Avukat olan varmi

Bs34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
192
144
53
arkadaslar aranizda avukat olan varmi

Subay olan cok yakin akrabam temmuzda cezaevine alindi az cok tahmin edersiniz niye alindigini ekimde mahkemesi var suclayabilecekleri kanit vs hicbisey yok benim sorum ilk mahkemesinde cikarmi acaba

Subay olan cok yakin akrabam temmuzda cezaevine alindi az cok tahmin edersiniz niye alindigini ekimde mahkemesi var suclayabilecekleri kanit vs hicbisey yok benim sorum ilk mahkemesinde cikarmi acaba

Buna bence hiçbir avukat uzaktan net bir şekilde cevap veremez. Kendi avukatı yok mu, o söyler durum neyse artık.

O konuda benim kuzenimde ceza evine girdi sırf isim benzerliği yüzünden 5ay gibi Bi tutukluluk hali oldu 3. Mahkemesinde çıktı çok şükür görevine geri çagırmalarina rağmen gitmedi istifa etti Allah yardımcıniz olsun

O konuda benim kuzenimde ceza evine girdi sırf isim benzerliği yüzünden 5ay gibi Bi tutukluluk hali oldu 3. Mahkemesinde çıktı çok şükür görevine geri çagırmalarina rağmen gitmedi istifa etti Allah yardımcıniz olsun
Aminnn

Delil olmayınca nasıl içeri alıyorlar. Şikayet üzerine falan mı?

Doktorlar nasıl hastaları muayene etmeden teşhis koyamazlarsa avukatlarda dosyayı bilmeden yorum yapamazlar.Birşey diyemeyiz.

Malesef bu tip dosyaların pek hukuk mantığı ile ilgisi yok. Kaç tane insan aylarca ceza evinde yatıp sonra delil yokmuş diye beraat aldı. Ayrıca hiçbir avukat dava dosyasına bakmadan farazi birşey söyleyemez. Fişlemeler yüzünden bir sürü insanın canı yandı. Kurunun yanında baya yaş yandı ve hala da yanmaya devam ediyor. Ama artık siyasi rüzgar biraz daha insaflı estiği için tahliyeler daha kolay alınıyor. Avukatı çıkar dediyse çıkar büyük ihtimal.

Back
X