Avukat arkads veya bilen varsa yardım edebilir misiniz eşimle birbirimize girdik

o kadar dıyoruz esınızden sıddet gordugunuzde affetmeyın acırsanız acınacak hale dusersınız dıye

adam resmen plan yapmıs
merak etmeyın yuz kızartıcı suc ıslemedıgınız surece turkıyede oyle kolay degıl cocugu annesınden almak kendısı avukat sadece mahkemenızın hakımı degıl savcısı degıl kendısı dılekce olusturur sızı kıskırtmaya calısır pisleşir sız sakın kalacaksınız bu surecte
sızde ona mesaj yazın zamanında bana vurmustun cocuga da vurdugunu dusundum senın huyundur dıye sızde onun yaptıgını yapsaydınız ya kendınızı kontrol edın boyle bır adamla evlı olan sızsınız yapabılecegı bellı zamanında sıddet uygulamıs acımamıs bır adam herseyı yapar sonucta

dayak yiyip de darp raporu almayan kadınlara ibret olsun bu konunuz. ne desem bilemedim. videoda dövmediyseniz neyi ispat edebilir ki
buyuk ıhtımal konu sahıbı sınır krızı gecırıyordur o an , onu cekmıstır
mahkeme de bakın asıl sıddete meyıllı olan esım ben degılım demek ıcın
cunku adam plan yapmıs
karısının daha once sıddet uyguladıgına daır soylemını curutmek adına
bu goruntuyle adam hakkında sıddet uyguladı soylemını yumusatıyor

Geçmişte yaşananların maalesef mahkeme için bir önemi yok.
Ses kaydı vs alabilirsiniz. Yanınızda 3. bir tanık olsa super olurdu. Valla genelde dürüstlükten yanayımdır ama böyle adamlara anladığı dilden konuşacaksınız. Vücudunuzda bir iki morluk oluşturun gidin darp raporu alın.
Geçim konusunda ise çalışacaksınız kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız çoğu kadın gibi
Telefonu almaya çalıştığım ve videonun açık olmadığı bir sıra bileğimi sıktı boğazımı sıktı görünürde bir morluk yok kızarıklık yok bu şekilde darp raporu verilir mi ben yarın gidip alsam

Telefonu almaya çalıştığım ve videonun açık olmadığı bir sıra bileğimi sıktı boğazımı sıktı görünürde bir morluk yok kızarıklık yok bu şekilde darp raporu verilir mi ben yarın gidip alsam
Vermezler.
Biliyorum çok doğru gibi gelmiyor ama kendiniz bir iki morluk yapın bence.

ilk şiddetinde ne olursa olsun darp raporunu almalıydınız, bir kere şiddet gösteren defalarca gösterir. bir kere kolaylıkla vurabilen sonrasında neler yapmaz. lütfen çocuklarınız için bunlara göz yummayı bırakın. çocuklar böyle bir evde büyüdüğünde daha çok psikolojisi bozuluyor anne baba ayrı olduğunda değil. avukat değilim neler yapabilir bilmiyorum ama kendi avukatsa muhtemelen bunları planlamıştır. Allah yardımcınız olsun

Geçmişte yaşananların maalesef mahkeme için bir önemi yok.
Ses kaydı vs alabilirsiniz. Yanınızda 3. bir tanık olsa super olurdu. Valla genelde dürüstlükten yanayımdır ama böyle adamlara anladığı dilden konuşacaksınız. Vücudunuzda bir iki morluk oluşturun gidin darp raporu alın.
Geçim konusunda ise çalışacaksınız kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız çoğu kadın gibi
Bu benim de aklıma geldi. Açıkçası öyle adama ben de bunu yapardım.

