Yok daha zıplamadıSinirleri zıpladı zaar, cevap vermiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha zıplamadıSinirleri zıpladı zaar, cevap vermiyor![]()
Valla basta cok ciddi şekilde ayrilmayi düşündüğüm icin şikayetçi oldum daha sonra fikrim değişti her neyse oyle isteValla benim de şuan sinirim zıpladı
Madem şikayeti geri çekeceksiniz devletin polisini savcısını niye boşa oyalarsınız? Muhtemelen o sebepten kamu davasına dönmüş olabilir, şimdi de devlet sizi bir miktar uğraştırır sonra sorun çözülür gibi duruyor.
ben 5 yıldır evlıyımAy ri lik diyorsunuzda insallah oyle olmaz zira daha evleneli 3 ay oldu
Deforme olasıca seniBurun kıvırıp sinsice okuyor yorumları cevaplamadan:)
Bayağı bir kk kullanıcısı yani, belli:)
Ben de belirttim diğer yorumda avukat değilim ama elimi sallasam çevremdekiler avukat savcı hakim vs
Sosyal deformasyon yaşıyorum.
3 ayda fiziksel sıddet uzaklaştırma kararı cıkaracak olaylar yasamak aslında yol yakınken dön demenin bir yolu. Cunku insanlar Degısmez. Ha siz sans vermek ıstemıssiniz veya affetmıssınız orası sizi baglar. Ama Yasadıgınız herneyse, katlamalı sekilde yeniden yasayacaksınız. Ve aldıgınız darp raporu uzaklaştırma vs Bosanma davanızda gecersız olacak cunku affettiniz.Ay ri lik diyorsunuzda insallah oyle olmaz zira daha evleneli 3 ay oldu
Asıl üyeliğiniz bu herhalde![]()
Cok zeki olduğunuzu sanıyorsunuz ama sadece sanıyorsunuzHıh geldin mi konu sahibi, hoplamış sinirlerin ama, sakin ol, relax:)
Tebrk ederim o yazdiginiz metnin sonuna kalp super olmusÖzünde iyi biri diye darp eden kocasıyla barısmıs kadın, amma buyuttunuz ha...
Napsaydı uzaklaştırma kararı cıkaracak kadar ugrastigı adamı hop diye bosayacak mıydı?
Bizde amma bosandırma meraklısıyız
Sordugunuz sorunun cevabını bilmiyorum konu sahıbı hanım. Hakkınızda hayırlısı olsun ♥
Teşekkür ederim sukur anlayan biri ciktiYoo sinirlerin hoplamadi da bazilari cok bilmislik yapiyor. Ne var yani kadin birsey soruyor. Arkadasim madem tersleyeceksin yazma bisey oku gec haksiz miyim ???
Kendi görüşünuze karsi olunca hemen sıkıntılı psikoloji oldu degilmiKonu sahibinin sesi yok begenmedım butonuyla ısı yok Gordugunuz uzre. Herkese cevap veren, begenmedım butonuna coken sızsınız.
Konu sahıbı sız degılseniz sıkıntılı Bı psikolojiye sahipsiniz.
Ben simdi alemin konusunda kendisinin sesi cıkmazken milletle neden kavga edip, begenmedıme basayım ki?
Yok sizin kadar olamam,3 aylık evlilikte eşe uzaklaştırma alıp sonra barışınca dava nasıl kapanırdan daha önemli düşüncelerim olurdu galiba.Cok zeki olduğunuzu sanıyorsunuz ama sadece sanıyorsunuz
Ay sanane aceba derdi seni mi gerdi ben bilgi almak icin burdayim xok degerli fikirlerini kendine sakla kimseyi ililendrmez benim hayatim benim izin verdiğim kadar karışabilirsinizYok sizin kadar olamam,3 aylık evlilikte eşe uzaklaştırma alıp sonra barışınca dava nasıl kapanırdan daha önemli düşüncelerim olurdu galiba.
EvetKendi görüşünuze karsi olunca hemen sıkıntılı psikoloji oldu degilmi
Rica ederim mutluluğunuz daim olsunTebrk ederim o yazdiginiz metnin sonuna kalp super olmus
Merhaba esimle tartistik bana vurdu bende ona vurdum karsilikli hakaret siddet oldu aramizda karakola gittik uzaklastrma aldim ve sikayetci olduk karsilikli yine fakat daha sonra beklenmedik bir sekilde baristik fakat sikayetlerimizi geri cekmemize ragmen savci halkımizda dava acmis ve 1. Ayda mahkememiz var celp geldi en altta yukarida yazili sevk maddeleri uyarınca cezalandırılmalarına karar verilmesi lamu adina oddoa ve talep olunur diyor suc karsilikli hakaret haksiz tahrik ese karsi kasten yaralama vs . Şimdi mahkeme bizr nasil bir ceza verir verirmi bu isten kurtulabilir miyiz ne yapmanız gerekir avukat olan yada bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum lutfen bir fikir verin .
Not. Lutfen konu dışı yorum yapmayın ve irdelemeyin aksi yorum yapacak olan varsa yorumlarni kendine saklasın malum bdv nin olmazsa olmazlari konu acanin sinirni hoplatmak
Bazi insanlar biseyleri anlatamazsin yada anlamazlar bunlarin kaliteleri böyle yapacak bisey yok. Kurmuslar kendilerine bir grup milletin sirtina vurup duruyorlar bosverin yani. Kaile bile almayin derim. Aksi takdirde saldiriya geciyorlar malum....Ay sanane aceba derdi seni mi gerdi ben bilgi almak icin burdayim xok degerli fikirlerini kendine sakla kimseyi ililendrmez benim hayatim benim izin verdiğim kadar karışabilirsiniz
Aynen oyle bu benneyanginlat gordum adli uye heryere olumsuz yorum yapmış aksi biri bellikiBazi insanlar biseyleri anlatamazsin yada anlamazlar bunlarin kaliteleri böyle yapacak bisey yok. Kurmuslar kendilerine bir grup milletin sirtina vurup duruyorlar bosverin yani. Kaile bile almayin derim. Aksi takdirde saldiriya geciyorlar malum....
Ağlamıyorum sukur ağlayacak bisey yok dunya hali hersey olabilirEşe karşı yaralama şikayete tabi değil, şikayetinizden vazgeçerseniz dahi ceza alırsınız. Adli para cezası da hapis cezası da alabilirsiniz, hakim ikisinden birini takdir eder.
Sabıkanız yoksa hagb uygulanır, 5 sene suç işlemezseniz ceza infaz olmaz özetle.
Devletin polisini, savcısını, hakimini boş beleş şeylerle meşgul etmeyin. Çocuk oyuncağı değil bu. Adli mercilere bildirip sonra neden ceza aldık dava açıldı diye ağlamayın.
Ay sanane aceba derdi seni mi gerdi ben bilgi almak icin burdayim xok degerli fikirlerini kendine sakla kimseyi ililendrmez benim hayatim benim izin verdiğim kadar karışabilirsiniz
Kendi seviyenizi yeterince belli ediyor mesajlarınız. Kimseye saldırıya geçtiğimiz yok, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. 3 aylık şiddet gördüğünüz eşinizle mutluluklar dilerim.Bazi insanlar biseyleri anlatamazsin yada anlamazlar bunlarin kaliteleri böyle yapacak bisey yok. Kurmuslar kendilerine bir grup milletin sirtina vurup duruyorlar bosverin yani. Kaile bile almayin derim. Aksi takdirde saldiriya geciyorlar malum....