• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat hanımlar ya da bilgisi olanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu abisi de yengesine kötü davranıyormuş sanırım. Bir yorumunda okudum alkolik ve yengeme şiddet uyguluyor tarzında bir şey yazmış. Yenge de aldatana kadar ayrılsaydı keşke. Hepsine birden hayret ediyorum.
Ailenin maşallahı var. :skandal:

Abiyi buldum başka bir konusunda:

Madde kullanma, satma, hapse girip girip çıkıyor, evlendi daha bir hafta olmadan kadını yolladı.
İçip içip kavga çıkarma, parayı anında yemek, lüks yaşamayı isteme, evdeki eşyaları satıp uyuşturu almak, araba istemek, sigara parası istemek.
Bunlar daha bir parçası olayların.
Çok bunalımdayım.

Bu abisi de yengesine kötü davranıyormuş sanırım. Bir yorumunda okudum alkolik ve yengeme şiddet uyguluyor tarzında bir şey yazmış. Yenge de aldatana kadar ayrılsaydı keşke. Hepsine birden hayret ediyorum.

Annem sürekli yengemle ilgili abimi dolduruyor.
Ben onu ailemizin üyesi gibi görüyorum ama annem ve abim onu dışlıyor.
Ondan her şeyi gizlemeye çalışıyorlar.

Hatta abim bizimle ilgili bir şey söyleme, ben onun ailesiyle ilgili ona laf sokunca o da bana sizin anlattıklarınızı vuruyor diyor.
Abim her gün bizde, yengem de hayıflanmadan geliyor.
Yengemin dudağında çıkan uçuğun bile hesabını yapıyorlar.
İçini dökünce o uçuk düzeliyormuş, dökemeyince çıkıyormuş.
Abim, derdini anlattırmayın, içini dökemesin dudağı patlasın diyor.
O kadar vicdansızlar, kötüler ki Allah'a dua ediyorum kalplerine biraz iyilik versin diye.

Abisinin de yengeden aşağı kalır yani yokmuş. Yenge de kaçak göçek böyle işlere kalkışacağına baştan vursaydı keşke tekmeyi.

Konu sahibi önceki konusunda biz ailede üç kötü üç iyi kişiyiz gibi bir cümle kurmuştu ama iyi olan üç kişiyi ben hala bulamadım. Anne, baba, abi, yenge olmadığı kesin de.

Abooooo. Bu abi mi şu an depresyonda? Bu abinin mi ponçik kalbi kırık? Hayır, konu sahibi gizlememiş de eski konuları. Bulan çıkarıyor. 😀😀😀 Ben bizle kafa bulduğunu düşünüyorum şu an kendisinin.

Babacan abiye bak sen hele 🥴
Kadının aldatmasıni meşrulaştırmaz ama madem evlilik bu noktaya geldi, intikam alma derdine düşmeye utanır insan değil mi?
Çocuğu anneden alıp bu babanın yanında mı yaşatmayı düşünüyorlar.

Birde konularım acik diyor rahat rahat. 🤦

Yahu burda çoluk çocuk sahibi ve kocasını alenen aldatan bir kadın var Ve herkes bir olmuş kadını korur kollar gibi konu sahibine saldırıyor Umarım ben yanlış anlamisimdir yoksa vah vah halimize
Yazılan mesajların hepsini okuyun. Ailenin maşallahı var. En masumu yenge olabilir.

1. Karı koca arasındaki olay sizi ilgilendirmez çünkü sizin buna zaten yetkiniz yok
2.medeni hukuk özel hukuk olduğu için idia eden idiasını ispatlamakla mükellef tir.
3.eğer ispatlanırsada öyle Bir şeyin olduğunu (tabi eğer adam boşanmak isterse) o zamanda aldatan kişi nafakadan,mal varlığından mahrum olur ...
Medeni hukuk özel hukuk olduğu için vede özellikle 2 kişi arasında olduğu için öyle gideyimde savcılık ta suç duyurusunda bulunayım boşansın gibi bir şey olursa bunu suç olarak kabul etmezler
Ha eğer çocukla ilgili bir durum varsa atıyorum çocuk un görmemesi gereken şeyler yada yetiştirme tarzında bir sorun var ise o zaman ancak şikayetçi olabilirsiniz... Onun dışında kimsenin özel hayatına müdahil olma hakkınınız yoktur anayasa ve kanunlarla özel hayatın gizliliği ne koruma altına alınmıştır...
Benim bu kadar bilgim var. "henüz öğrenci olduğum için daha fazlada bilgim yok maalesef"...

Bir kamu kurumunda calisiyorum bizim is yerinde de boyle bir mesele olmustu adam evli bayan bekardi adamın cocugu falan da vardi kurum ve yoneticiler hakkinda soruşturma baslatildi ama bisey olmadi sonucta mudur her calisanimin ozel hayatini mi takip edeyim nerden bilecem disarda kim kiminle görüşüyor dedi ayrica bu durum yuz kizartici suc kapsamina da girmedigi icin halen kamuda calisiyor ikisi de adam esinden bosandi evlendiler bile
Öğretmenler böyle durumlarda ceza alır sanıyordum çok şaşırdım olayın kapanmasına

Öylesi daha iyi olur, bana, abla, abi böyleyken yenge üzerinden ahlak dersi veren,yargi dağıtan bir börülce oldukça sinir bozucu çünkü.
eğer bu konular gerçekse bence bu konular ihbar edilmeli ve bu çocuk o evden alınmalı.boşanmadan sonra gerekli görürse devlet anneye versin

Abisinin de yengeden aşağı kalır yani yokmuş. Yenge de kaçak göçek böyle işlere kalkışacağına baştan vursaydı keşke tekmeyi.

Konu sahibi önceki konusunda biz ailede üç kötü üç iyi kişiyiz gibi bir cümle kurmuştu ama iyi olan üç kişiyi ben hala bulamadım. Anne, baba, abi, yenge olmadığı kesin de.
Iyi olanlari sayiyorum, konu sahibi, yegen ve adana conosu😶

Bir kamu kurumunda calisiyorum bizim is yerinde de boyle bir mesele olmustu adam evli bayan bekardi adamın cocugu falan da vardi kurum ve yoneticiler hakkinda soruşturma baslatildi ama bisey olmadi sonucta mudur her calisanimin ozel hayatini mi takip edeyim nerden bilecem disarda kim kiminle görüşüyor dedi ayrica bu durum yuz kizartici suc kapsamina da girmedigi icin halen kamuda calisiyor ikisi de adam esinden bosandi evlendiler bile
Evet çünkü iş hukuku yla ilgili bir durum söz konusu değil...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X