamamış kendılerını bır ...zannedıyorlar ..kalitelı bır adam olsaydı vıdeoyu aılesıne atmazdı emın ol

Siz dayağı yiyerek oturunca böyle oluyor. Muhtemelen sizden şikayetçi olacak. Evladınıza ve kendisine şiddet uyguladığınızı söyleyecek. Çok güzel bir delilde vermişsiniz eline.Hakkınızda öncelikle soruşturma sonrasında dava açılacak. Bunuda açılan boşanma davasında kullanacak.Ya arkadaşım dayağı yiyip susup oturmak , öfke problemi olan adama çocuk emanet etmek ne demek. Hemen ailenize haber verip iyi bir avukat ayarlayın, bu forumda yazılanlarla birşey ispatlayamazsınız. Resim video ve darp raporu gerekir. Kocanız mesleğin çakallığını yapmadan önünü almaya bakın.

Bu kadar kolay olmamali bu is ya. Bir pedagog cocugu gozmlemez mi? Bir telefon görüntüsüyle cocugu almamali. Cok tehlikeli adammis inşallah hayırlısıyla çözersiniz bu sorunu.

Eşim öfke kontrolü olmayan biri. Bugun 1,5 yaşındaki oğlumu odadan çıkarırken bağırarak çıkardı ve çocuk göğsünden gelen bir feryatla yerde ağlıyordu. Eşimin huyunu bildiğim için vurmuş olmasından korktum ve sen bu çocuğa ne yaptın dedim. Bişey yapmadım diyerek bağırdı ve salak, beyinsiz gibi hakaretler etti. Ardından ona öfke kontrolü problemi olduğu için korktuğumu filan söyledim bir süre tartışma yaşandı sonra benim videomu çekmeye başladı. Çekerken de ‘ yanımdan gider misin bana saldırıyosun’ tarzı şeyler söyledi. Ben ne yapacağımı bilemeyip telefonu almaya çalıştım. Gücüm yetmediği için videoda daha bi rezil görüntü oluştu. Bana dava açacakmış, kendisi de avukat. Ardından diğer odadan mesajlar ile bana hiçbir zaman vurmadığını söyledi ve vücudundan kızarıklık resimleri attı. Geçmişte bana şiddet uyguladı burada da paylaştım ama raporum yok. Ben şimdi ne yapacağım çocuğumu da almaya çalışcak. Ben evden gitmeyeceğimi söyledim ptesi kendisi gidecek. Hiçbir gelirim yok. Kira, doğal gaz vs ödeyemem. Onları geçtim bana dava ile zarar verebilir mi 😞
Al bi ruh hastası daha 🙄 mahkemede akıl sağlığından şüphe ettiğinizi söylersiniz ama hiç bi işe yaramaz tek çare eşiniz ikna edip bi daha darp olayı yaşanırsa delil toplamak o zaman bu videonun önemi kalmaz karşılıklı aftan önceki deliller geçersizdir tabi hakim az çok fikir sahibi olmak için sizin hakkınızda kullanada bilir kendi insifiyatine kalmış 🤦

Bunu onceden planlamistir bu. Normal insanin aklina durduk yere boyle bir sey gelmez. Dava acip kullanacak demek. Velayeti almak icin de elinden geleni ardina koymaz bu. Cocuguna karsi cok dikkatli davran en ufak seyi kaydedip delil diye kullanir bu adam. Resmen koynunda yilan beslemissin.

Bunu onceden planlamistir bu. Normal insanin aklina durduk yere boyle bir sey gelmez. Dava acip kullanacak demek. Velayeti almak icin de elinden geleni ardina koymaz bu. Cocuguna karsi cok dikkatli davran en ufak seyi kaydedip delil diye kullanir bu adam. Resmen koynunda yilan beslemissin.
Adama konunun şeytanı ..... konu sahibi sakin sabırlı dikkatli ilerlemeli ...

Geçmişte yaşananların maalesef mahkeme için bir önemi yok.
Ses kaydı vs alabilirsiniz. Yanınızda 3. bir tanık olsa super olurdu. Valla genelde dürüstlükten yanayımdır ama böyle adamlara anladığı dilden konuşacaksınız. Vücudunuzda bir iki morluk oluşturun gidin darp raporu alın.
Geçim konusunda ise çalışacaksınız kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız çoğu kadın gibi

Adama konunun şeytanı ..... konu sahibi sakin sabırlı dikkatli ilerlemeli ...
Allahindan bulsun ya. Resmen konu sahibini hicbir sucu yokken saldirgan, agresif, siddet yanlisi bir insan gibi gosterip en az zararla, nafaka vermeden cocugun da velayetini alarak bosayacak.. Karaktersiz herif.

Konu sahibinde de hata var. Ilk Siddet uyguladiginda o raporu alacakti.

Arkadaşlar yalvarıyorum lütfen ama lütfen çalışın koşullar şartlar (eğitim durumunuz maaş mesafe çocuk sayısı ...) ne olursa olsun çalışın Benim eşim çok iyi , benim evliliğim dört dörtlük, biz asla boşanmayız ,o beni boşayamaz , beni çok seviyor bırakamaz , çocuklarına dayanamaz diye düşünmeyin...Hayat o kadar acı ve sürprizlerle dolu ki boşanırsınız , adamın gönlü başkasına kayar , kaza geçirir , yatalak kalır , ölür ...herşey ama herşey biz insanlar için.... Çalışmayıp kendini eve kapatıp dünyadan bi haber olmayın , maddi manevi bağımlı yaşamayın....

Adam boşanma açabilir . Videolarla kendini aklayabilir tazminat ödemez , çocuğun velayetını alabilir, hatta çocuğu kendi alır ise çocuğa kendine ödenmek üzere nafaka bile bağlatabilir ..Dedim ya adamın mesleği bu konu ....Şeytanın ne yapacağı hiç belli olmaz

Back
X