• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat hanımlar ya da bilgisi olanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediği doğru olabilir. Abisi olabilir. Normal yani yengeye bu kadar bilenmesi. Abisini aldatmış.
Keşke ban yemeseydi yaaa. Az daha kendini hakim ilan edip kadının hükmünü de verecekti. Bu kadar öfkeliler ama bir avukata gidip fikir danışmıyorlar. Adli tatil bitene kadar yolumuz belli olsun bile dememişler. Gelmiş burda asarım keserim yakarım diyor😬 avukat parası çok geldi, bizi sınıyor😬

Olay duyulursa ikisi de kurumdan çıkartılır bence. Kadın nafaka alamaz hatta adam aldatmayı ispat ederse tazminat alabilir diye biliyorum. Çocuğun yaşı önemli velayet için de bildiğim kadarıyla

Keşke ban yemeseydi yaaa. Az daha kendini hakim ilan edip kadının hükmünü de verecekti. Bu kadar öfkeliler ama bir avukata gidip fikir danışmıyorlar. Adli tatil bitene kadar yolumuz belli olsun bile dememişler. Gelmiş burda asarım keserim yakarım diyor😬 avukat parası çok geldi, bizi sınıyor😬
Abisi karısını herşeye rağmen boşamaya yanaşmıyor bence.
Konu sahibi de yengeden nefret ediyor, aldatma olayından bağımsız, daha eski konulardan dolayı.
Abiye gaz vermeye çalışıyor bu yüzden.

Bence insanların mağduriyetleri üzerinden kendinize eğlence çıkarmayın.belli ki kadının yakını erkek ve çok üzgün. Her şeyle dalga geçilmez. Üstelik bu durum ciddi bir ahlaki problem. Erkek yapınca nasıl topa tutuyorsak burda kadın yapınca daha yumuşak karşılanmamalı. Bir üyenin kocası yapsa ispatla donuna kadar al derdik.

Son düzenleme:
Demin Yabanelma Yabanelma dedi, babasının metresine kahve yapmış. Neden ona sustun deyince ona yapamazdım diyor ya ahahahaha çıldırdım. Keşke banlanmasaydı, iyi olmuyor böyle. Havaya konuşuyoruz. Tabi metresin arkasında babası vardı ona dokunamadı. Yengeden çıkartacak içinde kalan bütün hırsı. Adaletten bahsettikten sonra bu çifte standart ne hoş.

Bir kamu kurumunda calisiyorum bizim is yerinde de boyle bir mesele olmustu adam evli bayan bekardi adamın cocugu falan da vardi kurum ve yoneticiler hakkinda soruşturma baslatildi ama bisey olmadi sonucta mudur her calisanimin ozel hayatini mi takip edeyim nerden bilecem disarda kim kiminle görüşüyor dedi ayrica bu durum yuz kizartici suc kapsamina da girmedigi icin halen kamuda calisiyor ikisi de adam esinden bosandi evlendiler bile

Demin Yabanelma Yabanelma dedi, babasının metresine kahve yapmış. Neden ona sustun deyince ona yapamazdım diyor ya ahahahaha çıldırdım. Keşke banlanmasaydı, iyi olmuyor böyle. Havaya konuşuyoruz. Tabi metresin arkasında babası vardı ona dokunamadı. Yengeden çıkartacak içinde kalan bütün hırsı. Adaletten bahsettikten sonra bu çifte standart ne hoş.
Tuz koysaymış bari kahveye. Babası da babaymış yani. Ne pis adamlar var ya.

Ban yemişsiniz ama bence abiniz herşeye rağmen boşanmaya tam olarak kararlı değil.

Daha önce de aldatılmış adamın avukatla görüşmek yerine buradan fikir almanızı istemesi saçma değil mi yav?

Siz duygusal davranıp, sinirle anınızı yönlendirmeyin, pişman olma ihtimali yüksek.

Bence insanların mağduriyetleri üzerinden kendinize eğlence çıkarmayın.belli ki kadının yakını erkek ve çok üzgün. Her şey dalga geçilmez. Üstelik bu durum ciddi bir ahlaki problem. Erkek yapınca nasıl topa tutuyorsak burda kadın yapınca daha yumuşak karşılanmamalı. Bir üyenin kocası yapsa ispatla donuna kadar al derdik.
Tuttuk zaten. Abim ağlıyor dedi. Kocaman adam ağlayana kadar bir avukat bulamamış mı da kardeşi buraya konu açıyor. Ne yapalım diye bize soruyor. Adam ciddiye almıyor biz niye ciddiye alalım. Üstelik kadının ikinci aldatmasıymış. Zamanında boşasaydı o zaman. Burda aynı kazığı iki kere yiyen kadınlara herkes ne diyor? Önceden boşanacaktın dşyor. Adam da boşansaydı.

