Avukat olan var mi

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.982
-136
68
41
Ev sahibi d.gaz dosetmek istiyor.eve girerken sobali olarak konusuldu.muhtemelen zam ic8n yapıyor.cikacak mısın evden diye sordu.tayin vs var mı dedi.yok deyince bozuldu.
Şimdi ben çalışanın.evde kimse yok.dedim.haftasonu dosettirecekmis.benim eşyalarım ne olacak, ev toz toprak olacak.ben çıktıktan sonra yaptır diyorum.herseye zam geliyor.izin vermezsen yazı getiririm.istemiyorsan çek git dedi.
Doğalgaz döşenmesine razı olmak zorunda miyim.toz toprak temizlemek istemiyorum.bu zaruri bir şey değil.avukat olan var mi

Ev sahibi d.gaz dosetmek istiyor.eve girerken sobali olarak konusuldu.muhtemelen zam ic8n yapıyor.cikacak mısın evden diye sordu.tayin vs var mı dedi.yok deyince bozuldu.
Şimdi ben çalışanın.evde kimse yok.dedim.haftasonu dosettirecekmis.benim eşyalarım ne olacak, ev toz toprak olacak.ben çıktıktan sonra yaptır diyorum.herseye zam geliyor.izin vermezsen yazı getiririm.istemiyorsan çek git dedi.
Doğalgaz döşenmesine razı olmak zorunda miyim.toz toprak temizlemek istemiyorum.bu zaruri bir şey değil.avukat olan var mi

Yanlis bilmiyorsam evin kullanimi icin gerekli olan tadilatlarda kiraci çıkartilabiliyor. Evden cikacak durumunuz yoksa adama zorluk cikarmasaniz iyi olabilir.

Avukat değilim gerci, okuduklairmdan yola cikarak yaziyorum

Hukukçu arkadaşlar daha iyi yönlendirme yapar ama evde büyük bi tadilat olduğu durumda sizi çıkarabiliyor diye biliyorum. Yani evet razı olmak zorundasınız sanırım

Pamuk adamın evine yapacağı tadilata karışma. Naylon ört, örtü ört eşyalara. Sonuçta ı dığalgaz size de iyi olur hem

Bizim de yeni çıkacağımız evde yok dosetsin diye taklalar atiyoz 🙄 eşya girdikten sonra bile razıyım doğalgaza hayır denir mi 😄

Benim eşim avukat.2 yıl önce kirada oturduğumuz eve dogalgaz dosetildi.3 ay sonra tasinacagimizi bildiği halde tüm pisliğini biz temizledik. Ben çok soylendim esim adam istediği zaman yaptırabilir demişti.

Elektrik sobası 200 lira yakıyor.daha ucuz.ben akşam geliyorum eve sadece
Kendi çıkarınızi düşünüyorsunuz ama bu ülke şartlarına göre çok ucuz kiraniz adam kendini düşünmekte gayet haklı. Sizin o kirayı ödeyecek gücünüz var zaten olmazsa başka ev bulun

Back
X