Avukat olan varsa bir bakabilir misniz

Hıh geldin mi konu sahibi, hoplamış sinirlerin ama, sakin ol, relax:)
kendısının gecmıs mesajlarına baktım ıcler acısı
5 sayfa yorumda 15 tanesı hakaret saldırma ve konu dısı yorumlar ıcerıyor :D oyuzden kendısıne cevap bıle vermedım :D bence kendı halıne bırakalım

Niye kendinize kapı dediniz ki şimdi, durduk yere hemi de benim gibi genellikle sakin ve ılımlı yorumlayan bir kadına😂
Neyse, ben bildiğimi ve düşündüğümü aktardım.
İstediğin gibi faydalanabilirsin, sıkıntı yok.
Kimin nasil ve ne sekilde faydalandigi gayet acikca ortada

kendısının gecmıs mesajlarına baktım ıcler acısı
5 sayfa yorumda 15 tanesı hakaret saldırma ve konu dısı yorumlar ıcerıyor :D oyuzden kendısıne cevap bıle vermedım :D bence kendı halıne bırakalım
Ateş gibi geldi valla😂
Birkaç konudan da anımsadım, bugün keyfim pek yerinde bebelerim uyanmıyor balkonda donarak keyifteyim falan😂
Hiçbir şey canımızı sıkamasın elbise aşkı yaşıyoruz hepimiz😂😂😂

Yoo sinirlerin hoplamadi da bazilari cok bilmislik yapiyor. Ne var yani kadin birsey soruyor. Arkadasim madem tersleyeceksin yazma bisey oku gec haksiz miyim ???
Konu sahibinin sesi yok begenmedım butonuyla ısı yok Gordugunuz uzre. Herkese cevap veren, begenmedım butonuna coken sızsınız.
Konu sahıbı sız degılseniz sıkıntılı Bı psikolojiye sahipsiniz.
Ben simdi alemin konusunda kendisinin sesi cıkmazken milletle neden kavga edip, begenmedıme basayım ki?

Konu sahibinin sesi yok begenmedım butonuyla ısı yok Gordugunuz uzre. Herkese cevap veren, begenmedım butonuna coken sızsınız.
Konu sahıbı sız degılseniz sıkıntılı Bı psikolojiye sahipsiniz.
Ben simdi alemin konusunda kendisinin sesi cıkmazken milletle neden kavga edip, begenmedıme basayım ki?
Kavga etme gibi bi skintim yok. Kaldi ki yorumlari begenmeme hakkim yok mu?? Begenince iyi de begenmeyince mi kötü? Benim kimseyi savundugum yok. Demek istedigim kadin zaten belirtmis özellikle beklenmedik bir anda oldu diye. Ama bizim millet elinde sopa vur abaliya hesabi

Kavga etme gibi bi skintim yok. Kaldi ki yorumlari begenmeme hakkim yok mu?? Begenince iyi de begenmeyince mi kötü? Benim kimseyi savundugum yok. Demek istedigim kadin zaten belirtmis özellikle beklenmedik bir anda oldu diye. Ama bizim millet elinde sopa vur abaliya hesabi
butona cokunce siz, bende şey sandım...
Elimde telefon var sopa yok, hayatımda sinege vurmus insan da degılım.
İyi degıl Psıkolojınız, umarım duzelırsınız. Bukadar kraldan cok kralcılık sıze zarar cunku.
Bye.

butona cokunce siz, bende şey sandım...
Elimde telefon var sopa yok, hayatımda sinege vurmus insan da degılım.
İyi degıl Psıkolojınız, umarım duzelırsınız. Bukadar kraldan cok kralcılık sıze zarar cunku.
Bye.
Ben vuruyor derken sizi kastetmemistim ama yarasi olan gocunur ne diyeyim ki :ıslık:

ya boyle seylerle mesgul edıyorsunuz ondan sonra gercekten ıhtıyac duyanların ıslerı gecıkıyor
madem barısacaksınız neden sıkayet edıyorsunuz blof ıcın mı

darp raporları sıkayetler ısın ıcıne gırmıs sız sıkayetınızı ceksenızde kamu davasına donusecek mahkeme olacak ve hakımden ıyı azar ısıteceksınız yanı ınsallah ısıtırsınız cocuk oyuncagı mı bu ısler

bence bu tarz bloflerın onune gecmek ıcın caydırıcılık meselesınden yaptırımlar olmalı ıkıncı sıkayetler ısleme alınmama gıbı ,yardıma muhtac ınsanlara 2 ay yemek yapmak veya bakımevlerının temızlıgını yapmak gıbı sorumluluk gerektıren ıslerle cezalandırmalılar
Ay ne blofu ne biliyosunuz ne yasandi nasil karar verildi

Kamu davasına dönmüş zaten de, evlilik birliği devam ettiği ve yaptıklarına pişman olarak şikayet geri çektikleri için ilk celsede düşmesi olağan.
Ama kasten yaralamada silahla bıçakla vs yaralama mı bilemiyoruz tabi.
Ha bu arada avukat değilim, çokça avukata maruz kalıyorum, az buçuk bilir oldum:)
Silahla vs degil

Bir şey olmaz, karşılıklı olarak şikayetçi olmadığınızı beyan edince düşer.
O değil de, yeni üyeyken nasıl bdv falan hakkında fikir sahibisiniz?
2. Üyelik mi diyelim:)
Uzun zamandir bdv yi okuyorum 3 seneyi askin süredir uyelik acma ihtiyavi duymamıştım oda varmis nasipte

Ay ne blofu ne biliyosunuz ne yasandi nasil karar verildi
burayı 3 senedır zıyaretcı olarak okuyormussunuz ozaman konulara vakıfsınızdır
sıkayetını gerı alan ayrılmaktan vazgecen gerı barısanların sonu ne oldu?
hep bırlıkte tek yurek soyluyoruz
ay-rı-lık
hepsı pısman

umarım sız gerı pısman olmazsınız sıze tavsıyem bundan sonra ne olursa olsun karar vermeden once 84847 kere dusunun

mahkemeye cagırılacaksınız ,dava düsecek bazı hakımler bu tarz sıkayetı gerı cekmelı durumlarda hatalı olan yıne cezasını ceksın yanına kar kalmasın dıye ufak cezalar verıyor mesela kadına sıddetın psıkolojık boyutuyla alakalı 1 ay da su kadar kıtap okuyacaksın dıyor boyle hakımlerın cogalması umıdıyle... ıyı geceler

burayı 3 senedır zıyaretcı olarak okuyormussunuz ozaman konulara vakıfsınızdır
sıkayetını gerı alan ayrılmaktan vazgecen gerı barısanların sonu ne oldu?
hep bırlıkte tek yurek soyluyoruz
ay-rı-lık
hepsı pısman

umarım sız gerı pısman olmazsınız sıze tavsıyem bundan sonra ne olursa olsun karar vermeden once 84847 kere dusunun

mahkemeye cagırılacaksınız ,dava düsecek bazı hakımler bu tarz sıkayetı gerı cekmelı durumlarda hatalı olan yıne cezasını ceksın yanına kar kalmasın dıye ufak cezalar verıyor mesela kadına sıddetın psıkolojık boyutuyla alakalı 1 ay da su kadar kıtap okuyacaksın dıyor boyle hakımlerın cogalması umıdıyle... ıyı geceler
Ay ri lik diyorsunuzda insallah oyle olmaz zira daha evleneli 3 ay oldu

Back
X