Ban yemişsiniz ama bence abiniz herşeye rağmen boşanmaya tam olarak kararlı değil.

Daha önce de aldatılmış adamın avukatla görüşmek yerine buradan fikir almanızı istemesi saçma değil mi yav?

Siz duygusal davranıp, sinirle anınızı yönlendirmeyin, pişman olma ihtimali yüksek.
Konu sahibinin de pişman olma ihtimali yüksek. Bu abi yolda bırakır, buraya yazıyorum.

Öyle evet, insanları aptal yerine koyup, ihanet eden, sadakatsizliği marifet sanıp, sıyrılmaya çalışan, adaletsizlikle övünenler ayağını denk alsın.
Elimden ne gelirse yaparım evvelAllah.
Aynı şeyleri metresini evinize kadar getirip size kahve yaptıran babanıza da yaptınız mı? Yoksa hala aynı evde yaşamaya devam mi?

Colukta sizsiniz, çocukta. Büyük büyük laflar etmeyin komik duruyor.

Aynı şeyi ablasına da yapmamış, sırrını ölene kadar saklamaya karar vermiş.
Nedense bir bu kadına takmış kafayı.
Şimdi gel de inan sadakat neferi olduğuna :işsiz:

Aynı şeyi ablasına da yapmamış, sırrını ölene kadar saklamaya karar vermiş.
Nedense bir bu kadına takmış kafayı.
Şimdi gel de inan sadakat neferi olduğuna :işsiz:

Aldatan taraf aile içinden olunca işler değişiyorsa demek 😏

Burada biri bir köyden bahsetmişti kimin eli kimin cebinde belli değil, kardeşinin eşiyle birlikte olan dayı bile vardı ama konunun başlığı yengem dayımı aldatiyordu o hesap işte.

Ayrıca kurumun denetlenmesini de, hastalara nasıl davranıldığını kontrol etmeleri için nereye şikayet etmeliyiz?

Yazdıklarınızın hepsini bir yere kadar anladım da bu nedir? Yengenizin abinizi aldatmasıyla hastaya davranışları arasındaki alaka ne? Üstelik koca kurum sizin yengeniz yüzünden denetlenecek öyle mi? Sanki orda başka insanlar çalışmıyormuş gibi.

Hırsınızın birazı abinizde olsaydı keşke. Kendi çekişmelerinize kurumda çalışan başka insanları alet etmeyin. Hemşireyle hasta bakıcının ilişkisi var diye neden başka bir hemşire strese girsin işiyle alakalı? Oldu olacak aldatılan doktor eşleri hastanın içinde sargı bezi unuttu falan diye yalandan şikayet etsinler kocalarını. Hey Allahım 🤦🏻‍♀️

:oha: :oha: bi de abla mı var ?

Kendisi "olay kurgu değil, geçmiş konularım açık" dedi, ben de baktım :KK51:
Konu abla olunca "bu sır benimle mezara gelecek", başkası olunca "gebersin, sürünsün pislikler". Mükemmel bir adalet anlayışı gerçekten.

Aldatan taraf aile içinden olunca işler değişiyorsa demek 😏

Burada biri bir köyden bahsetmişti kimin eli kimin cebinde belli değil, kardeşinin eşiyle birlikte olan dayı bile vardı ama konunun başlığı yengem dayımı aldatiyordu o hesap işte.

Aldatan ailedense kol kırılır yen içinde kalır, dışarıdansa itinayla kolu kanadı kırılır :bicak:

Konu abla olunca "bu sır benimle mezara gelecek", başkası olunca "gebersin, sürünsün pislikler". Mükemmel bir adalet anlayışı gerçekten.
Oooh valla. Baba yapınca korkudan gık çıkarama, abla yapınca zarar gelmesin ablama diye sus, ama yenge yaparsa öl geber.

Adalet anlayışınız beni benden aldı konu sahibi.

Aldatan ailedense kol kırılır yen içinde kalır, dışarıdansa itinayla kolu kanadı kırılır :bicak:
Bu abisi de yengesine kötü davranıyormuş sanırım. Bir yorumunda okudum alkolik ve yengeme şiddet uyguluyor tarzında bir şey yazmış. Yenge de aldatana kadar ayrılsaydı keşke. Hepsine birden hayret ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X