- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Merhaba arkadaslar bugün başıma gelen olayı anlatayım. Öğlen telefonuma bir mesaj geldi şu numaraya ait borcunuz bulunmaktadır. (Numara 2013 te kullandığım numara sonrasında hattı kırıp atmistim üzerinden kaç yıl gecmis).Bide hat faturalıymış ben hayatımda faturalı hat kullanmamış birisiyim. Sonra ben aradım bu avukatı sekteter bana diyorki 2016 yılına ait 3 ay gecikmiş fatura borcunuz bulunmaktadır diyor.Ben itiraz ettim yok kullanmadım hayatında dedim.Kadin bana diyorki o zaman itiraz edin mail adresi göndericem size oraya itiraz dilekçesi yazipkimliginizin resmini çekip mail e atin 5 gün içinde. Neyse kapattım ben telefonu. Vodafone yi aradım adınıza borç yoktur diyor. E devletten sorguladım yok diyor. Sonra yine aradım bu avukatı kadın diyorki vodafone bağışına gidip sorgularsanız borcunuz çıkar diyor. Kimliği gönderip itiraz dilekçesi yazmazsanız icra takibi başlatılır diyor. Sinir oldum valla lütfen bilgi sahibi olan yazsın strese bindim iyice. Onların bana attığı mesajı atıyorum lütfen fikir verin