bencede çok uygun fiyata anlaşmışsın. çünkü ben bi avukatla anlaştım babamın kız kardeşinin oğlunun yaptığı kazada annemi kaybettim ve kaza tutanaklarına göre de babamın yeğeniydi şuçlu olan. sonrasında çok zor günler yaşadım annem sapasağlam kadınken aylarca yoğun bakımda yattı sonrada kaybettik annemin ölümünden 9 gün sonrada babam öldü(kanser hastasıydı). annemin ölümüne sebep olduğu için bu kişiden şikayetçi oldum ve hakkıda bi dava açmaya hazırlanıyoruz henüz delil aşamasındayız. ve bu ceza davası için ilk etapta 8bin lira istedi avukat fakat arada tanıdık biri var diye 5bin liraya indi. bide bu kazadan sonra üniveriste son sınıf öğrencisiyken okulumu bırakmak zorunda kaldım kazada yaralandım sol kolumda hareket kısıtlılığı ve çok az his kaybı var. 12yaşında ki kardeşim annesiz ve babasız kaldı. uzun bir dönemdir psikolojik destek alıyoruz ikimizde. bunlar içinde bi tazminat davası açacağız. bu dava için de bi fiyat henüz konuşulmadı aramızda sanırım tazminattan yüzde isteyecek avukat. ama sen gerçekten çok uygun fiyatlara bulmuşsun.