En son anlaşmalı boşanmaya razı olmuştu. Dilekçeyi imzaladık ve avukata göndermiştim. Dava için 3 ay sonrasına gün verilmişti. Bugün mesaj atmış anlaşmalıdan vazgeçmiş, bir çocuk için en fazla 600 verebilirmiş daha fazlasını veremezmiş, ben de şu mesajı attım.
"Tamam ben avukatıma söylüyorum, çekişmeliye geri dönüyoruz. Dosyaları yeniden sunuyoruz darp raporu, şiddet şikayetimizi ve tazminatı yeniden işleme koyuyoruz.
Ayrıca bir ay içinde taşınacağım ve nereye gideceğimizi bilemeyeceksin. Uzaklaştırma kararını uzattıracağım
Suç seni insan yerine koyup anlaşmaya çalışanda. Elimdeki tüm delilleri kullanıp elimden geleni yapmazsam adım X değil. Hadi bakalım"
Adi herif nafakanın bağlanmasına birkaç gün kala beni kandırıp anlaşmalıya çevirdi, nafaka davası ertelenince anlaşmayı bozdu. Bu sinsi köpek cezasını çeksin istiyorum, elimden geleni ardıma koymayacağım. Uzak bir şehre taşınıp çocukları görmesini zorlaştıracağım, uzaklaştırma çıkarttıracağım.
Bu yaptığı ali cengiz oyunu benim delilllerimi tazminat davamı vs etkiler mi? Yarın avukatımla görüşeceğim ama bugün o kadar sinirli ve üzgünüm ki konu hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum. Anlaşmalıyı çekişmeliye hemen çevirebilir miyim? Nafaka için yeniden 3 ay sonraya gün mü verilecek? Delillerim darp raporum hala geçirli mi?