- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
o çocuğu o evde büyütmeye karar verdiğinizde göze almışsınız aslında her şeyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buyuk ıhtımal konu sahıbı sınır krızı gecırıyordur o an , onu cekmıstırdayak yiyip de darp raporu almayan kadınlara ibret olsun bu konunuz. ne desem bilemedim. videoda dövmediyseniz neyi ispat edebilir ki
Telefonu almaya çalıştığım ve videonun açık olmadığı bir sıra bileğimi sıktı boğazımı sıktı görünürde bir morluk yok kızarıklık yok bu şekilde darp raporu verilir mi ben yarın gidip alsamGeçmişte yaşananların maalesef mahkeme için bir önemi yok.
Ses kaydı vs alabilirsiniz. Yanınızda 3. bir tanık olsa super olurdu. Valla genelde dürüstlükten yanayımdır ama böyle adamlara anladığı dilden konuşacaksınız. Vücudunuzda bir iki morluk oluşturun gidin darp raporu alın.
Geçim konusunda ise çalışacaksınız kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız çoğu kadın gibi
Vermezler.Telefonu almaya çalıştığım ve videonun açık olmadığı bir sıra bileğimi sıktı boğazımı sıktı görünürde bir morluk yok kızarıklık yok bu şekilde darp raporu verilir mi ben yarın gidip alsam
Bu benim de aklıma geldi. Açıkçası öyle adama ben de bunu yapardım.Geçmişte yaşananların maalesef mahkeme için bir önemi yok.
Ses kaydı vs alabilirsiniz. Yanınızda 3. bir tanık olsa super olurdu. Valla genelde dürüstlükten yanayımdır ama böyle adamlara anladığı dilden konuşacaksınız. Vücudunuzda bir iki morluk oluşturun gidin darp raporu alın.
Geçim konusunda ise çalışacaksınız kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız çoğu kadın gibi
Kesinlikle. Adamın canına okurdum açıkçası.Bu benim de aklıma geldi. Açıkçası öyle adama ben de bunu yapardım.
Böyle bir ruh hastasıyla nasıl aynı evde kaldınız, nasıl çocuğunuzu emanet ettiniz?Memuriyeti olduğu için zarar verdiği insanlar şikayet ederse ya inkar ediyor ya da gizliden onların malına zarar veriyor bu şekilde yaptığı 3 olay gördüm. Birinde gece vakti adamın arabasına tufekle sıktı diğerinde yine gece vakti adamın arabasına jopla vurdu diğerinde de adamın dukkanının camlarını indirmiş ve arayıp seni o dükkana gömerim öldürürüm tarzı tehditler etmiş. Adam bu tehditleri ses kaydı yaparak polise başvurmuş. Savcı eşimi yanına çağırdığında inkar etti. Bu sesin bana ait olduğunu belirten bir emare bir hitap yok dedi. Arka planda da adam şikayetini geri çeksin diye dukkan camlarının masrafını ödemiş o şekilde konu kapandı. İşini kaybetmekten korkusundan anca bu kadar yapıyor
Malesef bunu da yaşadım hafta içi ailemin yanına döneceğim bugun bileğimi ve boğazımı sıktı ama bir iz yok yukarda bir arkadas darp raporu verilmez dedi onu alabilseydim keşkeBöyle bir ruh hastasıyla nasıl aynı evde kaldınız, nasıl çocuğunuzu emanet ettiniz?
Nasıl bu evliliğe devam etme cesareti buldunuz?
Hayretler içindeyim.
Sokakta kalsanız bu adamla evde olduğunuzdan daha güvende olurdunuz.
Boş verin her şeyi bir an önce çıkın gidin.Malesef bunu da yaşadım hafta içi ailemin yanına döneceğim bugun bileğimi ve boğazımı sıktı ama bir iz yok yukarda bir arkadas darp raporu verilmez dedi onu alabilseydim keşke
Eşim öfke kontrolü olmayan biri. Bugun 1,5 yaşındaki oğlumu odadan çıkarırken bağırarak çıkardı ve çocuk göğsünden gelen bir feryatla yerde ağlıyordu. Eşimin huyunu bildiğim için vurmuş olmasından korktum ve sen bu çocuğa ne yaptın dedim. Bişey yapmadım diyerek bağırdı ve salak, beyinsiz gibi hakaretler etti. Ardından ona öfke kontrolü problemi olduğu için korktuğumu filan söyledim bir süre tartışma yaşandı sonra benim videomu çekmeye başladı. Çekerken de ‘ yanımdan gider misin bana saldırıyosun’ tarzı şeyler söyledi. Ben ne yapacağımı bilemeyip telefonu almaya çalıştım. Gücüm yetmediği için videoda daha bi rezil görüntü oluştu. Bana dava açacakmış, kendisi de avukat. Ardından diğer odadan mesajlar ile bana hiçbir zaman vurmadığını söyledi ve vücudundan kızarıklık resimleri attı. Geçmişte bana şiddet uyguladı burada da paylaştım ama raporum yok. Ben şimdi ne yapacağım çocuğumu da almaya çalışcak. Ben evden gitmeyeceğimi söyledim ptesi kendisi gidecek. Hiçbir gelirim yok. Kira, doğal gaz vs ödeyemem. Onları geçtim bana dava ile zarar verebilir mi![]()
yumruğunu sıktı bazen seni öldüresim geliyor dedi gitti.
Dünkü hırpalamasından kaynaklı kollarımda morluklar çizikler oluştu dun belirsizdi bugün belli oldu darp raporu verirler mi dun birde kendi vucudunda kızarılık oluşturup fotoğraf çekmişMaalesef verebilir... Keşke sana vurduğunda darp raporu alsaydın.. Avukatlar adli süreçleri iyi bildiğinden seni oyuna getirmiş...
Ama sağlam şahitlerin varsa durumu ispatlarsın