Size diğer konunuzda bin tane nutuk çekip ailenize gidin demişiz. Niye yapmaydınız bunu? Daha mı iyi oldu? Şu kocanızı anlattığınız mesaja bi bakın. Bu adam resmen canavar. İnsan değil. Siz iyi misiniz ya? Niye o zaman gitmediniz?
0D9BC28F-6758-43F1-840D-416A60353717.webp

Memuriyeti olduğu için zarar verdiği insanlar şikayet ederse ya inkar ediyor ya da gizliden onların malına zarar veriyor bu şekilde yaptığı 3 olay gördüm. Birinde gece vakti adamın arabasına tufekle sıktı diğerinde yine gece vakti adamın arabasına jopla vurdu diğerinde de adamın dukkanının camlarını indirmiş ve arayıp seni o dükkana gömerim öldürürüm tarzı tehditler etmiş. Adam bu tehditleri ses kaydı yaparak polise başvurmuş. Savcı eşimi yanına çağırdığında inkar etti. Bu sesin bana ait olduğunu belirten bir emare bir hitap yok dedi. Arka planda da adam şikayetini geri çeksin diye dukkan camlarının masrafını ödemiş o şekilde konu kapandı. İşini kaybetmekten korkusundan anca bu kadar yapıyor
Böyle bir ruh hastasıyla nasıl aynı evde kaldınız, nasıl çocuğunuzu emanet ettiniz?
Nasıl bu evliliğe devam etme cesareti buldunuz?
Hayretler içindeyim.
Sokakta kalsanız bu adamla evde olduğunuzdan daha güvende olurdunuz.

Evin içinde seni videoya alması başkalarına göndermesi özel hayata müdahaleye girer suçtur diye biliyorum

Böyle bir ruh hastasıyla nasıl aynı evde kaldınız, nasıl çocuğunuzu emanet ettiniz?
Nasıl bu evliliğe devam etme cesareti buldunuz?
Hayretler içindeyim.
Sokakta kalsanız bu adamla evde olduğunuzdan daha güvende olurdunuz.
Malesef bunu da yaşadım hafta içi ailemin yanına döneceğim bugun bileğimi ve boğazımı sıktı ama bir iz yok yukarda bir arkadas darp raporu verilmez dedi onu alabilseydim keşke

Eşim öfke kontrolü olmayan biri. Bugun 1,5 yaşındaki oğlumu odadan çıkarırken bağırarak çıkardı ve çocuk göğsünden gelen bir feryatla yerde ağlıyordu. Eşimin huyunu bildiğim için vurmuş olmasından korktum ve sen bu çocuğa ne yaptın dedim. Bişey yapmadım diyerek bağırdı ve salak, beyinsiz gibi hakaretler etti. Ardından ona öfke kontrolü problemi olduğu için korktuğumu filan söyledim bir süre tartışma yaşandı sonra benim videomu çekmeye başladı. Çekerken de ‘ yanımdan gider misin bana saldırıyosun’ tarzı şeyler söyledi. Ben ne yapacağımı bilemeyip telefonu almaya çalıştım. Gücüm yetmediği için videoda daha bi rezil görüntü oluştu. Bana dava açacakmış, kendisi de avukat. Ardından diğer odadan mesajlar ile bana hiçbir zaman vurmadığını söyledi ve vücudundan kızarıklık resimleri attı. Geçmişte bana şiddet uyguladı burada da paylaştım ama raporum yok. Ben şimdi ne yapacağım çocuğumu da almaya çalışcak. Ben evden gitmeyeceğimi söyledim ptesi kendisi gidecek. Hiçbir gelirim yok. Kira, doğal gaz vs ödeyemem. Onları geçtim bana dava ile zarar verebilir mi 😞

Maalesef verebilir... Keşke sana vurduğunda darp raporu alsaydın.. Avukatlar adli süreçleri iyi bildiğinden seni oyuna getirmiş...

Ama sağlam şahitlerin varsa durumu ispatlarsın

yumruğunu sıktı bazen seni öldüresim geliyor dedi gitti.

Eski konunuza yazmışsınız bunu. Bu kavga üstüne "gelirken süt al" demişsiniz adama :KK57:
Yani kusura bakmayın ama kendinizi bu duruma siz düşürmüşsünüz.
Bırakın ne varsa, gidin bir avukat tutun. Maddi durumunuz müsait değilse adli yardım talep edin. Canınızı kurtarmaya bakın bir an önce.

Maalesef verebilir... Keşke sana vurduğunda darp raporu alsaydın.. Avukatlar adli süreçleri iyi bildiğinden seni oyuna getirmiş...

Ama sağlam şahitlerin varsa durumu ispatlarsın
Dünkü hırpalamasından kaynaklı kollarımda morluklar çizikler oluştu dun belirsizdi bugün belli oldu darp raporu verirler mi dun birde kendi vucudunda kızarılık oluşturup fotoğraf çekmiş

Back
X