Avukat bir bayan bana yardimci olabilirmi lutfen😊

Evet yok tanimiyo zaten o annesini ki beni biliyo annesi
cok uzuldum ya ona...gercekten cok uzucu..
cocgum hasta oluyor üzüntüden yemek yiyemiyorum, isten izin alıp kendim bakıyorum, sabaha kadar kontrol ediyorum ya..
herkes degil keske sadece layıkıyla anneliği yerine getirecek olanlar anne olsa

Bir avukata ücret karşılığında danisabilirsiniz. Annenin sabit bir geliri var mi isteyebileceginiz. Yoksa ben çocuklara bakıyorum o da para yönünden çeksin mi diyorsunuz.

Dogurmakla anne olunmuyor.sizi de tebrik ediyorum merhametinden dolayı
Dünyanın en kötü insanı ve annesiyim ben 🤣🤣🤣
Mesela konu sahibi benim kızım olsa asla böyle bir evlilik yapmasına müsaade etmezdim. Kötü bir insanım yani 😉

Mesela konu sahibi benim kızım olsa asla böyle bir evlilik yapmasına müsaade etmezdim. Kötü bir insanım yani 😉
Disardan gercektende nasil yapiyosun diolar bana vlla gunler cabuk geciyo buyuduler bile diyorum hem kolay hemde zor kolay yanlari 24 saat benimleler herseyleri bana ait beni ornek aliyolar. Istedigim gibi yetistriyorum zor yani ise bazen annelri akillarina geliyo ve ilgilenmemesi annelrinin onlarla cok zoruna gidiyo insanin

Disardan gercektende nasil yapiyosun diolar bana vlla gunler cabuk geciyo buyuduler bile diyorum hem kolay hemde zor kolay yanlari 24 saat benimleler herseyleri bana ait beni ornek aliyolar. Istedigim gibi yetistriyorum zor yani ise bazen annelri akillarina geliyo ve ilgilenmemesi annelrinin onlarla cok zoruna gidiyo insanin
Buradaki insanlar çocukların gözünden bakıyor ama ben senin annenin gözünden bakıyorum ve o yüzden duygusal yorum yapamiyorum. 😞

Estağfurullah neden kötü olasınız.insan tedirgin olur korkuları olur haksız değilsiniz ama konu sahibesi de şefkat merhamet abidesi

Bir avukata ücret karşılığında danisabilirsiniz. Annenin sabit bir geliri var mi isteyebileceginiz. Yoksa ben çocuklara bakıyorum o da para yönünden çeksin mi diyorsunuz.
Annenin hic geliri yok geliri tovbe yarrabi baska yerden.. gunu birlik yasar kendisi calismiyor annelik yapmiyo madem cocuklarina nafaka odesin ceksin cezasini dogurup atmasi deil yani yonunden

Napayim girdik bi ise yani zoruyla kolayıyla elimden geldigince biseyler yapmaya caalisyorum cocuklar iyi olsun psklojilri yerinde olsun die
çok zor bir işin içindesiniz gerçekten. Ayrıca bu yaşta hiç mantıklıda değil.
Ama çok insani. Çok güzelsiniz.

ben sizin yerinizde olsam ciddi bir maddi zorluğum yoksa bana dokunmayan bin yaşasın derdim. Çünkü nafaka talep etmek aynı zamanda ister istemez bir bağ kurmak demek.

Saolun ama ben aci ceksin istiyorm o kadinin cocuklarnin oldugunu farkina varsn istiyorum
Acı çekmez para ile acı çekmez insan.
Ama bu tipler size ve çocuklara acı verecek davranışlar sözler sarf edip size rahatsızlık verebilir
Yerinizde olsam velayeti alır çocukların en sevdiği kişi olmaya devam ederdim.o kadın bundan daha çok rahatsız olur

Perpul Perpul Başka bir konuda kocası parasızlıktan intihara kalkışmış kadını ben olsam evimden anında çıkarttırırım diyen üye kişi avukatlık ücreti ödeyip danışın dediğim için beğenmediye basmış :KK70: İşte bunlar hep şov.
Bayan vurgusu için yaptım bunun duyarını kasanlari komik buluyorum. Ayrıca ne var ki bunda herkes herkesin yorumunu beğenebilir ya da beğenmeyebilir 🤷

Back
X