Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramızda hukuk bilgisi olan kıymetli üyeler var. Siz derdinizi yazsanız daha iyi olur.arkadaslar aranizda avukat olan varmi
Subay olan cok yakin akrabam temmuzda cezaevine alindi az cok tahmin edersiniz niye alindigini ekimde mahkemesi var suclayabilecekleri kanit vs hicbisey yok benim sorum ilk mahkemesinde cikarmi acaba
Delil yoksa bile hakim davayı ileri tarihe erteliyor malesef çıkamazSubay olan cok yakin akrabam temmuzda cezaevine alindi az cok tahmin edersiniz niye alindigini ekimde mahkemesi var suclayabilecekleri kanit vs hicbisey yok benim sorum ilk mahkemesinde cikarmi acaba
Avukati ilk mahkemede cikar diyo ama bizde acikcasi arastiriyoruzDelil yoksa bile hakim davayı ileri tarihe erteliyor malesef çıkamaz
AminnnO konuda benim kuzenimde ceza evine girdi sırf isim benzerliği yüzünden 5ay gibi Bi tutukluluk hali oldu 3. Mahkemesinde çıktı çok şükür görevine geri çagırmalarina rağmen gitmedi istifa etti Allah yardımcıniz olsun
Eşimin bi akrabası 1 yıldır içerde hiç bi delil yokmuş ama dava erteleniyorAvukati ilk mahkemede cikar diyo ama bizde acikcasi arastiriyoruz
Allah yardimcilari olsun sucsuz yere yatan insanlarinEşimin bi akrabası 1 yıldır içerde hiç bi delil yokmuş ama dava erteleniyor
Doktorlar nasıl hastaları muayene etmeden teşhis koyamazlarsa avukatlarda dosyayı bilmeden yorum yapamazlar.Birşey diyemeyiz.Subay olan cok yakin akrabam temmuzda cezaevine alindi az cok tahmin edersiniz niye alindigini ekimde mahkemesi var suclayabilecekleri kanit vs hicbisey yok benim sorum ilk mahkemesinde cikarmi acaba
HaklisinizDoktorlar nasıl hastaları muayene etmeden teşhis koyamazlarsa avukatlarda dosyayı bilmeden yorum yapamazlar.Birşey diyemeyiz.
Isim verilmisDelil olmayınca nasıl içeri alıyorlar. Şikayet üzerine falan mı?