Merhaba esimle tartistik bana vurdu bende ona vurdum karsilikli hakaret siddet oldu aramizda karakola gittik uzaklastrma aldim ve sikayetci olduk karsilikli yine fakat daha sonra beklenmedik bir sekilde baristik fakat sikayetlerimizi geri cekmemize ragmen savci halkımizda dava acmis ve 1. Ayda mahkememiz var celp geldi en altta yukarida yazili sevk maddeleri uyarınca cezalandırılmalarına karar verilmesi lamu adina oddoa ve talep olunur diyor suc karsilikli hakaret haksiz tahrik ese karsi kasten yaralama vs . Şimdi mahkeme bizr nasil bir ceza verir verirmi bu isten kurtulabilir miyiz ne yapmanız gerekir avukat olan yada bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum lutfen bir fikir verin .
Not. Lutfen konu dışı yorum yapmayın ve irdelemeyin aksi yorum yapacak olan varsa yorumlarni kendine saklasın malum bdv nin olmazsa olmazlari konu acanin sinirni hoplatmak
Not. Lutfen konu dışı yorum yapmayın ve irdelemeyin aksi yorum yapacak olan varsa yorumlarni kendine saklasın malum bdv nin olmazsa olmazlari konu acanin sinirni hoplatmak