• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamı Allah bildiği gibi yapsın. Yine caydı.

Çok sevindim, çok şükür.
Allah bana da nasip etsin inşallah. 3 aydır çocuğum ne yiyor, ne içiyor, kira nasıl ödeniyor, çocuk hastalandı bu ilaçlar nasıl alındı diye düşünmedi adam. Mahkemeden ara karar talep ettik nafaka için, çünkü hala ortada duruşma tarihi yok, ben sıfırı tükettim artık.
Bi de adam işten çıktı, işsiz, özellikle de çalışmıyor, anasının yanında, ablası kazanıyor, anası emekliliğini alıyor, gül gibi bakılıyor orda adama.
Ben sabahtan akşama çalışıyorum, 3 kuruşa muhtacım.
Allah bana da nasip etsin, istediğim nafaka bağlansın, vallahi adağım var.
Hepimiz boşanırken bu yollardan geçtik canım. Ben de çocuğumla 1,5 yıl 5 kuruşsuz geçirdim. Çocuk ne yiyor ne içiyor, faturalar neyle ödeniyor umrunda değildi. Hep yaşadık bunları. İnşallah bir an önce sizin hayrınıza olacak bir sonuçla karşılaşırsınız.

Ay habere o kadarrr sevindim ki. Konunuzu da işlerinizi de takipteyim uzun zamandır, hep aklımın bi köşesindesiniz napti ne etti acaba diye. Gerçekten çok sevindim. 1800u tedbir nafakası olarak hakim mi bağladı? Öyleyse süper bişey bu. Bi de sanırım dava tarihinden itibaren birikmisi de alacaksınız. Sökkkee söke ödeyecek pis herif. Oh olsun ona
Çok teşekkür ederim🤩 işimi takip eden hep kk kadınları zaten, instagramda pek tutunamadım🤭 satışımı trendyol'dan yapıyorum. Çok şükür bir siparişimi bitiremeden diğeri geliyor🥰 evet tedbir nafakası 3ümüze 600er tl'den toplam 1800 tl. Ve evet davanın açıldığı tarihten itibaren birikmişi de ödeyecek. Yaklaşık 13 bin ediyor. Vermezse icraya vericez söke söke alıcaz🤩 sırada tazminat var. 150 binlik açmıştık. Yarısını alabilsem kendime ev alır nafaka parasıyla da taksitini öderim ayy hayaller hayaller💃💃

Çok sevindim, çok şükür.
Allah bana da nasip etsin inşallah. 3 aydır çocuğum ne yiyor, ne içiyor, kira nasıl ödeniyor, çocuk hastalandı bu ilaçlar nasıl alındı diye düşünmedi adam. Mahkemeden ara karar talep ettik nafaka için, çünkü hala ortada duruşma tarihi yok, ben sıfırı tükettim artık.
Bi de adam işten çıktı, işsiz, özellikle de çalışmıyor, anasının yanında, ablası kazanıyor, anası emekliliğini alıyor, gül gibi bakılıyor orda adama.
Ben sabahtan akşama çalışıyorum, 3 kuruşa muhtacım.
Allah bana da nasip etsin, istediğim nafaka bağlansın, vallahi adağım var.
Yaşadığın, hissettiğin herşeyi çok iyi anlıyorum ama bugünler de geçecek bil. Bu kanı bozuklar hep aynı ürünün laciverti. Şu 7 ayda neler neler yaşadığımı Allah biliyor. Ama bir şekilde ayağa kalkıyoruz ve yolumuza çok daha rahat bir şekilde devam ediyoruz işte. Acaba keyfi olarak çalışmadığını mahkemeye bildirseniz devlet birşey yapamaz mı bu tiplere? Sonuçta yaptığı şerefsizlik ayan beyan ortada.

Çok sevindim inanın.. Allah aldığınız parayı ağız sağlığıyla harcamayı nasip etsin. Gerçekten zor bunun sonucunu beklemek. O kadar sevindim ki😍
Çok teşekkür ederim🤩 Beklemek bu dünyanın en zor işi olabilir. Belirsizlik, yalnızlık, korku, endişe. Çok şükür benim için bunlar geride kaldı umarım bu durumdaki bütün hemcinslerim vicdanlı liyakat sahibi hakimlere denk gelir de haklarını misliyle alırlar.

Hepimiz boşanırken bu yollardan geçtik canım. Ben de çocuğumla 1,5 yıl 5 kuruşsuz geçirdim. Çocuk ne yiyor ne içiyor, faturalar neyle ödeniyor umrunda değildi. Hep yaşadık bunları. İnşallah bir an önce sizin hayrınıza olacak bir sonuçla karşılaşırsınız.
Şimdi küçük bir hesap yaptım da o günden bu yana hepsi yüksek ayar olan 4 kalın bilezik, bir bileklik, 2 çift küpe, 4 yüzük, 4 cumhuriyet ve 9 çeyrek bozdurmuşum. Bunların kaç bine tekabül ettiğini hesaplamaya cesaretim yok. Elimde avucumda ne varsa onurum, gururum ve elbette çocuklarımın mutluluğu için feda ettim. Yeni bir ev, yeni eşyalar, taşınma yerleşme masrafları, kira, faturalar, çocukların ihtiyaçları, sık sık hastalanmaları vs o kadar çok gider kalemi var ki, insan kendini dünyanın tüm yükünün altında kalmış gibi hissediyor. Umarım tüm hemcinslerim feraha çıkar

Sizin adınıza çok sevindim.
Aileniz düzgün kişiler olsalardı bu dönemde en azından arkanızda olup destek olurlardı.
Görüşüyor musunuz onlarla ?

