Aynı şey düğün harici ziynet eşyalarda geçeli mi? Mesela oğluma doğum için takılan altın ve paraları kullanmadım bu ortak mala mı girer ziynete mi?. Ortak mı dersiniz.Avukatım, mal kaçırmaya girer, cuk diye ispat edilir.
benim uzerime ama evlendikten sonra alindi onlem aldigini sanmıyorum o kadar bilgili. ir insan degil bAraba kimin üzerine. ? Evlilik içi mallarda danışmak gerekiyor olması lazım . Avukat daha iyi bilir ama. Ancak üzerinizeyse. Mal eşinizim üstündende geçmesiyse satmanız da sakınca yok. Noterde sadece sizin üstünüze ise eşinize bilgi gitmez. Ortaksa zaten satamazsınız. Ancak eşiniz bence önlem almıştır. Satılamaz şeklinde arabaya .
yarisini kaybetmeye raziyim zaten belki pesine dusmez akil edemr diye umutlanıyorumSiz arabayı evlilik içinde aldıysanız şimdi satsanız bile mahkemede bu kötü niyetli hareket, mal kaçırma olarak görülür, ayrıca evlilik devam ederken miras bağış gibi karşılıksız kazanımlar dışındaki edinilen mallar ortak olduğundan karşı taraf satış bedelinin yarısı kadar bir alacak hakkı doğar ve mal rejiminin tasfiyesi davası ile yarı bedelini sizden çok rahat alır. Bir dünya da vekalet ve dava masrafı ödersiniz.
Yinede evlisiniz mal kaçırmak demek olur bu. Satarsınız ama skntı olur. Parayı dendiği gibi rahatlıkla alır.benim uzerime ama evlendikten sonra alindi onlem aldigini sanmıyorum o kadar bilgili. ir insan degil b
nasil ispat edilir edilirse benim zararim ne olur maddi manevi bilgi verebilirmisiniz rica etsemAvukatım, mal kaçırmaya girer, cuk diye ispat edilir.
ben paranin yarisini kaybetmeyi goze aldim ama belki kurtarırım diye umutlanıyrmYinede evlisiniz mal kaçırmak demek olur bu. Satarsınız ama skntı olur. Parayı dendiği gibi rahatlıkla alır.
demek istediğnizi anlamadmAyrıca oğlunuzun takısı sizin zinetiniz olmaz.
boşanma avukatı hayatta tutup para harcamalazMerak etmeyin boşanma davası olursa avukatı çevresi onun yerine akıl eder.
Yok onu ben yazdım yani ortak olur yaş tutmadığı için ok.demek istediğnizi anlamadm
arabanın degeri fazla degil 15 bn kadar tahmini eski bir araba ama onun can evi arabasi bugun cocugu da istemiyorum senide arabami verin bana diye bagirdi cins avukat icin para gerçekten harcayacağını sanmıyorum ama çevre faktorunu bilemiycem bugun bu tanidigi arayip biz anlaştık arabayı onlar aldi vs demis hayirlisiSiz bilirsiniz keyif sizin hayat sizin ama arabanın ederi fazlaysa nafaka tazminat falan talep ediyorsanız salak bir adam değilse tutar.
ama ortada boşanama davasi yok mahkeme yok belki esimle beraber sattik arabayo bu nasil ispatlanır ki aklim almıyorAraba evlilik icinde alındıysa eşit mal paylasımı yapılır ve baskasına devrettiginiz ispatlanacagı icin tamamını alamazsınız.Genel kural budur ancak istisnalar olabilir evlilik birligi icindeki durumlara göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?