Avukat olan var mi

Kiram 1.750 d.gaz olursa 6000 istiyormuş.
Adam evinin değerini artırttırmak için döşeyebilir. 1750 tl kira ne günümüzde. 3 kilo kıyma parasına 1 ay oturuyorsun pamuk, bir de adamın tadilatını da engellemeye kalkma bari.

Ay yorumları okuyunca hatırladım siz geçen sene de doğalgaz konulu sorular soruyordunuz peş peşe 🤷🏿‍♀️

Biz mayıs ayında döşettik annemin evine iyi ki yapmışız suan bile iki katına yakın ücreti neredeyse..
Adam haklı tabi ki yaptırmak ister her geçen gün daha da maliyeti artıyor.
Zorluk cıkarırsanız onun işine gelir sizi evden çıkarır doğalgazı döşetir 4-5 katı kiraya verir olan size olur

şimdiki masraf hesaplanır, sözleşmesi yapılır, sen gönlün razı gelince yaptırtırsın o zamanki gider ne çıkarsa fark senden alınır, sen de tozla toramanla uğraşmazsın, nasıl?
Ya da tadilat yapılır, temizliğ için birini bulursunuz, sözleşmeniz bitince de çıkarsınız 5 seneden daha az kiracıysanız %25 zamlı ödersiniz. Avukat değilim mantıklıyım.
Adam şu an o evi kiraya verse 6 kat fazla cebine girecek. Başka eve kiraya çıksanız masraflar ve yeni yapılan sözleşme dolayısıyla fazlası cebinizden çıkacak. Hır gür çıkarmadan orta yol bulun derim.

Beni de anlayın.eve girerken d.gaz istemiyorum dedim.tamam dedi.eger d.gaz yaptırıp kıranı artıracak deseydi tutmazdım.ben evi tutarken bir takım sorunlar oldu.vazgeceliuorum dedim.vazgecemezsin deyip paramı vermediler.birsuru evin sıkıntısı ile ben uğraştım o zaman.
Yav sizin istemiyorum deme gibi bi lüksünüz mü var ki istemiyorum dediniz?

Beni de anlayın.eve girerken d.gaz istemiyorum dedim.tamam dedi.eger d.gaz yaptırıp kıranı artıracak deseydi tutmazdım.ben evi tutarken bir takım sorunlar oldu.vazgeceliuorum dedim.vazgecemezsin deyip paramı vermediler.birsuru evin sıkıntısı ile ben uğraştım o zaman.

Ve evi yeni tuttum.aralik 3 sene bitiyo

3 sene olmuş yahu ne yenisi? 3 senede ne aynı kaldı da günümüz ekonomisinde ev sahibinin ilk tuttuğunuz gün söylediklerinin aynı kalmasını bekliyorsunuz? Siz hep kendi açınızdan bakıyorsunuz. Ev sahibi haklı adam kendi evine doğalgaz döşetmek istiyor ve seneye kaç para olacağı belli değil. Ev sahibiniz kafasını duvarlara vuruyordur zaten evi size verdiği için, hatırlayıp o günü keşke vazgeçseydi diyordur emin olun.

Back
X