Çok teşekkür ederim🤩 işimi takip eden hep kk kadınları zaten, instagramda pek tutunamadım🤭 satışımı trendyol'dan yapıyorum. Çok şükür bir siparişimi bitiremeden diğeri geliyor🥰 evet tedbir nafakası 3ümüze 600er tl'den toplam 1800 tl. Ve evet davanın açıldığı tarihten itibaren birikmişi de ödeyecek. Yaklaşık 13 bin ediyor. Vermezse icraya vericez söke söke alıcaz🤩 sırada tazminat var. 150 binlik açmıştık. Yarısını alabilsem kendime ev alır nafaka parasıyla da taksitini öderim ayy hayaller hayaller💃💃
Geçmiş olsun esrin, çok sevindim. Açıkçası bu aşamada giderleri karşılayacak kadar satış yapamama ihtimaline karşı şirket kurma instadan devam et demiştim zamanında ama demek ki benim kadar temkinli olmak da iyi değilmiş, risk almak lazımmış. Bereketli güzel kazançların olsun, hayatın hep daha ileriye gitsin bundan sonra.

Yaşadığın, hissettiğin herşeyi çok iyi anlıyorum ama bugünler de geçecek bil. Bu kanı bozuklar hep aynı ürünün laciverti. Şu 7 ayda neler neler yaşadığımı Allah biliyor. Ama bir şekilde ayağa kalkıyoruz ve yolumuza çok daha rahat bir şekilde devam ediyoruz işte. Acaba keyfi olarak çalışmadığını mahkemeye bildirseniz devlet birşey yapamaz mı bu tiplere? Sonuçta yaptığı şerefsizlik ayan beyan ortada.
Keşke bir çaresi olsa... Mahkemenin vereceği kararı beklemekten başkla çarem yok.
Eninde sonunda benim haklılığım ispatlanacak ama o zamana kadar ayakta kalmaya çalışmak çok zor.
Biz kadınlar inanılmaz güçlüyüz ama inanın güçlü kadın olacağım diye diye pehlivan oldum çıktım :KK48:

Ay Harika bu para bana ödenecekmiş kadar sevindim. Bereketini görün hayırla huzurla güzel günlerde harcayın inşallah🙏🏻
Nafaka yüksek bir miktar gibi görünebilir ama çocuklar için harcananların yanında az bile.

Şimdi küçük bir hesap yaptım da o günden bu yana hepsi yüksek ayar olan 4 kalın bilezik, bir bileklik, 2 çift küpe, 4 yüzük, 4 cumhuriyet ve 9 çeyrek bozdurmuşum. Bunların kaç bine tekabül ettiğini hesaplamaya cesaretim yok. Elimde avucumda ne varsa onurum, gururum ve elbette çocuklarımın mutluluğu için feda ettim. Yeni bir ev, yeni eşyalar, taşınma yerleşme masrafları, kira, faturalar, çocukların ihtiyaçları, sık sık hastalanmaları vs o kadar çok gider kalemi var ki, insan kendini dünyanın tüm yükünün altında kalmış gibi hissediyor. Umarım tüm hemcinslerim feraha çıkar
O kadar iyi anlıyorum ki çok az kişi seni benim kadar iyi anlar. Boşanırken düğün altınları sende kalsın demişti. Zaten hukuken kadının hakkı bu ekstra bir şey değil. Tuhaf olan boşanma sürecinde o kadar parasız bıraktı ki toplamda iki yıllık ev geçindirme, çocuk bakımı, boşanma masrafları ve avukat ücreti sebebiyle o altınlardan eser kalmamıştı. Bu şerefsizler olmasa taş taş üstüne koyacağız aslında ama böyle pislikler insanın hayatına girince elindeki avucundaki de gidiyor belini doğrultamıyorsun.

Geçmiş olsun esrin, çok sevindim. Açıkçası bu aşamada giderleri karşılayacak kadar satış yapamama ihtimaline karşı şirket kurma instadan devam et demiştim zamanında ama demek ki benim kadar temkinli olmak da iyi değilmiş, risk almak lazımmış. Bereketli güzel kazançların olsun, hayatın hep daha ileriye gitsin bundan sonra.
Normalde ben de öyle cesarerli atılımcı bir insan değilim ama battı balık yan gider hesabı ne olacaksa olsun diye daldım meseleye🤭

Ay Harika bu para bana ödenecekmiş kadar sevindim. Bereketini görün hayırla huzurla güzel günlerde harcayın inşallah🙏🏻
Nafaka yüksek bir miktar gibi görünebilir ama çocuklar için harcananların yanında az bile.
Benim bu 8 ayda çocuklara harcadıklarımı ödemeye kalksa 10 yıl bana borç öder:) benim en büyük sevincim kira için aslında. Kiraya giden para en zoruma giden para oluyor nedense. Eğer birazcık adam olsaydı 10 yılda yaşıtları ve arkadaşları gibi ev sahibi olurdu ama o keyfinin kahyası olarak yaşayıp savurmayı tercih etti. Şimdi ödesin bakalım kiramı:)

Back
X